Tuning - Co sadzicie o neonach ??
Anonymous - 14-05-2006, 11:52
imho takie neony to dobry sposób na tanie,tępe laski z podmiejskich dyskotek, poza tym nic szczególnego.. a auto musi wyglądać zawsze wolniej niż jeździ, żeby nie robić sobie gnoju jak ktoś spod świateł zechce się ze "sportowcem" zmierzyć,.
Grześku - 14-05-2006, 21:45
Mi osobiście niesamowicie podobała się scena z lotu ptaka z filmu "Szybcy i wściekli" pokazująca 3 auta, każde podświetlone neonami na inny kolor.
Jak coś jest zrobione (i używane) ze smakiem to zawsze jest ok i daleko od "wieśniactwa"
Hubeeert - 14-05-2006, 21:49
Tak jak ktos tu powiedział - nigdy w jadącym samochodzie. Na pokazach albo zlotach w nocy to tak. Tyle że tzw "styling" to dla mnie mógłby nie istnieć. Jak dla mnie tylko mody mechaniczne. A w Miśkach jest długa i chwalebna historia samochodów zmodyfikowanych. Większość jednostek napędowych Mitsu można modyfikować lub swapować na cos lepszego.
Mitsu nie jest tak popularne jak HONDA ale i tak ma się czym pochwalić.
Anonymous - 15-05-2006, 11:48
Zadzam sie z Grześkiem takie zastosowanie neonow jak w filmie fast&furious czy tez drugiej czesci jest jak najbardziej dobrane ze smakiem, samochod swietnie sie prezentuje i nie mylse ze samochod musi byc specjalnie obnizony zeby neon wygladal bardziej efektownie zobaczcie na te foto:
Tutaj auto nie jest chyba az tak niske czy nie???:P
Nie zgadzam sie tu z shovel, z jego wypowiedzi wnioskuje ze kadzy posiadacz samochodu z neonem zamontowal je tylko po to aby wyrywac laski na dyskotece (LOL!!!!!), no i jesli kazde auto z neonem musi byc szybkie to ja Ci powem tak: czy kazda kobieta w blond wlosach jest piekna ????:P
Krzyzak - 15-05-2006, 11:55
Bartek napisał/a: | Wieśniactwo to podobnie jak dresiarstwo stan umysłu, a nie pochodzenie, czy ubranie które nosisz....
Bardzo wielu normalnych ludzi pochodzi ze wsi, a pewnie jeszcze więcej wieśnaków pochodzi z miast...... |
Dokładnie - sam lubię nosić dresy adidas. A na dodatek też niedługo się przeprowadzam na wieś.
Maciek - 15-05-2006, 21:52
Krzyzak, może do ZP sie przeniesiesz? tu dużo wiejskich terenów. Byłby blisko Ktoś kto sie na tych autach zna
|
|
|