Podkarpackie - Spot Listopadowy
margaret - 03-10-2008, 12:32
gulgulq napisał/a: | Monia cos sie martwisz..przecierz obicałaś juz 2 x 0.7 ..zagrzejemy sie
no to jak.. 9 listopada - Odrzykoń?? |
a nie miał to już być transporter ?
Triball - 03-10-2008, 14:23
Mi pasuje 9 listopad.. a jak będzie zimno to coś podpalimy
Pozdrowienia dla wszystkich
Monia - 03-10-2008, 18:06
Czyli mamy wszystko z grubsza ustalone ale temacik otwarty z 2 tyg będzie jeszcze a potem skleimy jakiś śliczny zapierający dech pścik i będziemy się spotować: spożywać alko i dania cieple z grilla tudzież z jakiejś knajpki i będą Misie
kuba.es - 03-10-2008, 18:16
Poniżej zamieszczam kilka archiwalnych fotek ze spontanicznego minispotu forda fiesty (bylem z kumplem). Właśnie tam mam nadzieję Was w końcu poznać 9 listopada

A TUTAJ możecie zobaczyć dojazdówkę i okolice naszego najbliższego spotu
Anonymous - 03-10-2008, 20:15
możemy się gdzieś spotkać i pojechać na więcej samochodów
Monia - 03-10-2008, 21:21
wow ale sie fajnie robi :D:D aajjj jeszcze miesiac ale oby wszystko sie udało =] tz.na pewno sie uda w koncu MitsuManiaki z nas
gulgulq - 04-10-2008, 12:35
will napisał/a: | możemy się gdzieś spotkać i pojechać na więcej samochodów |
jasne..
napewno bedzie tradycyjny przedspot w Rzeszowie pod Praktikerem
kuba.es - 05-10-2008, 09:56
Cytat: | jasne..
napewno bedzie tradycyjny przedspot w Rzeszowie pod Praktikerem |
Proponuję dodatkowo spotkać się w miejscowości Wola Komborska na stacji paliw Grosar (przy trasie Rzeszów-Barwinek). Ja, Monia i inni jadący od strony Brzozowa dołączylibyśmy właśnie tam do całej reszty, aby już całą kolumną pojechać do Odrzykonia
Pozwoliłoby to uniknąć kłopotów z dojazdem, osobom które nie znają miejscówki... Co Wy na to?
Hiszpan - 05-10-2008, 10:13
Weź pod uwagę, że ludzie jadący z Rzeszowa na Barwinek po prostu skręcą na Krosno w Lutczy, oszczędzając przy tym co najmniej 10 km
kuba.es - 05-10-2008, 10:46
Rzeczywiście, zapomniałem o tej drodze W takim razie w komplecie zobaczymy sie juz w Odrzykoniu
Monia - 05-10-2008, 12:08
ja to na pewno bede musiała się do kogoś doczepić bo w ogóle o rejonach o których piszecie to ja nie znam także czyzby KUBA był skazany na moj wido kw lusterku
kuba.es - 05-10-2008, 12:45
Cytat: | ja to na pewno bede musiała się do kogoś doczepić bo w ogóle o rejonach o których piszecie to ja nie znam także czyzby KUBA był skazany na moj wido kw lusterku |
Monia, jeśli będziesz jechała tak jak kiedyś do Sanoka to pewnie ty mnie będziesz oglądała w lusterku a nie ja Ciebie
Ale nie widzę problemu, ustawimy się np tam gdzie kiedyś podczas pierwszego spontanspotu (Grabownica) i polecimy na Odrzykoń
Hiszpan - 05-10-2008, 12:46
Monia, dla Ciebie i ludzi jadących z Twojego kierunku najprostsza trasa to kierować się na Krosno, a w Krośnie odbić na Rzeszów przez Korczynę.
Tzn. na pierwszych światłach w Krośnie w prawo na Centrum
Mijasz tory i na drugich światłach w prawo na Korczynę/Rzeszów
Przez dwa ronda prosto, most... a dalej to już za główną drogą na Rzeszów
gulgulq - 05-10-2008, 13:06
podejrzewam ze moze zabladzic
Hiszpan - 05-10-2008, 13:11
gulgulq napisał/a: | podejrzewam ze moze zabladzic
|
Napewno
|
|
|