Zloty i Spoty - NARZEKANIA ORGANIZATORA! I PARE UWAG!
Matejko - 01-09-2008, 11:48
JayChyl napisał/a: | Przeczytaj pierwszy post |
sprawa juz zostala wyprostowana poza forum, poniewaz na nim nie ma co brudow wyciagac, wzialem wine na siebie i tyle co mam do dodania
myslalem ze o czyms innym piszesz niz to co w pierwszym poscie
eremita - 01-09-2008, 11:55 Temat postu: :) z mojej strony wielkie podziekowania dla organizatorow ja sie super bawiłem. kumpel ktory był ze mna po zlocie tez wpadł w mitsumanie i opla ktorego miał zmieniac na nowszego opla zmienia na Galanta:)) Oczywiscie na nastepny zlot sie zamelduje:)
pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje
wojmi1 - 01-09-2008, 18:05
tylko cena koszulki zlotowej bee
ale reszta to coś wspaniałego
gratuluje organizatora było super
Anonymous - 01-09-2008, 18:34
wojmi1 napisał/a: | tylko cena koszulki zlotowej bee
ale reszta to coś wspaniałego
gratuluje organizatora było super |
no fakt cena koszulki była zajebista !!!
JayChyl - 01-09-2008, 22:09
No u mnie juz dwoch kolegow jak za rok dostaną prawką tez sobie na początek Colciaka sprawią . No Mitsu ma teraz niezłą reklamę
Gene - 03-09-2008, 08:48
wojmi1 napisał/a: | tylko cena koszulki zlotowej bee |
mariano81 napisał/a: | no fakt cena koszulki była zajebista |
Mialem sie nie odzywac bo uznalem, ze sprawa nie wymaga reakcji. Jednak odniose sie do waszych i nie tylko waszych komentarzy. Uwierzcie mi na slowo, po zlocie przyjmuje dokladnie taka sama postawe roszczeniowa jak wy. Narzekania i marudzenie to typowe zachowanie i przywyklem do tego ale czy musze sie na to zgadzac i obojetnie przejsc nad tym do porzadku.
Ja tez chcialem pobawic sie na zlocie, tez chcialem pogadac i poogladac atrakcje przygotowane przez organizatora. Niestety nie bardzo moglem bo beztroska, swoboda i brak zetelnosci niektorych zlotowiczow powodowal, ze do dzis bawie sie z dystrybucja i rozliczeniami. Gdyby nie pomoc mojej i Patryka zony wogole nic bym z pobytu w Grudziadzu nie mial. Siedzialbym z pudlem koszulek i zastanawial sie po co mi to bylo.
Teraz co do ceny. Juz wczesniej bylo wiadomo jaka jest kwota. Nikogo nie zmuszalem do zapisow czy zakupu. Realizacja calego pomyslu nawet nie wyszla mi na zero, nie wspominajac o ukrytych kosztach ale bardzo chcialem aby produkcja zostala przeprowadzona tak aby finalny efekt byl dobrej jakosci. Liczylem sie ze strata bo cala moja dzialalnosci zlotowa byla czysto spoleczna inicjatywa. Coz pewnie mozna bylo zrobic to taniej jak niektorzy mi to sugerowali ale ja nie bardzo chcialem robic cos przecietnego i zwyklego. Dla mnie to wazne, aby koszulki nie byly jednorazowym prezentem ale przypominaly posiadaczom o grudziadzkim zlocie przez wiele miesiecy.
Pozdrawiam
p.s. Uwazam, ze i tak bylo warto, nie dla sprawy, nie dla klubu ale dla tych kilku osob, ktorym posiadanie takiej pamiatki ze zlotu sprawilo przyjemnosc i wywolalo usmiech na twarzy.
Maretzky85 - 03-09-2008, 10:01
Gene napisał/a: | tych kilku osob, ktorym posiadanie takiej pamiatki ze zlotu sprawilo przyjemnosc i wywolalo usmiech na twarzy. |
:D
Ja osobiście uważam, że cena koszulki w zasadzie może i była wysoka, ale jestem pewien, że przekłada się to na jakość, no i jeszcze to, że to nie była produkcja miliona egzemplarzy, tylko symbolicznej setki jak myślę.
Tak czy inaczej, koszulka będzie nam (mi i Koszmarkowi) przypominać zlot jeszcze bardzo długo Dziękujemy, że Gene podjął się jej produkcji.
