To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Ubezpieczenie

loki7777 - 20-08-2008, 18:48

siwek napisał/a:
leon9995 napisał/a:
tylko musi być mój tata jak że jest współwłaścicielem a mam problem bo jego nie ma w Polsce do następnej środy..
tu będziesz miał problem i raczej nie da się tego ominąć - bedzie potrzebny dowód ojca.
Niestety w tym roku ze zniżek sie nie nacieszysz :?

Starczy ksero dowodu - w kazdym razie w pzu, bo tez mam ojca jako wspolwlasciciela dla znizek:)

leon9995 - 21-08-2008, 00:08

hahah wszystko załatwione wymówiłem umowę z wartą ;) (policzyli mn ie na 1460zł)
zadzwoniłem do axa tam mnie naliczyli NA UWAGA 2450zł
i prosze zadzwoniłęm do link4 bo tam mój tata ma samochód ubezpieczony i dom też i wyszło 560zł + 40 zł na wypadek gdy będzie dzwon z mojej winy to tato nie traci zniżek :) :) :)

saphire - 21-08-2008, 11:22

Ja dziś kupiłem ubezpieczenie w pakiecie w Hestii:

OC na Carismę z zielona kartą + ubezpieczenie na dom do 300tys zł od wszelkich kataklizmów + ubezpieczenie na sprzęt w domu typu AGD+RTV+PC itp. od piorunów, zniszczeń, przepięć itp. spraw do 20tys zł (z tego już raz korzystałem 2mc temu - zwrot kosztów napraw LCD i zasilaczy po burzy):

całość 618zł

:finga:

atsar - 21-08-2008, 11:27

saphire czyzby pakiet Hestia 7 ? :twisted: tez go posiadam :lol: pelna rewelka
saphire - 21-08-2008, 14:30

atsar napisał/a:
saphire czyzby pakiet Hestia 7 ? :twisted: tez go posiadam :lol: pelna rewelka

DOKŁADNIE :!: :p

Anonymous - 21-08-2008, 19:40

Ja pierwsze słyszę że do kontynuacji ubezpieczenia są potrzebne dwie osoby na które jest zarejestrowany samochód ja już któreś z kolei auto mam zarejestrowane na siebie i mojego tatę (zawsze w HDI samopomoc) i nigdy jeszcze nie było takiej sytuacji. Zawsze szedłem z dowodem rejestracyjnym i starym ubezpieczeniem i oczywiście pieniędzmi i na poczekaniu dostawałem wypisane nowe ubezpieczenie bez żadnych problemów że nie ma drugiej osoby.
siwek - 21-08-2008, 22:35

yarvandall, chodzi o dopisanie drugiego współwłaściciela i przyjęcie jego zniżek
t_a_s - 25-08-2008, 20:51

saphire napisał/a:
Ja dziś kupiłem ubezpieczenie w pakiecie w Hestii:

OC na Carismę z zielona kartą + ubezpieczenie na dom do 300tys zł od wszelkich kataklizmów + ubezpieczenie na sprzęt w domu typu AGD+RTV+PC itp. od piorunów, zniszczeń, przepięć itp. spraw do 20tys zł (z tego już raz korzystałem 2mc temu - zwrot kosztów napraw LCD i zasilaczy po burzy):

całość 618zł

a to ze zniżkami, jeśli można wiedzieć to jakimi? bo mi się kończy właśnie niedługo ubezpieczenie i rozglądam się.