To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Szukam dobrego GAZownika w Łodzi

ensulent - 20-04-2010, 15:23

robie 30 tys rocznie ;p wiec sie zwroci:) a jak sie sprawuja te instalacje o ktorych wspomniales ?? duza roznica w mocy jest ??
ugly - 20-04-2010, 20:50

Witam, polecam sprawdzonego na ul.Janosika - dobra cena. Zagazowałem tam dwa auta i nie miałem późniejszych problemów.
ensulent - 23-04-2010, 18:11

w nagazie u stefanowskiego za omegas landi renzo z wtryskami med krzykneli 5000 zl ... zakladal ktos taka instalke ??? troche drogo mi sie wydaje
konwen - 25-04-2010, 20:04

Polecam podjechać na 1-go maja. Ja tam naprawiałem swoją instalacje a mam holenderską. Wykryli mi wszystko co mi dolegało założyli mi dodatkowy filtr jednorazowy przed reduktorem wymiana co 20 tys. Mają specjalistów i sprzęt warto podjechać i skonsultować z nimi.
maroch - 17-05-2010, 11:24

na ulicy janosika i tomgaz to 2300zł za staga4 do colta CA4A
robak_lodz - 18-05-2010, 22:16

Moja miska stoi właśnie w Tom Gazie instalacje nie są drogie i właściciel zawsze służy pomocą.Podjechać porozmawiać ja zakładam KME na wtryskach Horizon.Ale człowiek jest bardzo rozsądny i pomoże. Został polecony przez kolegów którzy sprzedają części więc maja jakieś rozeznanie.Dam znać jutro odbieram samochód pojeżdże na pewno wypowiem się na temat firmy KME.pzdr
maroch - 19-05-2010, 10:55

też bardzo przyjemnie mi się rozmawiało, do Horizonów dopłacałeś coś ? daj znać co i jak
robak_lodz - 01-06-2010, 23:54

Nie dopłacałem nic do Horizonów. Powiem tak śmiga aż miło.Muszę tylko wymienić elastyczny odcinek wydechu i jechac na regulacje a póżniej na kolejna po 1500 km.Jestem na razie zadowolony.Spalanie wypowiem się po regulacji,bo na razie ile wleje tyle spali.
wonsz - 09-07-2010, 09:52

No i jak spalanie?

PS. ile was kosztowała instalacja?

maroch - 13-07-2010, 13:00

no ja daje jutro, 1600 2-gen, około 2200 sekwencja

[ Dodano: 16-07-2010, 11:12 ]
jednak sulejów, Stag 300 PLus, Magic Jet pojedyńcze, Zavoli, 2150 zł, nieosiągalne na łódzkich terenach

słoik - 30-07-2010, 08:38

Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda serwis u tych gazowników
maroch napisał/a:
na ulicy janosika i tomgaz
. Gaz był zakładany u Stefanowskiego i ju tam byłem, tyle tylko że regulują, regulują i cały czas nie jest do końca tak jak powinno być bo autko poszarpuje. a ceny... sami zresztą wiecie. Dodam tylko że nie mam sekwencji (takiego go kupiłem). Wymienili mi reduktor i niby wyregulowali ale...
mpoplaw - 02-12-2010, 09:37

wczoraj się zagazowałem u rysia z dachowej, i jak na razie żadnych uwag do jego kompetencji, wszystko tak jak pisaliście wcześniej, warsztat mały ale konkretny :D

zafundowałem sobie sekwencję BRC za 2500 zł i jestem mile zaskoczony, w porównaniu do starej instalacji pierwszej generacji z starego opla to to jest po prostu rewelacja :mrgreen: ani spadku mocy, ani wzrostu spalania, ani szarpania przy przełączaniu, nawet wskaźnik poziomu LPG jest

oby tak dalej, PS przewodów nie wymieniałem nic nie strzela więc nie ma potrzeby ruszać

aleksander1988 - 02-12-2010, 13:19

Ja mogę polecić miejscowość Świnice Warckie około 83 km stąd. Montaż instalacji gazowej na sekwencji wyniósł mojego ojca 1900zł Stag 300. Wszystko chodzi jak należy. A sama instalacja działa bez zarzutu już ponad rok.
Jeśli chodzi o namiar to muszę spytać się ojca on ma zapisane :wink:

W Łodzi się nie opłaca robić z tego względu że różnica między założeniem instalacji w mieście a na wsi to jest różnica dajmy na to 500zł. A suma mówi sama za siebie :roll:

haribo99 - 03-12-2010, 09:12

W NaGazie naprawialem instalacje w swoim starym Oplu. MIalem problem z gasnieciem w trakcie jazdy. Odcinal doplyw gazu na luzie, przy predkosci ok 80km/h. Wszyscy pierniczyli ze to dolot powietrza, ze za duzo zimnego i gasi... srutututu.... Pojechalem do nich i faktycznie, krzycza jak za zboze, ale z drugiej strony skonczyly mi sie problemy z gazem. Robia solidnie, na rachuneczek (fakturke). Pani w recepcji/kasie powiedziala, ze jak cosik po naprawie nie bedzie smigac to walic jak w dym, sprawdza, poprawia... auto jest caly czas w rodzinie, a gaz jak smigal tak smiga...
Polecam jak cholera :P

Przemulek - 31-10-2011, 15:07
Temat postu: Szukam dobrego GAZownika w Łodzi
Witam, chciałbym odnowić temat gdyż najprawdopodobniej przybyło w naszym Łódzkim nowych posiadaczy instalacji gazowych.

Gdzie polecacie jechać aby dobrze i w miarę nie drogo założyli mi dobrą instalacje gazową??

Często słyszę BRC... czy ktoś już to zastosował go w swoim Mitsu, bo ciężko się zastanawiam właśnie nad tą instalacją.