Małopolskie - ZMIANY W MAŁOPOLSKIM !!!
karolgt - 18-12-2008, 00:54
Adaho_krak napisał/a: | karolgt napisał/a: | spoko, tak jak sie umawialismy 10 zl |
Tak, tak, zrzuta na moje wynagrodzenie i straty moralne spowodowane przez kontakt z Tobą i Marcinem. Ale to było przed wyborami, teraz jak mam 100% poparcia proponuje 15 zł |
teraz jako ponownie wybrany (mozna tak powiedziec) moderator, musisz nam płacić za ochrone 17,99zł netto miesiecznie wystarczy
a moje szkody moralne? dzwonił Marcin do Ciebie kiedys? bo do mnie tak to sa szkody moralne
Adaho_krak - 19-12-2008, 13:04
karolgt napisał/a: | a moje szkody moralne? dzwonił Marcin do Ciebie kiedys? bo do mnie tak to sa szkody moralne |
Szkody do mnie to wy oboje przychodzicie i poza spotami muszę was oglądać w REALU. Czyż to nie jest straszny, podwójny, szkód moralny ????
Marcin-Krak - 20-12-2008, 01:06
Adaho_krak napisał/a: | muszę was oglądać w REALU |
hmmm a ja myślałem, że pracujesz gdzie indziej
Poza tym nas to się prosi żebyśmy poważnie podchodzili do tematów, a jaki się nam przykład daje Chyba trzeba jeszcze raz ankietę zrobić
karolgt - 20-12-2008, 02:17
Marcin-Krak napisał/a: | Adaho_krak napisał/a: | muszę was oglądać w REALU |
hmmm a ja myślałem, że pracujesz gdzie indziej
Poza tym nas to się prosi żebyśmy poważnie podchodzili do tematów, a jaki się nam przykład daje Chyba trzeba jeszcze raz ankietę zrobić |
dokładnie, kolejny OT w dziale OT
okej, to ja Cie juz odwiedzał nie bede
Adaho_krak - 20-12-2008, 10:17
Marcinie OT tymczasem, to tylko Ty robisz w tym temacie, ja z Karolem omawiamy zgodnie z tematem ZMIANY W MAŁOPOLSKIM wysokość mojego wynagrodzenia za trud jaki muszę ponosić w związku z kontaktami z Twoją osobą.
karolgt napisał/a: | okej, to ja Cie juz odwiedzał nie bede |
Widzisz, następna zmiana w małopolskim. Ale to nie przejdzie, z kim ja będę obgadywał Marcina.
waldi-1 - 27-12-2008, 22:27
oj nie tak panowie , nie tak
[ Dodano: 27-12-2008, 22:28 ]
moze club caraoce????
Marcin-Krak - 27-12-2008, 23:43
waldi-1 napisał/a: | club caraoce???? |
Car ma oc
waldi-1 napisał/a: | oj nie tak panowie , nie tak |
A jak
Chcesz usłyszeć (o ile się pojawisz) śpiewającego Szczęsława
Gwarantuję, że na następny spot nikt nie przyjedzie
waldi-1 - 28-12-2008, 08:45
kusząca propozycja może i bym przyjechał, a a jak? no tak samo tylko ze dwa razy szybciej
[ Dodano: 28-12-2008, 08:47 ]
szczęsław napewno jest ok jak śpiewa , a jak zaśpiewa to potem ze trzy kawały opowie, po paru pyfkach niezła zabawy by była
Marcin-Krak - 04-01-2009, 23:28
Uwaga będzie wazelina
Bardzo się cieszę, że Adam i Szczęsław, ostatnio rzadziej, potrafią podejść z dużą wyrozumiałością do szerzącego się OT w małopolsce
Patrząc na to, co dzieję się w innych, a konkretniej jednym województwie - to szczerze - ale jestem w szoku
U nas to już by dawno co poniektórzy podostawali nie tylko RB, a bana
Mam nadzieję, ze to się nie zmieni
Pozdrawiam Sz. P Moderatorów
waldi-1 - 05-01-2009, 00:09
dobrze gada dać mu coś do picia, wystarczy spojrzeć na mój czerwony pasek
Marcin-Krak - 06-01-2009, 00:01
waldi-1 napisał/a: | wystarczy spojrzeć na mój czerwony pasek |
On to chyba nie ma nic wspólnego z kwestią o której ja piszę
A teraz już poważniej - mam nadzieję, że u nas nie będzie RB za robienie OT.
Oczywiście są tematy w których lepiej tego nie robić - ale np temat spotu
Dla mnie (mimo że całej sytuacji dokładnie nie znam) smutne jest trochę, że ktoś za OT w dziale regionalnym dostaje OT
A i czy u NAS też tylko moderator może zakładać temat dotyczący spotu
Adaho_krak - 06-01-2009, 13:22
Marcin-Krak napisał/a: | A i czy u NAS też tylko moderator może zakładać temat dotyczący spotu |
Przecież u nas zakłada temat o sopcie kto chce, jeśli nikt go nie założy przedemną to to robię w czwartek najczęściej przed spotem.
Marcin-Krak napisał/a: | A teraz już poważniej - mam nadzieję, że u nas nie będzie RB za robienie OT.
Oczywiście są tematy w których lepiej tego nie robić - ale np temat spotu |
WYJAŚNIAM:
Wszystkie tematy w małopolskim OPRÓCZ: informacji na temat X, pytania o temat Y, oraz ogłoszenia o Z, to OT i nikt (przynajmniej odemnie) nie dostanie za OT w OT, RB
waldi-1 - 06-01-2009, 13:32
że się tak spytam bo nigdy nie pytał em więc nie wiem, co to jest ten ot?
Marcin-Krak - 06-01-2009, 15:53
waldi-1,
Po 1 - pamiętam, że już ktoś Ci to kiedyś wyjaśnił
Po 2 bądź łaskaw zapoznać się z instrukcją obsługi Forum, którą zrobiłem - tam znajdziesz odpowiedź na swój odwieczny problem
Adaho_krak napisał/a: | Przecież u nas zakłada temat o sopcie kto chce, jeśli nikt go nie założy przedemną to to robię w czwartek najczęściej przed spotem. |
Się wolałem upewnić - bo ja nie lubię jak się na mnie ktoś złości, wtedy się zamykam w sobie
A to co napisałem wcześniej wynika z obserwacji w innym regionie A ja się aż wsytrachałem
|
|
|