To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Co można kupić na allegro w temacie Tuning...

Grześku - 13-06-2005, 22:25

A może jak w starych dobrych westernach - przywiązać go do zderzaka i ciągnąć po ulicach ? :lol:
aż się żółty zrobi.... :twisted:

misia27 - 13-06-2005, 22:25

to znowu muchy sie zleca...
Firebee - 13-06-2005, 22:35

mucha nie siada...
Efa! - 14-06-2005, 00:40

Chooper napisał/a:
borecki napisał/a:
Chooper napisał/a:
poddać go EWAPORACJI !!!

brzmi ciekawie ;P

EWAPORACJI czyli tzw wyparowaniu, srawimy, że twórca tego pasztetu wyparuje za kare, że tak okaleczył to autko

A ja już miałam nadzieję, że to-to słowo: "EWA..." oznacza, że oddacie ofiarę w moje rączki :twisted:

Anonymous - 14-06-2005, 01:53

Efa! napisał/a:
Chooper napisał/a:
borecki napisał/a:
Chooper napisał/a:
poddać go EWAPORACJI !!!

brzmi ciekawie ;P

EWAPORACJI czyli tzw wyparowaniu, srawimy, że twórca tego pasztetu wyparuje za kare, że tak okaleczył to autko

A ja już miałam nadzieję, że to-to słowo: "EWA..." oznacza, że oddacie ofiarę w moje rączki :twisted:

chcialabys :wink:
swoja droga zastanawiam sie jak mozna nie miec za grosz gustu?? czy nie slyszal od znajomych jak to wyglada? kto mu to wogole zrobil? czemu ludzie sa tacy glupi? ehh to chyba zostanie odwieczna zagadka ludzkosci

wichura1 - 14-06-2005, 14:09

Faktycznie profanacja. "Laski na niego lecą" jak przejeżdża obok wycieczki inwalidów chyba :D
TNT - 15-06-2005, 00:18
Temat postu: Polecmy dalej
Po co nam profesjonalne warsztaty hamownie 8 zl zalatwia sprawe +20KM

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=53776198

Anonymous - 16-06-2005, 21:02

Ja znam dla gościa tylko jedną karę. Powinien swoim "workiem" tak długo nawalać w tą blachę aż przywróci mu pierwotny kształt. :twisted: :evil: :twisted:
kordiank2 - 17-06-2005, 16:44

Karwoś napisał/a:
Tak Pomóżmy temu panu - załatwmy chirurga neurologa i psychiatrę - to na to mają lecieć laski.

tak - miał na myśli laski niewidomych, które lecą, ale raczej nie na sam widok, tylko prosto na maskę i to nie pojazdu, a właściciela

Matejko - 11-07-2005, 09:58

klepnij mnie

mam mietko, taaaaka fura pod remize i szprejc na zderzakach :D

Jackie - 11-07-2005, 15:15

Wiecie co nie lubię fordów, bardzo ich nie lubię ale jak bym kolesia dorwał......normalnie kamikaze, boski wiatr nie ma przebacz....
WT speszal ałord jak na mnie.

Rafal_Szczecin - 11-07-2005, 15:19

a mnie sie tam wydaje ze on juz kupil takie mondeo, i ze jakis niemiec go tak ztuningował a on sie podnieca i mysli ze to jest fajne, tak mi sie cos wydaje.
chociaz kto wie, polak potrafi

zobaczcie sobie to zdjecie od przodu, fajnie "polakierowany" zderzak, wcale sie nie rozni, tak samo w tylnim wcale nie ma dziury miedzy bagazinkiem a zderzakiem ... :| szkoda slow

te wszystkie dodatki tjuningowe to chyba szprejem byly malowane.;)

a widzieliscie opis na allegro ?? spojler ala szybcy i wsciekli, od kiedy szyby i wsciekli mieli lawe na bagazniku ?? bo to jest szpojler z ławy a nie spojler z "aluminium". ale ten szpojler on ma tez swoje wlasciwosci, on dociska auto gdy sie pedzi 300km/h tak mi sie wydaje, oraz chroni przed kradzieza.

misia27 - 11-07-2005, 15:29

na tjuningu to ja sie nie znam...ale moze ktos mi wytlumaczy dlaczego to "cos" z przodu do czego przyczepiona jest rejestracja jest takie kanciate :?: i czy tam sa półki czy tylko mnie sie wydaje :?:
Matejko - 11-07-2005, 17:22

tak polki na samogon od mietka jak sie stoi autem na imprezie pod remiza :mrgreen:
misia27 - 11-07-2005, 17:23

Matejko napisał/a:
tak polki na samogon od mietka jak sie stoi autem na imprezie pod remiza :mrgreen:

no tak mi sie wlasnie wydawalo... :wink: :mrgreen: