Forum ogólne - Do Auto Świat
Marcin-Krak - 29-10-2008, 21:11
Juiceman napisał/a: | Niestety Chooper ma racje każda gazeta zamiast opisywać rzeczywistość pisze to "tak aby jej było wygodnie" - ale mimo to zobaczyłbym chętnie takie porównanie |
Tu nie masz racji. Akurat Motor uważam, że jest dość obiektywny. Dlatego jeśli już, to tam uderzajcie
Ostatnio bardzo pochlebnie pisali o Outku I
I widać, że artykuły piszą polscy dziennikarze, a nie jak w AŚ, gdzie polskie pismaki podpisują się pod tym co im z translatora wyjdzie
kkriss - 29-10-2008, 21:31
Co do gazet to ja czytam tylko auto świat i motor - są w Polsce jakieś inne godne polecenia?
KamilR10 - 29-10-2008, 21:34
Ja widziałem ostatnio artykuł z Motora o Galancie. Bardzo obiektywnie napisali.
Jarek90 - 29-10-2008, 23:22
Napisałem także do "Motor" i zobaczymy co z tego będzie
Napisałem tak:
Czy mogliby Państwo opublikować w swoim tygodniki "Motor" porównanie 3 aut używanych, a mianowicie Honda Accord VI vs Mitsubishi Galant vs Vw Passat. Najlepiej by było jeśli wszystkie auta były z 2000r i żeby Honda miała motor 1.8, no i konkurencja porównywalne silniki.
Zależałoby mi na tym porównaniu, ponieważ w polskich czasopismach mało miejsca poświęca się samochodom Japońskim, a przecież nie są one ani złe, ani drogie, a porównanie z vw żeby sprawdzić jak wypadną na tle typowego auta dla ludu w naszym kraju ( aczkolwiek mnie vw nie przekonuje). Zapewniam Pana że to porównanie przyciągnie wielu czytelników. Ja sam pokusiłem się żeby przeprowadzić takie małe badanie o właśnie tym porównaniu na forum Accord`a i Galant`a i naprawdę użytkownicy bardzo chętnie by coś takiego zobaczyli
Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na odpowiedź
|
|
|