| 

| Carisma - Techniczne - [Cari 1.8 GDI] Air bag - ale co dalej??

Kylek - 25-08-2008, 20:58

| Chooper napisał/a: |  	  | masz fabrycznie rozprowadzone kable pod fotelami, bo masz auto z 98. Przy starszym kabli byś nie miał, bo 4 poduszki w carismie weszły do wyposażenia dopiero w 98 | 

Ja mam Cari z listopada 1997 i mam 4 poduszki, mimo że to wersja GL, czyli podstawowa... Coś nieźle zakręceni byli Ci kolesie w NedCarze, że montowali wyposażenie "po swojemu"
   Chooper - 25-08-2008, 21:44

| Kylek napisał/a: |  	  | Ja mam Cari z listopada 1997 i mam 4 poduszki, mimo że to wersja GL, czyli podstawowa... Coś nieźle zakręceni byli Ci kolesie w NedCarze, że montowali wyposażenie "po swojemu" | 

niekoniecznie. wprowadzenie nowej serii carism nastąpiło własnie pod koniec 97 roku (październik-listopad) a to że masz 4 poduszki w GL, to tylko dodatkowe wyposażenie które zamówione zostało podczas zakupu nowego auta i za które była dopłata
 siwek - 26-08-2008, 07:34

Kylek, masz sprowadzone auto z Holandii tak jak ja i masz chyba to samo wyposażenie co ja. Pod koniec roku są produkowane modele na przyszły rok a dodatkowo (tego nie jestem pewny, obiło mi się o oczy na forum) na każdy kraj były przygotowane wersje z różnym wyposażeniem, czyli u nas GL to pusta Cari a w Holandii GL ma dosyć bogate wyposażenie
 szyszus1 - 26-08-2008, 08:50

Moja akurat jest z Włoch...
 Chooper - 26-08-2008, 08:57

| siwek napisał/a: |  	  | czyli u nas GL to pusta Cari a w Holandii GL ma dosyć bogate wyposażenie | 

błąd

GL TO GL, a to co w niej bedzie to już wola nabywcy,
 siwek - 26-08-2008, 09:08

wreszcie znalazłem temat z wyposażeniem z Carismie, wydaje mi się ze tu taka teza padła ale nie jestem pewien

http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=4852
 SHARK1979 - 17-09-2008, 21:15

Ja mam Cari 99  jeszcze przed liftem i też brak ABS ale nie płacze z tego powodu
   wichura1 - 18-09-2008, 10:18

A ja mam wersję Duńską. Prawie wszystko, oprócz kontroli trakcji i halogenów, no i szyby na korbki.
       szyszus1 - 18-09-2008, 18:57

E to jak nie masz szyby na korbki to ubogo kolego, ubogo!
    Ja mam z tyłu i czuję się z tym dumnie   wichura1 - 20-09-2008, 12:30

No właśnie mam taką dziwną wersję, że mam wszystkie na korbki. ;D
 Anonymous - 20-09-2008, 13:40

Ostatnio grzebiąć przy aucie "wymacałem" pod kierownicą jakaś złączkę, raczej nie da się jej sfotografować bo jest dobrze schowana (pod plastikiem okrywającym całą kolumnę). Złączka skierowana jest nie w stronę koła kierownicy, tylko do dołu, tka jakby coś tam mialo być podłączone.

Macie jakieś pomysły co to jest? coś związanego z poduchą kierowcy, czy nie?

Dodam, że wtyczka jest żeńska 4pin.
 Brikston - 20-09-2008, 16:18

| big_foot napisał/a: |  	  | "wymacałem" pod kierownicą jakaś złączkę | 

moze do sterowania tempomatem
 Anonymous - 20-09-2008, 17:42

| Brikston napisał/a: |  	  |  	  | big_foot napisał/a: |  	  | "wymacałem" pod kierownicą jakaś złączkę | 

moze do sterowania tempomatem
 | 

którego nie mam

okablowanie mogłoby być, ale nie podłączone? raczej powinno być całe tylko brak serowania przy kierownicy, hmm

|  | 
 |  |