To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Świętokrzyskie - Wybory nowego moderatora

Anonymous - 01-11-2008, 00:29

no te spotkania raz w miesiacu to w sumie jest mysl......... Kto bedzie to bedzie a kogo nie bedzie to nie bedzie, ale zawsze jest szansa ze bedzie ten ktorego nie bylo na zeszlym albo bedzie ktos kogo nie bedzie na przyszłym.... <--- chyba tylko ja wiem o co mi chodzi .....wherewere :p :| :| ( a tera tak przyszłosciowo, jak sie zorganizują takie konkretniejsze spoty to mam chętnego na spot własciciela evo VII. i jeszcze dwoch od evo VIII. z subaru imprezką wrx tez kwestia zagadania bo czlowiek ktory pojechalby jakby uslyszal.) takze trza by cos wiekrzego zorganizowac a ja sie postaram kilka fajnych maszynek załatwic)
Hubeeert - 01-11-2008, 00:52

cactooz napisał/a:
chyba nie znaczy, że naszym forumowiczom (w tym wątku nap. norb, bomba) nie wolno dać naklejki, czy części wizytówek, z tego względu że nie zapisali się do klubu (nie mają numerka i czerwonego nicka)?
Dobrze wiesz o co mi chodzi. Wyssane z palca teoretyczne sytuacje możemy ciągnąć na 4-5 stron tylko po jaką cholerę?
cactooz napisał/a:
Wierzę że potem będzie już tylko lepiej.
Czas pokaże. Zależy to od Was. Żaden moderator czy moderatorzy tego nie załatwią.
Robson86 - 01-11-2008, 12:17

cactooz ty wyszedles z inicjatywa, jesli chcesz sprobowac to no problem. Ja juz wczesniej powiedzialem ze nad porzadkiem na forum jestem w stanie zapanowac, gdyz mam czas ale w godzinach bardzo roznorodnych.
Ale jesli chodzi o spoty itd to juz ciezej. Ciagne 2 kierunki studiow do tego dochodza zajecia poza ze tak powiem lekcyjne czyli kravka, salsa,cha-cha, baciata, tenis i z wolnego czasu robi sie totalny brak czasu. Nie raz wychodzac na 8 sma do szkoly wracam o po 22...
Chcialbym miec czas na spoty, na wypicie soku przy bilardzie,kreglach czy zorganizawniu spota z np Honda klub Kielce - a powiem ze gadalem z wladzami tamtego klubu tylko ze wtedy u nas brakowalo ostatniego zdania kto i czy w ogole przyjedzie.

(Bardzo sie zżylem z klubem Mitsumaniakow, ze wspaniala atmosfera jaka tutaj panuje, poznalem niesamowitych ludzi, na ktorych na prawde mozna polegac w przeciwienstwie do nawet niektorych blizszych znajomych. Stad zawsze znajde czas zeby odwiedzac i wspierac i jesli bede mogl pomagac ludziom z tego rewelacyjnego klubu nawet w nocy gdy kosztem bedzie pospanie :) )

Wiesz moderator to nie jest prezydent czy prezes firmy zeby kazdy sie jego sluchal. Jesli chodzi o spoty to inicjatywa jest po stronie kazdego czlonka klubu.
Co z tego ze moderator powie spot bedzie o 15 w srode jak nikomu ta data nie bedzie pasowala :?:
To jak powiedzial Hubeeert, zalezy od wszystkich...
To tak w gwoli scislosci. Decyzja nalezy do Was :)

Kazdy chce zmian ale jak co do czego przychodzi to wszyscy zachowuja sie jak z calym szacunkiem do Was dzieci w podstawowce. Kazdy chce zmian ale jak przychodzi do wyborow to nikt nie potrafi dac swojej kandydatury :?
Ja nie bo cos wiec ktos inny. Tamta osoba robi dokladnie tak samo i znowu ktos inny i tak w kolo wojtek...
bardzo latwo jest krytykowac...
Przysune tez motyw z czwartku prezesem po Litkiewiczu zostal Lato i po paru godzinach znowu zaczela sie krytyka nowego prezesa. Poza tym nic sie nie zmieni w zyciu PZPN, jak bylo dotad tak bedzie i od tej pory...

moze powolajmy po prostu osobe odpowiedzialna za zycie poza klubowe tzn spoty itd...
Z gory bedzie wtedy wiadomo co i jak. np. jakis moderator od spraw spotkan :P
Tak oficjalnie...

