Off Topic - Co zrobimy Mari-emu jak nie przyjedzie i jednocześnie szukam
igi - 24-05-2006, 14:04
cimon102 napisał/a: | igi napisał/a: | Matejko napisał/a: | no ja nie mam zony |
Już my Ci znajdziemy w "nagrodę" odpowiednią kobietę. |
Podlaskie tereny obsypane sa dorodnymi kobitkami |
Aha tylko zaczynaj się uczyć Białoruskiego
Anonymous - 24-05-2006, 14:18
igi napisał/a: | Już my Ci znajdziemy w "nagrodę" odpowiednią kobietę. | To ja też poproszę o nagrodę. Mogę?
Matejko - 24-05-2006, 16:22
jak wy mi macie kogos znalezc to ja juz wole celibat do konca zycia
chyba ze alkohol tez sponsorujecie
igi - 24-05-2006, 17:00
Matejko napisał/a: | jak wy mi macie kogos znalezc to ja juz wole celibat do konca zycia |
A i zaprawde słusznie powiadasz bracie
Matejko napisał/a: | chyba ze alkohol tez sponsorujecie |
Ja wiem że mało wypic nie możesz ale chyba nie aż tyle żeby móc na nią spojrzec
gregorbu napisał/a: | To ja też poproszę o nagrodę. Mogę? |
Zastanów się lepiej
Rafal_Szczecin - 24-05-2006, 17:12
Matejko napisał/a: | chyba ze alkohol tez sponsorujecie |
Mati zastanow sie jak oni Ci wybiora dziewczyne na zone, to nie bedzie tyle wodki na swiecie by ona byla ladna
Anonymous - 24-05-2006, 17:43
No bez przesady , Panowie, u nas kobitki duzo madrzejsze od waszych z wielkich mias, nasze spokojne, kochajace szczerze oddane swmu Panu , potrafiace krowy wydoic i odrzadek w polu zrobici a nie łase na kase i ciuchy
Anonymous - 24-05-2006, 18:10
Rafal_Szczecin napisał/a: | Mati zastanow sie jak oni Ci wybiora dziewczyne na zone, to nie bedzie tyle wodki na swiecie by ona byla ladna | No nie przesadzaj - jeśli będzie wybierana na trzeźwo, to jest jakaś nadzieja, że ładna. Jeśli będzie natomiast wybierana w stanie nieco;) podwyższonego stężenia alkoholu we krwi, nie ma bata - trzeba będzie solidną zrzutę na wódę dla Matejki zorganizować.
cimon102 napisał/a: | No bez przesady , Panowie, u nas kobitki duzo madrzejsze od waszych z wielkich mias, nasze spokojne, kochajace szczerze oddane swmu Panu , potrafiace krowy wydoic i odrzadek w polu zrobici a nie łase na kase i ciuchy | Wiemy, wiemy. Nawet kiełbaski na ognisku pieką...
[ Dodano: 24-05-2006, 18:16 ]
cimon102 napisał/a: | a jak nie to pofatyguje sie i po niego pojade | Świetla myśl. Pofatyguj się - może w weekend?
Matejko - 24-05-2006, 21:33
gregorbu napisał/a: | Ja wiem że mało wypic nie możesz ale chyba nie aż tyle żeby móc na nią spojrzec |
zalezy co by bylo z tego alkoholu, bo jak cos typu "pijmy szybciej bo sie sciemnia" to ja to jeszcze przemysle
a tak btw. to moze mam kandydatke i nie trzeba mi szukac (i nie musze pic zeby mi sie podobala )
grzes cos by chcial to jemu znajdziemy
Anonymous - 24-05-2006, 21:41
Matejko napisał/a: | grzes cos by chcial to jemu znajdziemy | Dla mnie będzie trudniej znaleźć kandydatkę, bo naprawdę fajna musiałaby być. Wiąże się to z faktem, iż mój organizm ostatnimi czasy źle toleruje (a w zasadzie nie toleruje) alkoholu. Jedno-góra dwa piwa i więcej nie mogę. A wódki to od 16.12.05. nie piłem i nadal nawet nei mogę spojrzeć na butelkę.
Efa! - 24-05-2006, 22:49
hm, poszukaj takiej, co pracuje na warzelni w browarze
Anonymous - 24-05-2006, 22:54
Efa! napisał/a: | hm, poszukaj takiej, co pracuje na warzelni we browarze | To bym jej chyba trzeźwej nie widywał A kobietami na lekkim rauszu jest w zasadzie tak samo jak z mężczyznami: czyste prawa fizyki. Chęć wzrasta wprost proporcjonalnie do ilości alkoholu we krwi. Możliwości to zależność odwrotnie proporcjonalna.
I jak tu nie pic?
Rafal_Szczecin - 25-05-2006, 08:16
prosze nie mowcie tu o piciu, po wczorajszym nie chcem widziec ani wodki ani piwa na oczy do zlotu :!!
tyle lat juz pije ale wczoraj to byla masakra . pamietajcie nie mieszajcie trunków
Hubeeert - 25-05-2006, 12:40
Rafał nie ten temat - -> kącik pijaka jest cały Twój
|
|
|