Świętokrzyskie - Witamy w świętokrzyskim 

Robson86 - 19-08-2006, 20:14
  Jak dla mnie bomba pomysł    ! 

Jak dotąd prawie każde miasto organizowało jakieś spoty, ...tylko nie Kielce    !!

Nareszcie coś się zmienia      
												 JCH - 19-08-2006, 20:57

| tom65 napisał/a: | 	 		  | Tak sobie pomyślałem że moze by tak spotkać się gdzieś u nas pogadać chwilę .... | 	  Jak się wstrzelę z terminem to może i ja się spotkam z Wami. Bywam czasem w Kelcowni   
												 Anonymous - 21-08-2006, 09:27
  na razie widze że jest nas bodajże trzech co wyraża jakiekolwiek zainteresowanie    

no w takim  tempie to zastanie nas całkowite globalne ocieplenie lub oziębienie     

poczekajmy jeszcze kilka  dni i trzeba będzie wejść w fazę II czyli termin i miejsce     

LUDZIE JAK KOGOŚ Z MIŚKIEM ZNACIE TO MOŻE BY WARTO POGADAć ZEBY TROSZKę SWOIMI SPOSTżEżENIAMI SIę PODZIELIł WIEM NAJTRUDNIEJ JEST ZACZąć     

i może by na forum coś wtedy ruszyło ( w spisie ststystycznym klubu jest nas bodajże 12 osób GDZIE ONE SĄ !!!!!!!  
												 Robson86 - 22-08-2006, 09:37
  12 osób??! Całkiem nie mało:) ale, Masz racje poczekajmy troszke i wejdzmy w TA II FAZE...!!

Zresztą ilu nas jest, widać po postach na Naszym Świętokrzyskim Forum    ...

Tak sobie myśle, że w Kielcach przydała by się jakaś mała promocja naszego klubiku        

Pozdro 4all
												 Anonymous - 22-08-2006, 11:04
  Hej ja sie piszę na taki spocik. Ale najpierw jadę do Białegostoku podpatrzeć jak to się robi            .

Po powrocie możemy coś zorganizować !!!
												 Robson86 - 22-08-2006, 21:20
  No ja niestety, nie będe mógł jechać na zlocik do Białego... ( problem z urlopem w pracy    )            

więc czekam z utęsknieniem na jakiś spocik w Kielcach    

Ps: 'gregua' pocykaj tam troszke zdięc         ...to pooglądamy w Kielcach        

Pozdrawiam
												 Anonymous - 25-08-2006, 19:14
  No i prosze coraz lepiej -wiem trzeba troszkę podpatrzeć -i w skali mikro coś zorganizować!

A propo my wszyscy co nie jedziemy ( tak myślę) czekamy na jakieś mini reportaze z Białego..... i jak to się mówi ,a potem my!!!!!!    

DUCHEM JESTEśMY Z WAMI   
												 Robson86 - 25-08-2006, 21:01
  ajjjj!    

dokładnie-tom65-...a, potem MY!!    

[ Dodano: 26-08-2006, 22:56 ]

...ale po zlociku zdajcie recenzje...:)

(...ale Wam dobrze)

pozdr
												 Robson86 - 29-08-2006, 21:46
  Ej!!! Chłopaki! Już dobrych parę dni nikogo nie widac na naszym forum...        !!

..........pozdroooo
												 Anonymous - 15-12-2006, 16:42
  witam wszystkich sympatyków miśków!
												 Robson86 - 15-12-2006, 18:39
  My rowniez Cie witamy!!    

Czuj sie jak u siebie i w ogole mam nadzieje ze nie przelotem jestes    

Pozdrawiamm
												 Anonymous - 18-12-2006, 08:56
  jasne że nie przelotem - co ja pilot oblatywacz jestem hihihihi   
												 Robson86 - 18-12-2006, 16:55
  NO... mam nadzieje            

Pozdroo
												 Anonymous - 06-03-2008, 11:06
  Witam i ja   ) - odswieże troszke temat powitalny

Krotko o sobie: imie - Magda, 

-  pracujaca matka Polka (2,5 - letniego maniaka motoryzacji      )    wolnego czasu wiec niewiele    a jesli sie znajdzie do spedzam go przed komputerem   

- prawo jazdy od lat 10, kierowca od... dwoch tygodni       

- Na forum trafilam podczas "poszukiwan" samochodu dla siebie    potrzebuje malego, miejskiego autka, bezawaryjnego. Poczatkowo zastanawialam sie powaznie nad nissanem micra, mazda 121(ta starsza kaczuszka), i suzuki swift - roczniki o 1995 w gore. Az ktos przez przypadek wspomnial o colcie, przejzalam opinie, fora, fotki... i teraz juz nie widze sie w innym ucie       , poki co jezdze (od niedawna) ogromnym - jak dla mnie - Audi 100 (A6) rocznik 94, poki go nie sprzedam.. mam nadzieje ze szybko pojdzie, 

- jesli zobaczycie na drodze zielone Audi, z maxymalna predkoscia 50-60km/h i tylko na prawym pasie - to ja    - wiec prosze uzbroic sie w cierpliwosc - jeszcze sie ucze     
												 sion2002 - 06-03-2008, 12:16
  Witam serdecznie   

Mam nadzieje, że zakupu szybko dokonasz. Jakie dokładniej jest to Audi, które chcesz sprzedać? Na jakim silniku itd> Jaka cena Cie interesuje? Mam kilku znajomych, którzy szukaja właśnie samochodu.

| 

|  

|