Pozdroo

cactooz - 01-11-2008, 16:59

Cactooz
Zawód: P.H.
Wykształcenie: W trakcie studiów magisterskich
Hobby: Fotografia, Grafika komputerowa, oprogramowanie i sprzęt PC, od niedawna mój Colt :mrgreen:

Plany na rozwój klubu:
- Na następny spot zorganizować tysiąc wizytówek i naklejki klubowe dla chętnych.
- Stworzyć regularne comiesięczne spoty, również w innych miastach woj. Świętokrzyskiego + grupowe wypady w miejsca atrakcyjne turystycznie (jeśli tylko będą chętni)
- Zorganizować wspólny Świętokrzyski wypad do Żywca na spot w 2009r
- Oczywiście postaram się pomóc jeśli pojawi się popyt na inne atrakcje.

Robson86 - 01-11-2008, 17:19

cactooz napisał/a:
tysiąc wizytówek

temat z wizytowkami byl juz nie raz walkowany w kielcach. Sam osobiscie rozdalem ich 3 paczki czyli ok 300sztuk i wiekszego ruchu na forum nie zaobserwowalem...
cactooz napisał/a:
Zorganizować wspólny Świętokrzyski wypad do Żywca na spot w 2009r

w tym roku tez byla opcja wspolnego wypadu na zlot....i jakos nikt nie chcial :P :twisted:
cactooz napisał/a:
Stworzyć regularne comiesięczne spoty

wiesz co do tego to mysle ze wiekszej roboty w tym nie ma:
proste idzie ankieta kiedy,o ktorej i gdzie najbardziej pasuje wszystkim sie regularnie spotykac. Nastepnie jesli znajdziemy miejsce mozna poprosic o comiesieczna rezerwacje np stolika i cole czy tam piwko z rabacikiem dla osob pokazujacych karte klubowa MM :)
To mozna smialo zrobic dzisiaj zaraz a nie kmoniecznie czekac na to kiedy ktos zostanie moderatorem...
Pozdroo

cactooz - 01-11-2008, 17:43

Robson86 napisał/a:
w tym roku tez byla opcja wspolnego wypadu na zlot....i jakos nikt nie chcial :P :twisted:

Do Grudziądza masz z Kielc 370km, do Żywca 213, ja nie pojechałem właśnie ze względu na odległość (portfel). Ale do żywca na choćby jedną nockę warto jechać. Już raczej bliżej zlotu nie będzie, zawsze to lepsza perspektywa niż Białystok.

Robson86 napisał/a:
Sam osobiscie rozdalem ich 3 paczki czyli ok 300sztuk i wiekszego ruchu na forum nie zaobserwowalem...
Ja nie rozdałem żadnej, a przyprowadziłem kumpla z Galem obiecał że jak tylko podepną mu net (stancja) zapisze sie na forum.
Robson86 - 01-11-2008, 17:49

cactooz napisał/a:
Do Grudziądza masz z Kielc 370km, do Żywca 213, ja nie pojechałem właśnie ze względu na odległość (portfel).

Aha czyli mowiac ZORGANIZUJE zasponsorujesz nam darmowy dojazd :?: :wink:
spoko :)
Nie jest powiedziane ze nastepny zlot nie odbedzie sie w Świnoujściu :P ...i wtedy tez zorganizujesz :wink: :?:
cactooz napisał/a:
Ja nie rozdałem żadnej, a przyprowadziłem kumpla z Galem obiecał że jak tylko podepną mu net (stancja) zapisze sie na forum.

wiec nic nie straciles :P
ja rozdalem i gadalem z nie jednym wlascicielem miskow. poza obietnicami nie byli chetni. A ludzie w wieku 50lat wzwyz nie wykazali nawet checi rozmowy na temat przynaleznosci do klubu. "a myslisz pan ze ja nie mam nic inego na glowie jak siedziec na internecie i spotykac sie bezcelu" ...po kilkunastu takich zdaniach odechciewa sie dalszej rozmowy...sorka :?
Pozdroo

cactooz - 01-11-2008, 18:20

Robson86 napisał/a:

Dwa kierunki na studiach ciągniesz i nie rozróżniasz organizacji od finansowania? :P

Robson86 napisał/a:
Nie jest powiedziane ze nastepny zlot nie odbedzie sie w Świnoujściu

Ale lista chetnych na podforum zloty jest na wyjazd do Żywca.

Robson86 napisał/a:
A ludzie w wieku 50lat wzwyz nie wykazali nawet checi rozmowy na temat

A kejti napisała PW do wieńka z Ostrowca, który jeździ MAZDĄ 6 i ma 16-letnią córkę (dokładnie nikt jego ani jego żony o wiek nie pytał) i przyjechali myślę że nie bawili się źle.

Cytat:
ja rozdalem i gadalem z nie jednym wlascicielem miskow

Nie miałem jeszcze tej przyjemności, niestety za mojej kadencji nie było jeszcze rozdawanych wizytówek. Może stąd mój zapał do nich.

Czy tylko ja zauważyłem Twoją wzmożoną aktywność od kiedy powstała ankieta?

akbi - 01-11-2008, 18:32

Robson86, cactooz, jeszcze trochę pociągacie się za warkoczyki drogie Panie i dostaniecie po ozdobnym czerwonym pasku.
Wiem, że walczycie o dobro Waszego regionu, ale prosiłbym o bardziej kulturalne i konstruktywne rozmowy w temacie.
Poczekajcie jeszcze z tydzień, mam nadzieje, że się ktoś jeszcze zgłosi na chętnego na moderowanie i zrobicie ankietę.

Robson86 - 01-11-2008, 20:04

cactooz napisał/a:
A kejti napisała PW do wieńka z Ostrowca, który jeździ MAZDĄ 6 i ma 16-letnią córkę (dokładnie nikt jego ani jego żony o wiek nie pytał) i przyjechali myślę że nie bawili się źle.

Tak sie sklada ze tez do niego pisalem :P Obiecal ze w miare mozliwosci przyjedzie i pochwali sie swoim nowym nabytkiem (mazda)
z reszta jak znajde ta wiadomosc to napisze dokladna date :P jesli chodzi Ci o jakas rywalizacje... :?
Ogolnie wiekszosc osob ktore sa na forum dostaly ode mnie pierwsza wiadomosc ze istnieje forum swietokrzyskie i zapraszamy serdecznie do wspoldzialania w tworzeniu spolecznosci świętokrzyskiej...
cactooz napisał/a:
Czy tylko ja zauważyłem Twoją wzmożoną aktywność od kiedy powstała ankieta?

jaka wzmozona aktywnosc :P po prostu w "święta" nie mam szkoly ani treningow :P

akbi masz racje ta rozmowa schodzi na zle tory :!: wiec koncze ja :P
Czekamy wiec grzecznie na nastepna kandydature :)
Pozdroo

Anonymous - 02-11-2008, 01:01

Cytat:
Chcialbym miec czas na spoty, na wypicie soku przy bilardzie,kreglach czy zorganizawniu spota z np Honda klub Kielce - a powiem ze gadalem z wladzami tamtego klubu tylko ze wtedy u nas brakowalo ostatniego zdania kto i czy w ogole przyjedzie.

Oh,osobiście dosyć tego mam, czytamy ten sam tekst pod różnymi postaciami od dobrych dwóch lat więc chyba napiszę to,co sporo osób myśli:

NIE WIDZIAŁEM Robsona na żadnym spocie ale słyszałem,że w zamierzchłych czasach się pokazał. Czy to jednak takie trudne wpaść choć na chwilę? Nie sądzę, kwestia chęci większych niż chęć wymyślenia wygodnej wymówki. Też prowadzę aktywne życie- studiuję dziennie, ćwiczę sztuki walki, dużo piszę, imprezuję i sporo czasu poświęcam znajomym. Zamiast narzekać wolę poprzekładać parę rzeczy i -"upchnąć" spotkanie. Wybitnie fajnie,że jesteś tak ambitny Robson, jednak pod wypowiedziami takimi jak powyższa brakuje jedynie włośnicy i bicza. Tyle na ten temat

Co do H-K pomysł z definicji kiepski, jednak nie trzebaby rozmawiać z żadnymi "władzami", wystarczy napisać im na forum że chcemy się spotkać-żadnych pertraktacji na poziomie dyplomatycznym.

Cytat:
spoko :)
Nie jest powiedziane ze nastepny zlot nie odbedzie sie w Świnoujściu :P ...i wtedy tez zorganizujesz :wink:

Hmmm, jeśli jechalibyśmy gdzieś na zlot nie trzebaby wcale zabierać się każdy swoją furą. Wręcz zabawniej byłoby pojechać kilkoma upakowanymi po 3-4 osoby autami co zminimalizowałoby koszty i zmaksymalizowało 4fun :D

Cytat:
ludzie w wieku 50lat wzwyz nie wykazali nawet checi rozmowy na temat przynaleznosci do klubu. "a myslisz pan ze ja nie mam nic inego na glowie jak siedziec na internecie i spotykac sie bezcelu" ...po kilkunastu takich zdaniach odechciewa sie dalszej rozmowy...sorka :?

Mało przekonywujące-w ck jest już sporo właścicieli coltów, kilka eclipsów z młodymi kierowcami, zatrzęsie galantów i lancerów...Niech każdy stara się ich łowić a myślę,że coś z tego będzie.

A tak apropos naklejek klubowych to chętnie bym się załapał, ale póki co spróbuję w wątku ogólnopolskim.

Cytat:
- Stworzyć regularne comiesięczne spoty, również w innych miastach woj. Świętokrzyskiego + grupowe wypady w miejsca atrakcyjne turystycznie (jeśli tylko będą chętni)

Turystyka turystyką, ale chętnie wybrałbym się np. na basen czy do centrum wspinaczkowego "forteca", na tor kartingowy albo np. paintball. Jeśli ktoś ma zajawkę to takich hardcorowych inicjatyw mam w głowie zatrzęsie hehehe

sion2002 - 02-11-2008, 01:52

norb napisał/a:
Cytat:

Oh,osobiście dosyć tego mam, czytamy ten sam tekst pod różnymi postaciami od dobrych dwóch lat więc chyba napiszę to,co sporo osób myśli:

NIE WIDZIAŁEM Robsona na żadnym spocie ale słyszałem,że w zamierzchłych czasach się pokazał.

Myślałem, że jestem jedyną osobą z takim wrażeniem (mimo, że nie jestem obecny na każdym spociku) :badgrin:
Święte słowa :)

Robson = wypracowania to Ty umiesz pisać :)

norb napisał/a:
A tak apropos naklejek klubowych to chętnie bym się załapał, ale póki co spróbuję w wątku ogólnopolskim.

Jeśli masz trochę czasu i ochoty to u mnie leży ich trochę - trzeba je tylko obrać - nawet folia transportowa się znajdzie - jeśli się uprzesz to i nawet jakaś rakla :mrgreen:

norb napisał/a:
Turystyka turystyką, ale chętnie wybrałbym się np. na basen czy do centrum wspinaczkowego "forteca", na tor kartingowy albo np. paintball. Jeśli ktoś ma zajawkę to takich hardcorowych inicjatyw mam w głowie zatrzęsie hehehe

Ja z rodzinką chętni prawie zawsze jesteśmy na basen - moje Krzysiątko uwielbia wodę. Proponuję Nowiny lub Morawicę

Hubeeert - 02-11-2008, 02:12

Kopanie "leżącego" - specjalizacja zdana.
Robson miał zajmować się działem na Forum. Nic nie stało na przeszkodzie, żebyście sami się zorganizowali. Każdy jest mocny w pisaniu na Forum. Pokażcie co potraficie na żywo.

