To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Galant - Ogólne - Nowa Rakieta na drogach ;)

kochajj - 12-07-2005, 18:02

jak narazie lipa z gazem... pojechałem na gazie jakieś 100km i zdechł... koleś ma przyjechać do mnie w przyszłym tygodniu i dalej walczyć...

[ Dodano: Wto Lip 12, 2005 2:07 pm ]
obiecane fotki

Chooper - 13-07-2005, 00:10

pańskie oko konia tuczy...sie błyszczy jak psu :mrgreen:

Ale i tak uważam, że łapacz kur z niego zajefajnisty :D słowem miodzio

Matejko - 13-07-2005, 09:03

kochajj napisał/a:

znowu z jakiegos atu pozyczyles?? :P :D

kochajj - 13-07-2005, 09:05

Tym razem z Fiata 126p :D
JCH - 13-07-2005, 22:11

kochajj napisał/a:

Przydalyby sie wieksze alu i opony nizszy profil. Wtedy by wygladal ... :shock:

Artii - 13-07-2005, 23:59

Furka super zajefajna :lol:

kochajj napisał/a:

jak narazie lipa z gazem... pojechałem na gazie jakieś 100km i zdechł... koleś ma przyjechać do mnie w przyszłym tygodniu i dalej walczyć...

Gdzie Ty Kochajj zakladales ten gaz ze masz z tym takie problemy.

Anonymous - 14-07-2005, 00:05

kochajj, ja do Ciebie z 10 razy dzwoniłem i nie odbierałeś,
za pompę gazu z Volvicy facet chce z butlą 1500 złotych.
jest jeszcze szansa na wydarcie takiej pompy z audi a6 2003r, bo czeka na złomowanie (gość tak przywalił w słup że silnik zatrzymał się jakieś 50 metrów dalej], tyl w tym aucie jest nieruszony i może uda się mikołajowi wydrzeć samą butlę za jakieś śmieszne pieniądze.

pozdrawiam

kochajj - 06-09-2005, 10:57

to czekam Dorian na jakieś info... to połowy przyszłego tygodnia dam znać... koleś który robił mi pompe ma przyjechać w sobote i to naprawić, więc jeśli uda mu się to nie biore... jeśli z tej audicy była by szansa tanio wyrwać pompe to na rezerwe bym zabrał...

Artii... to jest fabryczny gaz Vialle zakładany w salonie... taką samą oferte mają od niedawna toyoty na naszym rynku... V generacja(ciekły wtrysk)... niestety kupiłem z uszkodzoną pompą i walcze jak narazie...

Edit 06.09:
autko jezdzi juz na gazie od tygodnia... pierwsze wrazenia: lepiej na gazie jak na paliwku :? ... nie czuć kiedy sie przełączy... zrobiłem juz 1000km i nic sie nie popsuło ;) ... srednie spalanie na trasie do 100km/h to około 8l :? ... po mieście około 11l...

a to nowa fotka galanta...

TommiCrazy - 25-09-2005, 15:00

Kochaj wrrrrrrrrrrrrrrrr zato ze sprzedałeś swojego e33 to mam ochcote ci moim złoić tyłek na cwierc mili !!!!!!!! argggggggghhhh
kochajj - 25-09-2005, 15:42

Bez nerwów Tomku ;) ... moze za jakiś czas przygotuje jakiegoś bolida na ściganko... wczoraj wpadł pomysł na colta 88-91 z silnikiem........................... 4g64 :D :D:D:D
Anonymous - 03-05-2006, 23:57

:shock: Fure masz zajfajna super zadbana i zajeb... wygladajaca po tych zdeciach chyba sobie kupie cos takiego respekt! tylko szkoda ze nie masz srodka w bialej lub berzowej skorze (chociaz wiem ze sie brudzi i jest gorsza w utrzymaniu czystosci) ale mi sie podoba takie wnetrze, no coz nie mozna miec wszystkiego ale samochod spoko respekt.
Srodek o ktorym mowie to cos takiego jak na zdjeciu
[img][/img]