Sport - Inne - Polska piłka skopana - po MŚ i z nowym trenerem
Rafal_Szczecin - 30-05-2006, 22:25
a ja nadal nie wiem o co chodzi
jakis mecz byl ? i co ? jak zwykle w doope ?
ja to ogladam tylko siatkowke (zwlaszcza gdy graja nasze zlotka )
stanik - 30-05-2006, 22:45
Pilka mnie w ogole nie interesuje. Wrecz nie ma dla mnie wiekszej kary jak kazac mi wytrzymac chocby pierwsza polowe przed telewizorem na jakimkolwiek meczu Ale po tym co dzis pokazali to sie chyba zainteresuje tym sportem, bo jak widzialem teraz w panoramie powtorke tych goli to ja sie nie znam, ale ta strzelona przez bramkarza przeciwnej druzyny... no Panowie... Ostatnie miejsce w grupie obstawiam
Pozdrawiam
luk_szc - 30-05-2006, 23:38
Jak to w skeczu jakimś było - "... Ja-nas ... w tych mistrzostwach nie widzę..." Ale czemu nie do półfinału i Media padnie przez swoje zobowiązania
szczeslaw - 31-05-2006, 00:10
Ja też się zupełnie piłką nie interesuję, ale dzisiaj ostatnie 20min. meczu oglądałem. No jakby to powiedzieć - no podobało mi się!!
Lepszej KOMEDII dawno nie oglądałem!!!!!!!!!
Mięśnie brzucha mnie rozbolały ze śmiechu
igi:
Dlaczego coś ma zależeć od policji i prawa? Skoro liga jest prywatna, kluby czerpią z tego korzyści i nie jest to "służba społeczeństwu" tylko rozrywka dla części społeczeństwa, to uważam, że to Orange Ekstraklasa S.A. i kluby powinny zapewniać bezpieczeństwo. Powinni płacić policji za ochronę, pokrywać wszystkie szkody itd. Dlaczego WSZYSCY, w tym ludzie tacy jak ja czy Bartek, którzy nie interesują się piłką, mają płacić za waszą rozrywkę?
Gdyby firma "liga" miała pokryć wszystkie koszta oraz zapłacić odszkodowania i kary (takie, żeby je bardzo dotkliwie odczuła) i gdyby zbankrutował jakiś klub po otrzymaniu kary, to nagle okazałoby się, że na stadionach da się utrzymać porządek BEZ ZMIAN PRAWA oraz bez angażowania publicznych pieniędzy. No ale jeżeli wymierza się kary takie, że wywołują tylko uśmiech na twarzach prezesów, to co się dziwić, że nie mają oni motywacji do podnoszenia bezpieczeństwa?
Anonymous - 31-05-2006, 07:12
Witam, po tym co wczoraj zobaczylem podczas meczu Polska-Kolumbia nie daje nawet cienia szans,nie tyle co na wyjscie z grupy, a nawet na strzelenie choc dwoch goli ktorejkolwiek druzynie.Jedna bramke moze i PRZYPADKIEM wklepia.To max na co ich stac.
Moim cichym faworytem sa CZECHY
Teraz do tych co to jeszcze wierza w polska druzyne-Trwajcie mocni w wierze
Grześku - 31-05-2006, 08:08
igi napisał/a: | Niekoniecznie. Jeżeli pracowali nad siła to moga miec w nogach trochę zmęczenia. |
i to jedyna rzecz która daje cień nadziei na kolejny mecz. Ale z drugiej strony pokazuje jakim trenerem jest pan J.
igi - 31-05-2006, 09:51
szczeslaw, po części według mnie masz racje
szczeslaw napisał/a: | Skoro liga jest prywatna, kluby czerpią z tego korzyści i nie jest to "służba społeczeństwu" tylko rozrywka dla części społeczeństwa, to uważam, że to Orange Ekstraklasa S.A. i kluby powinny zapewniać bezpieczeństwo. Powinni płacić policji za ochronę, |
Z tym się zgodzę.
Niestety to co się dzieje poza stadionem jest już sprawą policji (czy chcesz tego cz nie). Przy współpracy z klubami (na stadionach powinien byc monitoring) powinni wyłapywać tych ludzi i surowo karać.
Skorzystajmy z doświadczeń takich państw jak Anglia i Niemcy. W Anglii kibole idą spokojnie po meczu do domku. Tak o nich dba właśnie policja. Mają takie prawo że się go boją poprostu boją.
szczeslaw napisał/a: | No ale jeżeli wymierza się kary takie, że wywołują tylko uśmiech na twarzach prezesów, to co się dziwić, że nie mają oni motywacji do podnoszenia bezpieczeństwa? |
Zgadzam sie.
cimon102 napisał/a: | Teraz do tych co to jeszcze wierza w polska druzyne-Trwajcie mocni w wierze |
To piekne hasło
Rafal_Szczecin - 31-05-2006, 09:52
i nadal mi nikt nie odpowiedzial na moje pytanie
co sie stalo ze taki wielki ambaras sie tu zrobil ?
Hubeeert - 31-05-2006, 09:55
Rafał polecam www.onet.pl
Anonymous - 31-05-2006, 10:16
Dozuce jeszcze tylko 5gr na temat wczorajszego spotkania.
Kiepska gra Kolumbijczykow sprawila ze przegralismy tylko 2:1
Anonymous - 31-05-2006, 11:04
Kuszczak-Puszczak
no mistrz - jak MU go kupi to jeszcze nie jednego babola im zasadzi
PS:
jak ja bym takie cos na hali wyłapał to jechali by po mnie z rok albo dwa
ale Jojki nie udało mu sie pokonać
Bartek - 31-05-2006, 11:10
Piłka jest jedna, pajacy uganiających się za nią 22, pare tysięcy hołoty (pewnie średnie IQ pomnożone przez 10 wystarczy na zawiązanie buta) demolującej wszystko, co napotka na swojej drodze i miliony złotych pompowane w to, żeby hołota mogła się wyżyć 2 razy w tygodniu...... Qr..... gdzie tu sens??????
Hubeeert - 31-05-2006, 11:16
Wczoraj wracając do domu gadałem z kibicami przez CB. Wiecie że ludzie na stadionie kibicowali Kolumbii?
Anonymous - 31-05-2006, 11:21
Hubeeert napisał/a: | Wczoraj wracając do domu gadałem z kibicami przez CB. Wiecie że ludzie na stadionie kibicowali Kolumbii? |
niestety tak
nie było trabek ale było tzw:kurturalne kibicowanie-dla Kolumbi
Chooper - 31-05-2006, 11:32
jak kolumbia była przy piłce, to było : oleee oleee
a jak nasi, to gwizdy...
|
|
|