To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Zlot-Opole w czaie długiego weekendu

akbi - 09-11-2008, 09:53

geckon napisał/a:
a w dwóch to chyba nie ma sensu "zlotu" robić :D

a możę to będzie dobry początek ???
wstawicie fotki, zaplanujecie termin kolejnego spota, to przypuszczam, że zjawi się więcej osób następnym razem.
Skonstruujcie jakieś "zaproszenie" i niech Moderator Opolskiego /Gigant/ roześle info wśród Opolskich Mitsumaniaków.

Anonymous - 09-11-2008, 10:00

akbi napisał/a:
Skonstruujcie jakieś "zaproszenie" i niech Moderator Opolskiego /Gigant/ roześle info wśród Opolskich Mitsumaniaków.

W sumie można i tak, ale nie wiem, czy ktokolwiek się zjawi. Tym bardziej, że dziś odpada-zostaje jutro i pojutrze.

[ Dodano: 09-11-2008, 12:27 ]

Juiceman - 09-11-2008, 18:59

Panowie długi weekend jest, niektórzy wyjeżdżają wracają dopiero we wtorek....

Zróbcie spota np za 2 tygodnie w weekend po południu tj. 14-15 ; ).

Anonymous - 09-11-2008, 21:37

Jeśli chodzi o weekend za dwa tygodnie, to niedziela tylko i wyłącznie w grę wchodzi. Juiceman, a przyjedziesz? :D
Plex - 09-11-2008, 23:52

jeżeli chodzi o zlocik na miejscu to jestem bardzo elastyczny jeżeli chodzi o czas :mrgreen:
Anonymous - 10-11-2008, 07:36

Plex napisał/a:
jeżeli chodzi o zlocik na miejscu to jestem bardzo elastyczny jeżeli chodzi o czas :mrgreen:

Nawet, gdyby ten zlot był 2-osobowy? :D

Juiceman - 10-11-2008, 08:40

geckon napisał/a:
Jeśli chodzi o weekend za dwa tygodnie, to niedziela tylko i wyłącznie w grę wchodzi. Juiceman, a przyjedziesz? :D

No jakby było to trochę oddalone w Czasie to myślę, że Dolny Śląsk by się pojawił oraz Górny Śląsk : ). Ja narazie z Kmerem muszę Galanta postawić no i zarejestrować :) .

Anonymous - 10-11-2008, 09:07

Juiceman napisał/a:
No jakby było to trochę oddalone w Czasie to myślę, że Dolny Śląsk by się pojawił oraz Górny Śląsk : ). Ja narazie z Kmerem muszę Galanta postawić no i zarejestrować :) .

Sprecyzuj "trochę", to się jakiś termin dostosuje bez problemu :D

Juiceman - 10-11-2008, 09:12

geckon napisał/a:
Juiceman napisał/a:

Sprecyzuj "trochę", to się jakiś termin dostosuje bez problemu :D

Nie jestem Ci w stanie na teraz sprecyzować, ponieważ muszę to uzgodnić z Całą Grupą Dolnośląską:) My mamy spota 15 Listopada o 15godzinie podajże we Wrocławiu - To wtedy na pewno coś wspólnie ustalimy :) .

Anonymous - 10-11-2008, 09:26

Juiceman napisał/a:
My mamy spota 15 Listopada o 15godzinie podajże we Wrocławiu - To wtedy na pewno coś wspólnie ustalimy :) .

To dajecie wtedy znać, a my się do Was dostosujemy, bo pewnie Was więcej będzie :evil:

Plex - 10-11-2008, 13:08

Juiceman napisał/a:
My mamy spota 15 Listopada o 15godzinie podajże we Wrocławiu
i to też jest jakiś pomysł - można prosić konkrety jakieś? :mrgreen: