To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - ZMIANY W MAŁOPOLSKIM !!!

karolgt - 18-12-2008, 00:54

Adaho_krak napisał/a:
karolgt napisał/a:
spoko, tak jak sie umawialismy 10 zl 8)

Tak, tak, zrzuta na moje wynagrodzenie i straty moralne spowodowane przez kontakt z Tobą i Marcinem. Ale to było przed wyborami, teraz jak mam 100% poparcia proponuje 15 zł :P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

teraz jako ponownie wybrany (mozna tak powiedziec) moderator, musisz nam płacić za ochrone :P 17,99zł netto miesiecznie wystarczy :)

a moje szkody moralne? dzwonił Marcin do Ciebie kiedys? bo do mnie tak :P to sa szkody moralne :P

Adaho_krak - 19-12-2008, 13:04

karolgt napisał/a:
a moje szkody moralne? dzwonił Marcin do Ciebie kiedys? bo do mnie tak :P to sa szkody moralne :P

Szkody :shock: do mnie to wy oboje przychodzicie i poza spotami muszę was oglądać w REALU. Czyż to nie jest straszny, podwójny, szkód moralny ???? :D :D :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:

Marcin-Krak - 20-12-2008, 01:06

Adaho_krak napisał/a:
muszę was oglądać w REALU

hmmm a ja myślałem, że pracujesz gdzie indziej :roll: :mrgreen:

Poza tym nas to się prosi żebyśmy poważnie podchodzili do tematów, a jaki się nam przykład daje :?: :mrgreen: Chyba trzeba jeszcze raz ankietę zrobić :P

karolgt - 20-12-2008, 02:17

Marcin-Krak napisał/a:
Adaho_krak napisał/a:
muszę was oglądać w REALU

hmmm a ja myślałem, że pracujesz gdzie indziej :roll: :mrgreen:

Poza tym nas to się prosi żebyśmy poważnie podchodzili do tematów, a jaki się nam przykład daje :?: :mrgreen: Chyba trzeba jeszcze raz ankietę zrobić :P

dokładnie, kolejny OT w dziale OT :P

okej, to ja Cie juz odwiedzał nie bede :twisted:

Adaho_krak - 20-12-2008, 10:17

Marcinie OT tymczasem, to tylko Ty robisz w tym temacie, ja z Karolem omawiamy zgodnie z tematem ZMIANY W MAŁOPOLSKIM wysokość mojego wynagrodzenia za trud jaki muszę ponosić w związku z kontaktami z Twoją osobą. :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D :D

karolgt napisał/a:
okej, to ja Cie juz odwiedzał nie bede :twisted:

Widzisz, następna zmiana w małopolskim. Ale to nie przejdzie, z kim ja będę obgadywał Marcina. :D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

waldi-1 - 27-12-2008, 22:27

oj nie tak panowie , :badgrin: nie tak

[ Dodano: 27-12-2008, 22:28 ]
moze club caraoce????

Marcin-Krak - 27-12-2008, 23:43

waldi-1 napisał/a:
club caraoce????

Car ma oc :P :twisted:
waldi-1 napisał/a:
oj nie tak panowie , :badgrin: nie tak

A jak :?:
Chcesz usłyszeć (o ile się pojawisz) śpiewającego Szczęsława :?: :roll:
Gwarantuję, że na następny spot nikt nie przyjedzie :mrgreen:

waldi-1 - 28-12-2008, 08:45

kusząca propozycja może :mrgreen: i bym przyjechał, a a jak? no tak samo tylko ze dwa razy szybciej

[ Dodano: 28-12-2008, 08:47 ]
szczęsław napewno jest ok jak śpiewa , a jak zaśpiewa to potem ze trzy kawały opowie, po paru pyfkach niezła zabawy by była :rolleyes:

Marcin-Krak - 04-01-2009, 23:28

Uwaga będzie wazelina :finga:

Bardzo się cieszę, że Adam i Szczęsław, ostatnio rzadziej, potrafią podejść z dużą wyrozumiałością do szerzącego się OT w małopolsce :mrgreen:
Patrząc na to, co dzieję się w innych, a konkretniej jednym województwie - to szczerze - ale jestem w szoku :roll:
U nas to już by dawno co poniektórzy podostawali nie tylko RB, a bana :twisted:

Mam nadzieję, ze to się nie zmieni :mrgreen:
Pozdrawiam Sz. P Moderatorów :p

waldi-1 - 05-01-2009, 00:09

dobrze gada dać mu coś do picia, wystarczy spojrzeć na mój czerwony pasek :D
Marcin-Krak - 06-01-2009, 00:01

waldi-1 napisał/a:
wystarczy spojrzeć na mój czerwony pasek :D

On to chyba nie ma nic wspólnego z kwestią o której ja piszę :P

A teraz już poważniej - mam nadzieję, że u nas nie będzie RB za robienie OT.
Oczywiście są tematy w których lepiej tego nie robić - ale np temat spotu :roll:
Dla mnie (mimo że całej sytuacji dokładnie nie znam) smutne jest trochę, że ktoś za OT w dziale regionalnym dostaje OT :|

A i czy u NAS też tylko moderator może zakładać temat dotyczący spotu :?: :roll:

Adaho_krak - 06-01-2009, 13:22

Marcin-Krak napisał/a:
A i czy u NAS też tylko moderator może zakładać temat dotyczący spotu :?: :roll:

Przecież u nas zakłada temat o sopcie kto chce, jeśli nikt go nie założy przedemną to to robię w czwartek najczęściej przed spotem.

Marcin-Krak napisał/a:
A teraz już poważniej - mam nadzieję, że u nas nie będzie RB za robienie OT.
Oczywiście są tematy w których lepiej tego nie robić - ale np temat spotu :roll:

WYJAŚNIAM:

Wszystkie tematy w małopolskim OPRÓCZ: informacji na temat X, pytania o temat Y, oraz ogłoszenia o Z, to OT i nikt (przynajmniej odemnie) nie dostanie za OT w OT, RB :P

waldi-1 - 06-01-2009, 13:32

że się tak spytam bo nigdy nie pytał em więc nie wiem, co to jest ten ot?
Marcin-Krak - 06-01-2009, 15:53

waldi-1,
Po 1 - pamiętam, że już ktoś Ci to kiedyś wyjaśnił :roll:
Po 2 bądź łaskaw zapoznać się z instrukcją obsługi Forum, którą zrobiłem - tam znajdziesz odpowiedź na swój odwieczny problem :P

Adaho_krak napisał/a:
Przecież u nas zakłada temat o sopcie kto chce, jeśli nikt go nie założy przedemną to to robię w czwartek najczęściej przed spotem.

Się wolałem upewnić - bo ja nie lubię jak się na mnie ktoś złości, wtedy się zamykam w sobie :evil:
A to co napisałem wcześniej wynika z obserwacji w innym regionie :wink: A ja się aż wsytrachałem :P