Off Topic - Przepraszam, że mnie nie będzie
Anonymous - 17-05-2006, 13:00
oj nie dramatyzujcie
on wróci, wróci
bez tego forum nie można przecież żyć
zresztą, przecież sam napisał że to tylko pół roku
może jakiś wyrok dostał?
[ Dodano: 17-05-2006, 14:59 ]
Teraz to ja już nic nie kapuje
co Wy własne posty kasujecie?
bo ich tu więcej było .... i się zmyło ???
autocenzura? cy co?
cy ktoś ciachnął?
Moominek - 19-05-2006, 20:18 Temat postu: Re: Przepraszam, że mnie nie będzie
Fido__ napisał/a: | Jeśli ktoś spotka Moominka, to niech mu przypomni, że tą zmieniarkę do spejsa, którą mu dałem, ma przy sprzedaży przekazać komuś z forum. Komu - niech sam uzna za stosowne. Mógłby się już nie wygłupiać i wymienić spejsa na coś większego. W końcu w tym wieku to już wypada jeździć dostojnie
|
Fido, pamiętam i cały czas mam to na uwadze Niestety zmiana misia chyba nie nastąpi szybko Moje przywiązanie do marki jest tak wielkie, że nie ujął mnie żaden dwuślad innej rasy. Poza tym w ofercie miśkowej też nie chwyta mnie za serce nic poza MSS, którego de facto w ofercie juz nie widzę oraz modelami nie na moja kieszeń.
Nie mniej jednak zmieniarka jest nadal przechodnia i napewno pozostanie w gronie.
FidO__ napisał/a: | Przyjrzałem się dziś sobie z boku i stwierdzam, że przestałem znajdować na tym forum cokolwiek dla siebie. Kolory, regulaminy, funkcyjni, podfunkcyjni, pozwolenia, zakazy, ciągłe zmiany... |
Dawno na forum nie zaglądałem (powód: praca + to co Fido napisał). Zmiany na forum nie małe, zgubiłem się.
Funkcyjni?
Podfunkcyjni?
Pozwolenia?
Zakazy?
O co biega? Znaczy się, być na forum z regulaminem w łapce?!
Z ciekawości zapytam, ile osób ze starego forum MMC czynnie bierze udział w życiu forum?
Pozdrawiam
JCH - 20-05-2006, 13:15 Temat postu: Re: Przepraszam, że mnie nie będzie
Moominek napisał/a: | Dawno na forum nie zaglądałem (powód: praca + to co Fido napisał). Zmiany na forum nie małe, zgubiłem się.
Funkcyjni?
Podfunkcyjni?
Pozwolenia?
Zakazy?
O co biega? Znaczy się, być na forum z regulaminem w łapce?!
Z ciekawości zapytam, ile osób ze starego forum MMC czynnie bierze udział w życiu forum?
Pozdrawiam |
Panowie! Bez przesady
Nie da się ukryć, że to Forum jest inne niż tamto "MSS-owe". Ale czy to dobrze, czy źle to można dyskutować. Kto stoi w miejscu ten się cofa. Osób ze starego forum jest mało ale to dobrze, bo to znaczy, że nowi przybywają. Inaczej udusilibyśmy się w sosie własnym.
Forum jest bardziej Coltowe, kultowe , Lancerowe i Galantowe, bardziej techniczne i też bardziej offtopiczne. Widać ludzie tego oczekują i potrzebują. A funkcyjni są tylko po to, aby tym ruchem jakoś po ludzku kierować. Nic ponadto.
Maciek - 29-06-2006, 06:48 Temat postu: urlopik :) Udało mi sie wyłudzić tydzień wolnego więc mnie nie bedzie od 01,07,06-09,07,06. w końcu sobie odpoczniecie od mojej obecności na Forum.
POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH.
Anonymous - 11-11-2006, 12:45
No i pół roku minęło jak z bicza strzelił.
Witam wszystkich ponownie. Widzę zmiany, dużo zmian. Niektóre dotyczą mnie osobiście nawet
Popatrzę sobie, poczytam, a potem może jakieś dźwięki zacznę wydawać nawet.
Witajcie.
Jackie - 11-11-2006, 12:57
i wrócił syn marnotrawny na łono prawdziwej wiary
Witaj.
igi - 11-11-2006, 13:01
Fido__, nareszcie
Efa! - 11-11-2006, 14:26
Fido!!!!!!!!
Bardzo, bardzo, bardzo się cieszymy, że jesteś z powrotem!!!!!!!!
young - 11-11-2006, 18:09
Efa! napisał/a: | Fido!!!!!!!!
Bardzo, bardzo, bardzo się cieszymy, że jesteś z powrotem!!!!!!!! |
Efcia, mów za siebie
żartuje oczywiście
Witaj !!!
Robson86 - 12-11-2006, 08:45
Witaj z powrotem!!!
Pzdroo
Grześku - 13-11-2006, 08:03
Fido__ napisał/a: | No i pół roku minęło jak z bicza strzelił.
| lubisz jak boli?
zdaje się że masz sporo do nadrobienia - powodzenia i witaj z powrotem!
akbi - 13-11-2006, 09:40
No to pare tysięcy postów masz do przeczytania
|
|
|