To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Wasze ulubione zupy chmielowe

TNT - 27-05-2006, 22:55

Kiedys bylo Polarne itp to bylo dopiero piwo mozna bylo wytlumaczyc ze dla zdrowotnosci bo z wit. C
Anonymous - 27-05-2006, 23:09

Polarnego nie kosztowałem, ale Kurkowym mnie cimon102 za każdym razem straszy. Jakkolwiek jestem piwoszem, to Kurkowego nie dałem rady do końca wypić. Na pocieszenei dodam, że i tak wypiłem więcej niż sam suwalszczanin ;)
Anonymous - 27-05-2006, 23:11

TNT napisał/a:
Aśka napisał/a:
Warka Strong

Ale ta stara bo nowej nie da sie pic.

Macie racje nowa Warka Strong już nie jest taka dobra, zapomniałam o Tatrze Mocnej ostatnio nawet nawet... :wink:

Anonymous - 27-05-2006, 23:11

Kurkowe to same zdrowie.Browar Polnocny to browr krolewski :mrgreen:
Rafal_Szczecin - 27-05-2006, 23:12

TNT napisał/a:
Bosman dobre piwko przypomina sie Grudziadz echhhhhhhhhhhhhhhhhh milo powspominac zaraz zapuszcze se fotki ze Zlotu.......

Jacek do Białego też wezme troche Bosmanków (ale chyba butelkowych :D bo sa lepsze :) ) więc i one Cie nie ominą :) :twisted: :mrgreen:

Anonymous - 27-05-2006, 23:25

cimon102 napisał/a:
Kurkowe to same zdrowie.Browar Polnocny to browr krolewski :mrgreen:

Co to za piwko to KURKOWE jestem niezmiernie ciekawa nowych smaków?

Anonymous - 27-05-2006, 23:27

Oj, Asiu nie wiesz co mowisz.Smaki sa nowe i nie zapomniane do konca zycia,Grzes pewnie do dzis czuje mul miedzy zebami :mrgreen:
Anonymous - 27-05-2006, 23:32

cimon102 napisał/a:
Oj, Asiu nie wiesz co mowisz.Smaki sa nowe i nie zapomniane do konca zycia,Grzes pewnie do dzis czuje mul miedzy zebami :mrgreen:

Wszystkich bardzo przepraszam, narobiliście mi smaka :D a ja dziś tylko Żuberka x 2 :mrgreen:

Chooper - 27-05-2006, 23:44

u mnie kolejnośc przypadkowa, ale do czołówki zaliczam
1. Dębowe
2. Okocim mocne
3. Wojak
4. Koźlak (amber) niestety w Uci trudno dostępne. w 3-m w każdym monopolowym było :)
5. Tatra mocna

reszta to dla mnie już takie siki z Lechem na czele, nawet taterka taka smakowa woda musująca już sie zrobiła.
Ale "Koźlak" mniam...polecam :)

Anonymous - 27-05-2006, 23:46

Kozlak, :mrgreen: , nazwa jak dla grzyba :wink:
Anonymous - 28-05-2006, 00:16

cimon102 napisał/a:
Kozlak, :mrgreen: , nazwa jak dla grzyba :wink:
Ale grzyby nie kopią :twisted:
Matejko - 28-05-2006, 00:30

jak mam wymienic 3
to
1.zywiec
2.zywiec
3.zywiec

a to tylko dlatego ze jak bylem o [ taki tyci to ojciec zawsze z delegacji przywozil sobie skrzyneczke a synus dostawal lyczka - ostatnio znalazlem w piwnicy kapsel od zywca z przed jakies 15lat - lezka w oku sie prawie zakrecila

a warka sie strasznie zjeb... ostatnio, z jakies 2 tygodnie kupilem w zabce 2 pilsnery - akurat staly w lodowce i wolaly "wez nas - koniecznie dwojke nie osobno" no i wzialem, wypilismy z kumplem, a ja ze to piwo jakies nie teges - pod puszka data waznosci 10.2005 - to ten pilsner smakowal jak ta warka, chociaz teraz przynajmniej wiem skad ten slodkawy posmak w warce strong byl,

jak mam wymienic wiecej to:
4.pilsner
5.tyskie
6.browar bartek(piwko bez konserwantow zalatuje kwasnym mlekiem ale ql jest)
7.inne piwa nie sklasyfikowane wyzej, ktorymi takze nie pogardze 8)

a pil ktos
warka strong APPLE WINE[14%] - podobno nikt 3 nie dopil - obalilismy ten mit z kumplami :mrgreen:

Chooper - 28-05-2006, 00:39

Matejko napisał/a:
warka strong APPLE WINE[14%] - podobno nikt 3 nie dopil - obalilismy ten mit z kumplami

taa warka winna...strasznie tarmosi głową ten mózgotłuk. Smakuje wporzo i wchodzi jeszcze lepiej, do pewnwgo momentu. taka bomba z opóźnionym zapłonem, bo potem jak sie jeszcze wstanie, to świeć panie na nami :mrgreen:

Anonymous - 28-05-2006, 00:56

Aśka napisał/a:
zapomniałam o Tatrze Mocnej ostatnio nawet nawet... :wink:
O nieee. Po Grudziądzu nigdy więcej Tatry - pod żadną postacią!! W życiu nie miałem takiego kaca, w dodatku po tak małej ilości alkoholu. Chyba tylko po Martini Dry łeb mnie bardziej bolał, ale po prawie litrze miał prawo. Bartek też mi kiedyś wspominał, że Tatra źle wchodzi - nawet jedna.
Chooper napisał/a:
aa warka winna...strasznie tarmosi głową ten mózgotłuk.
O Warce Winnej nawet nigdy nie słyszałem :oops:
Matejko - 28-05-2006, 01:07

gregorbu napisał/a:
O Warce Winnej nawet nigdy nie słyszałem :oops:

zaluj synu zaluj
przywieze ci na zlota :D