Gene, nie przejmuj się marudzeniem - zawsze ktoś marudzi
Swoją drogą szkoda, że nie powiedziałeś, że potrzebujesz pomocy - na pewno byśmy pomogli..
cns80 - 03-09-2008, 10:16
Wszyscy się pięknie bawili, a Gene siedział z koszulkami i większości atrakcji nie widział. Bo spora część z Was nie zgłosiła się po koszulki. To fajnie że niektórzy beztrosko się bawili. Szkoda tylko że przez to inni nie mogli się bawić
Gene - 03-09-2008, 11:05
Maretzky85 napisał/a: | Swoją drogą szkoda, że nie powiedziałeś, że potrzebujesz pomocy - na pewno byśmy pomogli.. |
Dziekuje ale tak naprawde tylko ja moglem sie polapac kto, co i ile pozamawial, porezerwowal. Czesc osob placila na raty a nawet raz podobno wkradl sie blad w rozpisce. Tak wiec sprawa nie byla prosta. Moj pomysl, moj klopot. Bylo minelo. Dobrze, ze jakos udalo sie sprawe doprowadzic do konca.
Maretzky85 napisał/a: | tylko symbolicznej setki jak myślę. | 60-ki raczej
cns80 napisał/a: | Szkoda tylko że przez to inni nie mogli się bawić | nie bylo tak zle choc nie mialem innego wyboru. Wykladajac wlasne srodki finansowe na oprawe wizualna zlotu a przede wszystkim na oplacenie produkcji t-shirt'ow musialem dopilnowac aby zminimalizowac straty.
Jassmina - 03-09-2008, 11:16
Koszulka jest za***bista, dziękuję Ci Gene za udana transakcję w westernowym miasteczku, no i miło było Cie poznać osobiście
Anonymous - 03-09-2008, 11:28
Nam równiez koszulki bardzo się podobają i są naprawdę świetną pamiątką ze Zlotu
Rafal_Szczecin - 03-09-2008, 16:49
ja nie wiem czemu ludzie narzekaja na cene koszulki .
przeciez wchodzac do big stara, reserveda ,croppa, czy innego markowego sklepu placimy za zwykla koszulke od 39 do 59 zl ,wiec wg mnie jest to normalna cena .
a trzeba wziac pod uwage, ze koszulka jest jedyna w swoim rodzaju, poprostu wyjatkowa i nikt inny nie bedzie mial takiej drugiej , wiec na 100% jest warta swojej ceny . to tyle odemnie , i chcialbym bardzo Ci Gene podziekowac,za zrobienie takiej pamiatki .
pozdrowka.
wojmi1 - 03-09-2008, 17:15
Gene, - Przepraszam Cię jeżeli Cię uraziłem -- naprawde mi przykro bo moją intencją nie jest narzekanie akurat na Ciebie.
A co do koloru ceny jakości i efektów sprzedaży
1 Kolor kwestja gustu ale dlaczego nie czarny czerwony niebieski - a jakaś kawa z mlekiem czy beż
--- chyba kolor może mi się podobać lub nie
2 Cena, jakość ---60 złoty --- proszę o wybaczenie ale coś tu się nie zgadza - koszt koszulki do druku od 2,50 zł do 18zł netto technika druku czy to sito /sitodruk/ czy wpraska czy inna 5zł do 15zł .....
3 zawsze zoatają -efektywność sprzedarzy ja mam jeszcze z 15 szt koszulek po zlocie Piotrowice 2007 żadna jeszcze się sama z siebie nie rozleciała koszt z nadrukiem /koszulka + nadruk 10*10cm faktycznie sito 1kolor/ 6 zł / niebieska - byłem w Grudziądzu w niej nawet na Ranczo...
Przepraszam ale rozwinołem temat by nie było że jestem jedynie skąpą marudą
Juiceman - 03-09-2008, 18:24
wojmi1 - nasze koszulki też niczego sobie zobaczymy po roku używania czy coś nie poszło.
Rafal_Szczecin "przeciez wchodzac do big stara, reserveda ,croppa, czy innego markowego sklepu placimy za zwykla koszulke od 39 do 59 zl " owszem ale te firmy przez długie lata wypracowały swoją markę. - My jakoś mogliśmy zrobić DOBRE koszulki, z DOBRYM drukiem za 1/3 pow. ceny. no ale dobra nie robić OT - to nie wina organizatora ; )
Co do uwag, to szkoda, że już nie będzie spotu w Grudziądzu?
siwek - 03-09-2008, 19:16
hmm teraz ja bo wreszcie mam neta
co do koszulek to nie ma sensu dyskutować, ładne były, ceny były podane wcześniej więc nie wiem po co narzekania, mnie na nie nie stać i nie kupiłem i juz...
Co do zlotu:
było świetnie zarówno mi jak i Patrycji bardzo się podobało i dziekujemy za niego zarówno Fireebe jak i wszystkim którzy sie przyczynili do jego organizacji. Niestety nie wszyscy sie potrafią zachować godnie i żadne gadanie teraz nie poprawi wizerunku nas wszystkich po tym zlocie
|
|
|