To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Space Star Techniczne - [MSS ALL] PERFORACJA BLACHY!!!!!!!!!!!!!!!!!

Japko - 14-11-2008, 21:15

Są dwa - mrówczan potasu i octan magnezowo - wapniowy. Ten drugi ma korozyjność podobną do wody z kranu.
irekmiecz - 16-11-2008, 11:01

Miałem już wcześniej zamiar zapytać czy któryś z modeli SPEACE STAR ma cynkowane blachy?
jarek - 16-11-2008, 11:33

irekmiecz napisał/a:
Miałem już wcześniej zamiar zapytać czy któryś z modeli SPEACE STAR ma cynkowane blachy?
:idea: Nie sądzę mój drogi kolego.Oczywiście nie jestem pewien na 100%,ale już tyle o tym aucie przeczytałem że wydaje mi się, że musiałbym gdzieś na taką wiadomość natrafić :doubt: .Pytanie oczywiście jest jak najbardziej trafione :roll: i na czasie,więc MITSUMANIACZKI :!: jeżeli ktoś cokolwiek widział ,cokolwiek słyszał lub cokolwiek czytał to nie wstydzić się i odpowiedzieć jak najszybciej :!: :!: :!: OK :?: :wink:
Hubeeert - 16-11-2008, 12:26

jarek napisał/a:
irekmiecz napisał/a:
:idea: Nie sądzę mój drogi kolego.Oczywiście nie jestem pewien na 100%,ale już tyle o tym aucie przeczytałem że wydaje mi się, że musiałbym gdzieś na taką wiadomość natrafić :doubt: .Pytanie oczywiście jest jak najbardziej trafione :roll: i na czasie,więc MITSUMANIACZKI :!: jeżeli ktoś cokolwiek widział ,cokolwiek słyszał lub cokolwiek czytał to nie wstydzić się i odpowiedzieć jak najszybciej :!: :!: :!: OK :?: :wink:

Wszystkie Mitsubishi mają ocynkowane nadwozia od co najmniej 1988 roku. Tyle, że patrząc na przypadek Carisma/SS/Lancer CS trudno w to uwierzyć...

jarek - 16-11-2008, 22:05

No proszę każdy dzień wzbogaca moją i waszą wiedzę.Mamy ocynkowane ***BODY*** :p No nieżle to tak jak np.Citroen tfu (nie to forum).Mój puki co bez grama rust. :wink: Dzieki za inf. :P