To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Wagon Ogólne - Space Wagon

Anonymous - 03-06-2006, 22:59

Dąże ,dąże tylko jakos zdążyć nie mogę :mrgreen: , na obecnego miska nie narzekam mimo wieku trzyma sie dzielnie i pewnie jeszcze niejeden dziesiątek tys.km przeskoczy. :lol:
Pozdro

Anonymous - 04-06-2006, 00:18

Dager wiesz moze jaki jest rozstaw śrub w S. Wagonie. Ja mam alu ale chcialem sobie wymienic moze na 16" i nie wiem jakich felg szukać. Chodzi o symbol lub rozstaw śrub. Ja mam na 5 śrub. Może mi coś podpowiesz.
Anonymous - 04-06-2006, 08:03

Sorry nie wiem :shock: , ale poszperaj na forum :lol:
Anonymous - 04-06-2006, 13:00
Temat postu: Rozstaw srub ..
Witam.

Jestem tu nowy .Widze ze sie troche dzieje tu na forum w przeciwienstwie do innych stron o Mitsubishi.
Rozstaw to 5 / 114,3.
Pozdrawiam.
P.S. Jaki masz przebieg w swoim misku??

Anonymous - 04-06-2006, 21:34

Witam chudesg> Mój przebieg to 134 tysiączki. A Tak apropo. Masz jakieś problemy ze swoim miśkiem?
Anonymous - 04-06-2006, 23:00

Witaj.
Mam go dopiero 2 miesiace ,ma przejechane 60 tys. i martwi mnie klepanie od czsu do czsu hydrozworow...... jutro jade zmienic olej ,bo doradzono mi zmiane na lepszy.......... ponoc sa to bardzo czule silniki .... jak nie zadziala to reklamacja bedzie i juz ...
Pozdrawiam.
chudesq

Anonymous - 05-06-2006, 12:33

Witam wszystkich

Pozdrowienia dla DarkaCz z nad morza.

Ja posiadam model z 97 roku 2.0 TD z klimą (nie działa, muszę naprawić). Mój egzemplaż przeszedł dzwon, jak go kupiłem było wszysko wpozo, lanie ropki i jazda, wiadomo na początku wymiana pasków rozrządu jest musowa. Ostatnio jednak przejżałem na oczy jak ten mój samochodzik naprawiali po przyjeździe do Polski (dla poprzedniego właściciela) - wnetylator chłodzący urwał się z silnika i wbił w chłodnicę. Jak rozebrałem to okazało się że panowie wielcy magicy zamiast wymienić na nowy popriostu skleili klejem więc kiedyś to musiało puścić. I zaczeło się szukanie częsci - POLECAM naprawedę Pana Malika, chłodnica nówka 330 zł i teraz czekam na wentylator używany, moze dojdzie dziś i składam mojego kochanego miśka i jadza.

Co do jazdy to mieszkam nad Morzem (Kartuzy) a rodzinkę mam w górach (Muszyna) więc jazda 4 osobowej rodzinki (od niedawna) to super test autka, służbowo poruszam sie Fiatem Marea i Skodą Fabia, Panowie nie zamieniam na inny Space Wagon to naprawdę super autko. 5 os. + fura bagażu i jazda bez problemów - to jest to co tygrysy lubią najbardziej.

Pozdrawiam

Anonymous - 05-06-2006, 23:01

Marcinb. Dopisuje się do twojej opini o wagonikach. Poprostu jazda rewelacja i nawet się laski oglądają.
Anonymous - 06-06-2006, 11:18

Oj oglądają , oglądają :lol: , potwierdzam :mrgreen:
Anonymous - 30-06-2006, 08:42

Witam Wszystkich SW :mrgreen:
Marcin kope czasu żeśmu sie nie widzieli.
Wreszcie temat ożył :lol: bo nie miałem tu za bardzo wspólnych tematów z kolegami od innych modeli.
Ja mam swojego misa 94 rok i ma nabudziku 289 tys. pali pięknie, żadnych wycieków, silniczek suchy. Spalanie to zależy jak się buta daje no to ponad 10 łyknie aleprzy sopkojnej jeździe po trasie to poniżej 7 litrów się spokojnie mieści.
Wymiany jakioe ostatnioo miałem to kocówka wachacza i wszystkie poduszki gumowe w przednim zawieszeniu - koszt tego wszystkiego 220 zł razem z wymianą.
Teraz już bede często odwiedzał forum :mrgreen:

ps.
miałem kilka innycjh marek autek i żadnym nie jeździłeo mi się tak wygodnie jak misiem, w ciągu jednego dnia w zeszłym roku machnołem Piotrków - Rumia - Piotrków ( 890km)cała trasa na 2 pitstopy z powiodu tylko tankowania i siusiania :mrgreen:

Anonymous - 02-07-2006, 00:59
Temat postu: Witam uzytkowników "Misiubisiu":)
8) Witam,jak ja Wam zazdroszzce że macie juz swoje Wagoniki.Tak cięzko jest kupić dobry wóz że ręce opadają.Ostatniego pana ktory przez tel. i w necie informowal mnie ze auto jest w stanie BDB miałam ochote puknąć w ten durny łeb(szyba pęknieta ,chamskie spawy,rdza,kapeć ...poprosty ruina!!!).A jak już coś w ludzkim stanie sie znalazło ,to ceny takie że głowa boli. A ja ,sie uparłam na Space Wagon i koniec! Nawet mąż dał sie przekonać:P.Zastanawiam sie nad sprowadzeniem auta z Niemiec. Chce nabyć rok 1995,benzynke i koniecznie z klimą,Trzymajcie kciuki ,może mi się w końcu uda.Pozdrawiam.:)
JCH - 02-07-2006, 01:10

czarnulka napisał/a:
rzymajcie kciuki ,może mi się w końcu uda

Trzymamy. Szukaj, bo to fajowe auta som - właśnie te starsze modele. Jesli nie Wagon to może Runner ..... o taki, o:

Anonymous - 02-07-2006, 01:21
Temat postu: Misiubisi:)
Pierwszy (od którego moja "jazda" sie zaczeła) to był Runner:),no ale że okazało sie że są jeszcze Wagony- 7 osobowe ,stwierdziliśmy ze fajnie bedzie zabrac dziadków czasem nad jeziorko .My sobie zanurkujemy a dziadki z wnukami "odpoczną" nad jeziorkiem,hihi. Mój mąz dobrze czuł że jak go zobaczę to już ani VW ani merca nie bedzie:).A kiedy przeczytałam ile z gazem palą no i opinie uzytkowników na temat auta to juz byłam pewna:).A ze mam dar przekonywania 8) ....szukamy Wagonika:)Nie wiem gdzie szukać kogoś kto z belgii sprowadza auta.Bede wdzięczna za jakies linki belgijskie czy cóś :roll: .
Anonymous - 02-07-2006, 15:09

Gratuluję pomysłu i proponuję poszukac pod tym adresem:
www.AutoScout 24.Europas - powodzenia i pochwal sie jak kupisz :wink:

Anonymous - 02-07-2006, 16:07

Dzięki bardzo Dager.Pochwalic sie nie omieszkam:)