MitsuManiaki.com - ZWIERZAKI MITSUMANIAKÓW
Chooper - 13-06-2005, 08:10
ja mam dwie propozycje :: :
młody wilku wabi sie "korek" bo wszędzie musi wetknąc nochala. Jeszcze takiego bystrego, żywiołowego i wścipskiego psa to nie widziałem. Jest taki, najprawdopodobniej dlatego, że to znajda, która urodziła sie na wolności
Firek dopominał sie nieźwiadka żywego, to prosze :
Killer jest wbrerw pozorom bardzo spokojny, lubi dzieci, oraz gdy mu sie nie przeszkadza. Je mniej niż to sie może wydawać
wichura1 - 14-06-2005, 20:39
Żeby wam się nie wydawało że mam słodziutkiego, milutkiego koteczka.
Anonymous - 16-06-2005, 10:38
no to teraz ja...
Rafal_Szczecin - 22-07-2005, 12:35
Szczeniaczek na poczatku mial miec na imie Mitsubishi lecz wabi sie Misiu w tej chwili ma około 4-5 tygodni, lecz do zlotu w grudziadzu podrosnie

TNT - 22-07-2005, 13:27
Male jest fajne a zobaczysz co z tego wyrosnie ja sie boje wchodzic do siebie na podworko trzy potwory biegaja - oczywiscie zartuje ale nikomu nie polecam wejscia. Gratulacje nowego zwierzaczka.
Rafal_Szczecin - 22-07-2005, 13:53
dzieki . wiem co bedzie jak podrosnie, maly to on nie bedzie bo ma grube lapki narazie uciecha a potem przez jakis czas pewno troche bedzie gorzej bo to sikanie w chacie i wogule ale idzie wytrzymac wiem z wlasnych doswiadczen z poprzednim['] pieskiem...
narazie jest misiu, jak dorosnie i bedzie wielki to moze niedzwiedz ?? hehe
pozdro.
misia27 - 23-07-2005, 21:47
Misiu jest sliczny Rafi czyli w Twoim lancerku jest teraz dwoch pasazerow tylnej kanapy
Rafal_Szczecin - 23-07-2005, 23:27
Oj Misia dwoch pasazerow na tylniej kanapie ? to nie mozliwe poniewaz mam jeszcze dwoch braci (starszych - jeden ma 18 a drugii 19 lat i oni tez sie wybieraja do grudziadza) tak wiec teraz w Lancerku na tylniej kanapie bedzie czterech pasazerow (tak tak wiem to nie legalne ) ale Misiu jest maly wiec zmiesci sie na wycieraczke albo na kolana )
pozdr
rafi
misia27 - 23-07-2005, 23:32
aha, no to teraz wszystko jasne.tylko jak Misiu urosnie to co bedzie?zmiescicie sie wszyscy z tylu?
Rafal_Szczecin - 24-07-2005, 13:29
misia27 napisał/a: | tylko jak Misiu urosnie to co bedzie?zmiescicie sie wszyscy z tylu? |
o tym jeszcze nie myslimy pozyjemy zobaczymy, ale wiedz ze Fordem Fiesa (5-cio drzwiowka) zmiescilismy sie cala rodzinka (5 osob) + pies i byl o wiele wiele wiekszy od Misia wiec jakos damy rade, wkoncu do kombi.
a jak nie to jakas przyczepe kupimy i bedzie po klopocie <lol>
misia27 - 24-07-2005, 13:35
Rafi w Grandisa sie wpakujecie
|
|
|