Galant - Ogólne - Co to za panel?
Maciek - 28-05-2006, 16:09
Wielka szkoda że nasze kieszenie nie są na tyle zasobne aby móc zadbać o auta tak jak sie należy. Gdybym miał dość kasiorki na paliwko nawet bym nie pomyślał o zakładaniu inst LPG, Misiek byłby bardziej dopieszczony a ja bardziej zadowolony A to tylko jedna z wielu spraw która dotyczy eksploatacji nie mówiąc już o wyglądzie.
Anonymous - 28-05-2006, 22:24
Serek napisał/a: | Uważam, że właśnie te auta nadal są najpiękniejsze. Wszystko co nowe jest...nowe. Jest tego dużo i wszystko można z nimi zrobić (np. poddać wszechobecnym modyfikacjom) idąc po najmniejszej linii oporu. Poza tym te auta wcale nie są stare (no może poza latkami) natomiast konstrukcje materiałów wytrzymują więcej niż produkowane obecnie. To poprostu dobra robota. |
Oj Serku....
A gdzie ja napisałem, że te samochody są brzydkie....???
Pisząc "stare" mam na myśli rocznik - nic poza tym!!!
Serek - 28-05-2006, 22:37
Patrol - wiem, wiem... Tylko przykro mi się zrobiło jak tak napisałeś.
Anonymous - 28-05-2006, 23:20
wiek wiekiem, wybierając między E3 a E5, mimo wszystkich przygód wziąłbym E3.
jeśli do jazdy na codzień - 4g37, jeśli do szaleństw... ;] dohc.
u mnie się dohc marnuje, bo jeżdże jak kapelusik i raz na ruski rok wykorzystuje jego potencjał... hmm.. może ktos się zamieni na 4g37 z dopłatą ?
Anonymous - 29-05-2006, 08:41
Serek napisał/a: | Patrol - wiem, wiem... Tylko przykro mi się zrobiło jak tak napisałeś. |
Przepraszam, nie chciałem nikogo urazić...
Poza tym określiłem go "stary" z racji tego, że mój szef jeździ Diamant'em z 98-99 roku i już nie podoba mi się tak jak ten sprzed kilku lat wstecz...
|
|
|