To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Galanta! - [EAx 97-04] gal 97 kombi 2,5v6 cos nie tak...

marexi - 24-11-2008, 05:49

Marcino napisał/a:
marexi napisał/a:
PAnowie ktos to ogladac? http://otomoto.pl/mitsubi...e-C6970053.html bo jade jutro ogladac i moze sobie nawet kupie:)

Strasznie tani hmmm nie wiedziałem ze az tak staniały:)

No wiec tak 7900do oddania,ale srodek jest strasznie zmeczony zeby nie powiedziec brzydko zajebXXy powiem ze zajechany. Auto z zewnatrz brudne i osniezone a widac bylo ze cala strona pasazera robiona. nowy reflektor prawy. blotnik lewy tez robiony i oba tylnie slupki przy klapie od bagaznika robione. za to silnik i skrzynia cud malina ale nie kupie auta ktore wyglada jak chlew z zewnatrz i wewnatrz, szukam dalej:)

Anonymous - 24-11-2008, 15:26

Mnie to jeszcze ten jasny (beżowy) dywanik zastanawia.....bo jak taka tapicerka to były szare.....
t.o - 24-11-2008, 21:12

Forest_Taft napisał/a:
Mnie to jeszcze ten jasny (beżowy) dywanik zastanawia.....bo jak taka tapicerka to były szare.....

Ech, Ci sprzedawcy.
Ani się spalanie nie zgadza, ani wypisana moc silnika, a ten beżowy dywanik to faktycznie z kosmosu się tam wziął.

Anonymous - 25-11-2008, 09:24

Jak już dywanik zmieniony (ew deska, konsolka, boczki drzwi i fotele) to znaczy że jest na 1000000% bity......ja bym go sobie odpuścił nawet za 2000zł......