Sport - Inne - LATO nowym prezesem PZPN
Krzyzak - 31-10-2008, 18:54
co prawda nie jestem w temacie, ale Grzesiu to moj sasiad z naprzeciwka...
sruba - 31-10-2008, 20:59
Krzyzak napisał/a: | ale Grzesiu to moj sasiad z naprzeciwka... |
ten Grzesiu ?
jak tak to mu wjazd na chate urzadzimy
Morfi - 01-11-2008, 09:51
Wjazd na chate to mu zrobi za niedługo Prokuratura
McDoune - 01-11-2008, 19:56
a widzieliście jakie notatki porobił Grzegorz L podczas zjazdu
JACA_1978 - 02-11-2008, 23:10
mc to jest niezle
ale jest jeden utworek golden life
BLOK BRYGADA idealnie pasuje do ich mosci z PZPN:)
prponuje posluchac:)
jakby bylo o nich:)
tucci - 06-12-2008, 15:46
gregor da rade OBY bo inaczej
Marcin-Krak - 18-10-2009, 10:51
Ciekawe na ile plotki o nowym rozdaniu w grudniu okażą się prawdziwe
Poza tym Dan Petrescu - kat z Rumunii jest jednym z kandydatów na trenera reprezentacji - oj nie wróżę temu nic dobrego skoro naszym się nie chce biegać
miki4x4 - 20-10-2009, 07:16
ooo nie słyszałem o tym jeszcze. Ale jeśli tak, bardzo by mnie to ucieszyło. Już on tych patałachów zmusi do ciężkich treningów, a jak się nie podoba to won
Marcin-Krak - 20-10-2009, 11:00
miki4x4 napisał/a: | a jak się nie podoba to won |
Tak to powiedzą trenerowi, a nie piłkarzom
Może zróbmy ankietę co ustąpi pierwsze: Zima czy lato
Jassmina - 20-10-2009, 14:02
Pewnie mnie tu zjecie zaraz ale nic to. Wypowiem się bo tez mecze i "mecze" naszej reprezentacji pilnie śledzę.
Co do Laty - nie każdy dobry piłkarz może być dobrym trenerem.
Co do Leo....No kurde jak nam dobrze szło to go wszyscy w tyłek całowali, a teraz won, bo to pewnie przez niego tak moczymy.
Powinni dać Dziadkowi jeszcze raz szansę się wykazać.
P.S Jakim hasłem nasi rozpoczęli mecz z Czechami?
"Nam strzelać nie kazano"....
gzesiolek - 20-10-2009, 14:26
Jassmina napisał/a: | Co do Leo....No kurde jak nam dobrze szło to go wszyscy w tyłek całowali, a teraz won, bo to pewnie przez niego tak moczymy.
Powinni dać Dziadkowi jeszcze raz szansę się wykazać. |
Problem jest taki, ze Leo w pewnym momencie przestalo sie chciec...
mial juz dosc tego piekielka... dzialaczy... pilkarzy... i jakby nie lukratywny kontrakt to juz dawno (jakies 5min po meczu ze Slowacja, tym pierwszym) dalby sobie dziadek spokoj i poszedl do Feyenordu na mniej stresujace stanowisko...
ale ze pieniazki nie smierdza to i probowal choc udawac ze pracuje, czym podpadl kibicom a co wazniejsze kopaczom, ktorym tez przestalo sie chciec...
no i jak sie skonczylo kazdy widzi... a ze PZPN myslal ze z triumfem stwierdzi, ze wszystko wina Leo a teraz PMSz bedzie rzadzic... no coz... przeliczyl sie... polski kibic nie jest w ciemie bity i widzi co beton, co piach, a gdzie wszyscy maja murawe i pilke kopana na niej...
ale, ze nie widze mozliwosci odbudowy bez pozbycia sie wszystkich lesnych dziadkow i to jak leci bez patrzenia, kto co robil i kto jest wiekszy a kto mniejszy beton...
Zrobmy tak ze ograniczy w statusie zwiazku ze czlonkami moga byc tylko osoby do 50tego roku zycia (odsieje to jakies 75% lesnych dziadow)
Poza tym ograniczmy ze delegatem na zjazd mozna byc tylko przez jedna, np. 2letnia kadencje...
Po drugie kluby lig 1-3 maja na zjezdzie po okreslona liczbe delegatow, aha i zeby nim byc potrzeba wyksztalcenia wyzszego...
To juz by odsialo jakies 95%
Moze w ten sposob dalo by sie to jakos wyleczyc...
Niech sobie Piechnicznki itp. bede honorowymi goscmi... niech nawet dostaja dodatkowa emeryturke od zwiazku za bycie "zasluzonym", ale niech sie k...a oderwa od zloba i od rzadzenia tak nasza pilka jak to sie odbywa odkad pamietam... a siwe wlosy mam juz na skroniach...
Drugim wyjsciem jest skonczyc w ogole z pilka nozna w Polsce... tzn. zamykamy PZPN, konczymy rozgrywki... pilkarze moga sie rozejsc po Europie (ciekawe ilu z nich musialoby skonczyc "kariere"), dzialacze na bruk, trenerzy do szkol
Liga tylko amatorska, dotowana tylko przez Państwo jeśli chodzi o udostepnianie obiektów...
i moze wtedy za 20lat mielibysmy zbudowana na warunkach profesjonalnych pilke... albo co bardziej prawdopodobne drugi PZPN
Morfi - 20-10-2009, 17:08
gzesiolek, trudno się z Toba nie zgodzić
JCH - 20-10-2009, 22:15
gzesiolek napisał/a: | Drugim wyjsciem jest skonczyc w ogole z pilka nozna w Polsce... tzn. zamykamy PZPN, konczymy rozgrywki... | O! I ten pomysł mi się baaaardzo podoba
Marcin-Krak - 20-10-2009, 22:19
JCH napisał/a: | gzesiolek napisał/a:
Drugim wyjsciem jest skonczyc w ogole z pilka nozna w Polsce... tzn. zamykamy PZPN, konczymy rozgrywki...
O! I ten pomysł mi się baaaardzo podoba |
Kononowicze
Skoro w siatkówce gdzie bu...łagan był nie mniejszy się udało ...
JCH - 20-10-2009, 22:27
Marcin-Krak napisał/a: | Skoro w siatkówce gdzie bu...łagan był nie mniejszy się udało ... | Sugerujesz żeby promować futbol damski Why not
|
|
|