To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sporty Motorowe - 62 RAJD POLSKI

Chooper - 13-06-2005, 17:34

oj zarządzam akcję zbiórki pieniążków na nowe bryle dla naszego Rafmastera, bo mu na oczka padło i mitsumaniaków już nie odróżnia ni h***

8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Rafal_Szczecin - 13-06-2005, 17:41

ja nadal nie wiem o co chodzi....... :P

Chooper co do zbiorki na nowe bryle, to nie dziekuje moje brylki maja dopiero pol roku :) i maja sie swietnie tylko ich teraz przy ogladaniu "tego auta" nie zalozylem bo mam tylko do kompa i jezdzenia miskiem :P :)

moi drodzy, powiedzccie mi o co chodzi, co jest "pięć" :P

:D :D:D:D :) :):P :twisted: :roll: :wink:

Firebee - 13-06-2005, 18:27

Świetnie Polsaler! Jeszcze raz dzięki :lol:
Jesteś Wielki!

Pozdro
Firek

Rafal_Szczecin - 13-06-2005, 18:35

Rajd Polski: Oburzony Kuchar

Krzysztof Hołowczyc po raz trzeci w karierze wygrał Rajd Polski, który jednocześnie był eliminacją Rajdowych Samochodowych Mistrzostw Europy. Z kolei Tomasz Kuchar był oburzony na organizatorów imprezy.

"To draństwo! Mimo moich protestów, kazano mi jechać z dalekim numerem startowym, ledwie minutę za autem napędzanym tylko na jedną oś. Doganiałem je, a potem musiałem wlec się za nim w kurzu" – powiedział Tomasz Kuchar na łamach "Słowa Polskiego - Gazety Wrocławskiej".

Kuchar jadąc po omacku, na 3. OS-ie wyleciał z drogi, uszkodził koło i odpadł z rajdu.

"Nie mam pretensji do Mariusza Pelikańskiego, bo on w kurzu nie widział, że za nim jadę. Nie widzieli mnie również kibice, którzy po przejeździe 'Pelikana" wychodzili na drogę wprost pod moje koła. To był koszmar. Wcześniej do organizatorów wystosowałem protest. Tłumaczyłem im, że moje czteronapędowe subaru na miękkich szutrowych nawierzchniach jest za szybkie dla tzw. osiek. A oni chcą na Mazurach zrobić mistrzostwa świata! Z takim podejściem do spraw bezpieczeństwa?!" – Kuchar nie krył słów oburzenia.

www.onet.pl

EDIT : moj 100 post :roll:

EDIT 2 : POLSALER !!!!!! wszystkiego najlepszego z okazji rowniez
100(setnego) posta :) oby bylo ich wiecej i zeby dzial SPORTY MOTOROWE nam sie rozrastal :) :wink:

kordiank2 - 11-09-2005, 13:48

UWAGA!!!
32 warszawski, czyli przedostatni w tym roku rajd wchodzący w skład eliminacji 62 Rajdu Polski odbędzie się w dniach 16-17 września. start i meta w malowniczym miejscu - przy zamku książąt mazowieckich w ciechanowie.
KTO TAM BĘDZIE???oczywiście z mitsumaniaków oprócz wiślaka i steca...

polsaler - 11-09-2005, 15:20

Wybieram się !!! :P