Nasze Miśki - Czerwony Colt CA4A
Jogurt - 26-09-2008, 23:27
rosomak1983 napisał/a: | Jogurt napisał/a: | taki jest plan. jak przesiąde się na rekina to dostanie go moja połowa |
tez mam podobny zamiar... Wydaje mi sie ze nie mógłbym swojego lancelota sprzedac...A przesiąsc sie mogę tylko na rekina Galanta...No w ostatecznosci na evo Ale nie chce sie deklarowac bo np Hugo tez tak mówił i w kopńcu sprzedał (niewiadomo czemu) |
2 tyg temu znajomy dawał mi za niego 8500pln. zdziwił się bardzo jak usłyszał: ''zapomnij''. mam nadzieje że nigdy nie będę go musiał sprzedać. nawet na samą myśl ściska mi gardło
Marcin-Krak - 26-09-2008, 23:43
Jogurt, za to narzekanie na CJ0 powinieneś dostać upomnienie
Fajnie się czyta takie historie ...
Dlatego masz wybaczone
Jogurt - 26-09-2008, 23:44
Marcin-Krak napisał/a: | Jogurt, za to narzekanie na CJ0 powinieneś dostać upomnienie
Fajnie się czyta takie historie ...
Dlatego masz wybaczone |
no kiedy seryjnie CAO jest dużo fajniejsze
rosomak1983 - 27-09-2008, 04:28
Jogurt napisał/a: | no kiedy seryjnie CAO jest dużo fajniejsze |
nie CAO tylko CBO ....
Anonymous - 27-09-2008, 14:52
widziałem siedziałem w środku a nawet jechałem, auto w rewelacyjnym stanie
pozdrawiam
Anonymous - 27-09-2008, 16:25
Jogurt napisał/a: | gregorbu napisał/a: | Świetna historia!!! Kolejna para, która poznała się dzięki Mitsubishi! | to Ty z Ruslaną też ? | Tak. Poznaliśmy się dwa lata temu na jednym z warszawskich spotów, a dziś jesteśmy małżeństwem.
Tutaj pisze o tym Ruslana.
Rafal_Szczecin - 27-09-2008, 19:21
Jogurt napisał/a: | spojler od gti,który udało mi się kupić po roku szukania dzięki zdjęciom Rafał_Szczecin z wycieczki do Xedosu |
bardzo sie ciesze, ze moglem pomoc .
historia naprawde piekna
zycze dalszego bezproblemowego uzytkowania misia
Jogurt - 27-10-2008, 20:55
w sobotę misiek zaliczył boka:
celem było sprawdzenie podwozia przed nadchodzącymi wzmaganiami z śniegiem i solą. naprawdę jestem mile zaskoczony jak może wyglądać podwozie prawie 17-letniego auta. spód czysty, podłużnice jak nowe, tak samo progi. żeby nie było za fajnie to jest jedno miejsce zainfekowane rudą w okolicy fotela pasażera. zostało jednak wyczyszczone, odrdzewione, zapodkładowane i na koniec zakonserwowane płyn w układzie chłodzenia także zmieniony więc zostało jeszcze założyć zimówki, ale to dopiero po odnowieniu felg.
mkm - 27-10-2008, 22:43
Jogurt, ale masz fachowa "kolyske"! Z takimi gadzetami to mozna dbac o spod Miska!
pawela - 28-10-2008, 11:28
przez moment myślałem, że do rowu wleciałeś
Niezła kołyska
Jogurt - 28-10-2008, 18:34
pawela napisał/a: | przez moment myślałem, że do rowu wleciałeś
| hehe, wiedziałem że ktoś to tak odbierze
a do kołyski jest jeszcze taka łapa. jak się ją założy to auto mozna postawić prawie pionowo. tata wywraca octavie do oporu ja mam jakoś obawy że mi miś poleci. a jak ktoś też chce zaliczyć boka to zapraszam
londolut - 28-10-2008, 22:24
Jogurt napisał/a: | jak ktoś też chce zaliczyć boka to zapraszam | Nie omieszkam... Btw dawno cię już nie widziałem mordo ty moja
Jogurt - 10-01-2009, 23:13
dzisiaj mineło 10kkm od ostatniej wymiany oleju w czerwcu więc colcior dostał nowego mobila i filtr oleju boscha. teraz przebiegi misia trochę się zmniejszą bo nie jeżdżę nim do nowej pracy. większość zimy spędzi więc w suchym garażu. ciekawostką jest napis na filtrze oleju: robert bosch germany, a dalej : made in south africa
Rafal_Szczecin - 11-01-2009, 07:10
Jogurt napisał/a: | robert bosch germany, a dalej : made in south africa |
bo to niemiec mieszkajacy a afryce
Kofi - 17-04-2009, 07:53
Fajna historia - prześliczny Colcik.
A dlaczego na niektórych zdjęciach klamki są polakierowane a na większości fotek czarne?
|
|
|