I tak jak pisał akbi - skończcie personalne wycieczki bo zrobi się niemiło i..... czerwono

Robson86 - 02-11-2008, 03:16

norb napisał/a:
Czy to jednak takie trudne wpaść choć na chwilę? Nie sądzę, kwestia chęci większych niż chęć wymyślenia wygodnej wymówki. Też prowadzę aktywne życie- studiuję dziennie, ćwiczę sztuki walki, dużo piszę, imprezuję i sporo czasu poświęcam znajomym. Zamiast narzekać wolę poprzekładać parę rzeczy i -"upchnąć" spotkanie. Wybitnie fajnie,że jesteś tak ambitny Robson, jednak pod wypowiedziami takimi jak powyższa brakuje jedynie włośnicy i bicza. Tyle na ten temat

swietny jestes :lol: chociaz sion normalnie mi zaimponowal ale na pewno nie swoja wiedza :lol:
troszke mi poprawiliscie humor tak pozna pora, a o to jest ciezko ostatnio :D
sion2002 napisał/a:
Robson = wypracowania to Ty umiesz pisać

masz do mnie jakies halo to prosze na PW :wink:
Poki jestem moderatorem nie mam zamiaru dopuscic do zasmiecania tematu :!:
Hubeeert napisał/a:
I tak jak pisał akbi - skończcie personalne wycieczki bo zrobi się niemiło i..... czerwono

jak napisal Hubeeert, nastepny raz i bedzie czerwono. Nie pozwole sobie na wycieczki slowne dotyczace mojej osoby... Masz cos do mnie prosze napisz na PW albo mozemy sie spotkac, chetnie wyslucham twoich zazalen :wink:
norb napisał/a:
Zamiast narzekać

jak na razie to wszyscy narzekacie oprocz mnie... :wink:
W gadaniu to wszyscy jestescie madrzy, ale jak co do czego to nikt nie potrafi podac swojej kandydatury :?
Gdzie jest napisane ze moderator musi byc osoba odpowiedzialna za spotkania no prosze pokazcie mi :!:
Porzadek na forum jest, zasmiecania nie ma. Czerwonego ode mnie jeszcze nikt nie dostal...
i tu jestem zadowolony z siebie.

Poza tym do tej pory pare razy sie spotkaliscie bez moderatora, wiec jednak mozna :wink:
norb napisał/a:
jednak pod wypowiedziami takimi jak powyższa brakuje jedynie włośnicy i bicza. Tyle na ten temat

rozwin swoja wypowiedz prosze bo cos Ci sie chyba pomieszalo chlopcze ale na PW :!:

PS Hubeeert najmocniej Cie przepraszam za moja wypowiedz, ale mimo ze jestem osoba spokojna czasem ciezko jest zapanowac jesli Cie osoby ...pokroju krytykuja.
Jesli uwazasz ze zasluguje na pasek, nie bede zaprzeczal :!:
Staralem sie ocenzurowac wszystko co mowie jak najbardziej moglem :)

Do tej pory uwazalem (podobnie jak glosi cytat) w skrocie ze Mitsumaniaki to wielka rodzina...moze owszem ale bez woj świętokrzyskiego :?
pozdroo

cactooz - 02-11-2008, 09:39

Hubeeert napisał/a:
Nic nie stało na przeszkodzie, żebyście sami się zorganizowali.

Hubeeert napisał/a:
Pokażcie co potraficie na żywo.

Organizujemy się jak możemy, na dwa ostatnie spoty siedziałem na zmianę z kejti i wysyłaliśmy PW po jednej sztuce do każdego zarejestrowanego forumowicza zajęło nam to około 2 godziny, a można było puścić grupową wiadomość i w 2 minuty wszystko jest załatwione. Niestety taką możliwość ma tylko moderator, ten moderator który pisał we wszystkich działach tylko nie na forum Świętokrzyskim.
Więc to nie tak że my nic nie robimy bo Robson nic w tej materii nie robi.

Hubeeert napisał/a:
Kopanie "leżącego" - specjalizacja zdana.

Przecież to on podjął dyskusję na temat mojej kandydatury. Zadał pare pytań, ja odpowiedziałem, a że złośliwy sie zrobił to i ja przeniosłem dyskusję na jego grunt.
Za innych nie będę się wypowiadał, ale ja rozumiem ich oburzenie, jeśli ktoś nie interesuje się tym co się dzieje w regionie, a potem zgrywa poszkodowanego jak się okaże że innych to wkurza.
Robson86 napisał/a:
Do tej pory uwazalem (podobnie jak glosi cytat) w skrocie ze Mitsumaniaki to wielka rodzina...

A ty olałeś świętokrzyską "rodzinę" i teraz sie dziwisz.