Space Star Techniczne - [MSS ALL] PERFORACJA BLACHY!!!!!!!!!!!!!!!!!
Japko - 14-11-2008, 21:15
Są dwa - mrówczan potasu i octan magnezowo - wapniowy. Ten drugi ma korozyjność podobną do wody z kranu.
irekmiecz - 16-11-2008, 11:01
Miałem już wcześniej zamiar zapytać czy któryś z modeli SPEACE STAR ma cynkowane blachy?
jarek - 16-11-2008, 11:33
irekmiecz napisał/a: | Miałem już wcześniej zamiar zapytać czy któryś z modeli SPEACE STAR ma cynkowane blachy? | Nie sądzę mój drogi kolego.Oczywiście nie jestem pewien na 100%,ale już tyle o tym aucie przeczytałem że wydaje mi się, że musiałbym gdzieś na taką wiadomość natrafić .Pytanie oczywiście jest jak najbardziej trafione i na czasie,więc MITSUMANIACZKI jeżeli ktoś cokolwiek widział ,cokolwiek słyszał lub cokolwiek czytał to nie wstydzić się i odpowiedzieć jak najszybciej OK
Hubeeert - 16-11-2008, 12:26
jarek napisał/a: | irekmiecz napisał/a: | Miałem już wcześniej zamiar zapytać czy któryś z modeli SPEACE STAR ma cynkowane blachy? | Nie sądzę mój drogi kolego.Oczywiście nie jestem pewien na 100%,ale już tyle o tym aucie przeczytałem że wydaje mi się, że musiałbym gdzieś na taką wiadomość natrafić .Pytanie oczywiście jest jak najbardziej trafione i na czasie,więc MITSUMANIACZKI jeżeli ktoś cokolwiek widział ,cokolwiek słyszał lub cokolwiek czytał to nie wstydzić się i odpowiedzieć jak najszybciej OK |
Wszystkie Mitsubishi mają ocynkowane nadwozia od co najmniej 1988 roku. Tyle, że patrząc na przypadek Carisma/SS/Lancer CS trudno w to uwierzyć...
jarek - 16-11-2008, 22:05
No proszę każdy dzień wzbogaca moją i waszą wiedzę.Mamy ocynkowane ***BODY*** No nieżle to tak jak np.Citroen tfu (nie to forum).Mój puki co bez grama rust. Dzieki za inf.
|
|
|