To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Zlot 2009 - Mitsumaniaki Rally Championship

Pieniek - 30-10-2008, 11:20

ja również ze wględów bezpieczeństwa jestem za gokartami chć przy mojej wadze nie mam szans na dobry wynik.
tosztotomasz - 30-10-2008, 19:19

Zdecydowanie karty
Anonymous - 31-10-2008, 14:26

a czemu nikt się nie pokusi o organizację ala KJSa własnymi samochodami?
nie mówię o polnych czy leśnych drogach, ale próby sprawnościowe na jakimś parkingu pomiędzy pachołkami były by ciekawe
ufoq

Morfi - 01-11-2008, 09:42

Do każdej takie próby potrzebna jest straż, policja, karetka odpowiedni teren i zgoda właściciela :)

P.S Czekamy aż za 2 lata zlot odbedzie sie w okolicach Wawy i zaproponujecie Nam Tor w Słomczynie :) :)

TommiCrazy - 12-11-2008, 21:27

gokardy beda bezpeiczniejsze jesli mamy sie scigac, quady sa ok rekreacyjnie ale jesli chodzi o rywalizacji kazda stluczka bedzie bardziej oplakana..... wogole jesli ma byc przygotowany jakis otwarty tor to ja nie widze problemu dla ktorego nie mialo by sie zorganizowac jakiegos przejazdu dla miska.. wiem ze mitsumaniaki z gory zakladaja na zlotach brak rywalizacji samochodami.... ale czasem cos malutkiego mozna by zorganizowac. to niebyl by zadek KJS oczywiscie.. cos ala mala proba sprawnosciowa.
Hubeeert - 12-11-2008, 23:07

TommiCrazy napisał/a:
wiem ze mitsumaniaki z gory zakladaja na zlotach brak rywalizacji samochodami....
Bo Zloty są dla ludzi a nie dla samochodów ;-)
Wowik - 01-06-2009, 22:55

Pieniek, nie przesadzaj, kotegorje wagowe są dobrym rozwiązaniem?