To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

3000GT/GTO Ogólne - Super Fantasty z Allegro :-)

Sz@kal - 22-03-2009, 17:14

vr4, nie kupuj tych lampek co dałeś linka z ebaya! Ktoś mający eclipsa pokusił się o nie ,wogóle to to nie świeci! także nie warto
Anonymous - 22-03-2009, 18:57

To nie przypadek i Pan z Żabna dobrze wie corobi ma kilka 3000GT i skupuje po kolei angole z allegro żeby mu ktoś nie robił konkurencji.
Bede miał chwilę to rozglądne sie za anglikiem i naprawimy tą chorą sytuacje na rynku części :) )

slawekpurc - 22-03-2009, 21:28

sz@kal.
orientujesz sie odnosnie tych z tego linka?
http://www.3sx.com/store/...p?idProduct=617
wiem ze sa drozsze ale to rraczej dobry sklep nie allegor/ebay. moze ktos mial ten kit z 3sx , chociaz same klosze zeby powiedzial jak to swieci...

Chooper - 22-03-2009, 23:21

nie wiem jak dawno ten 3kgt został sprowadzony do kraju co to go vr4, znalazł w ogłoszeniu, ale w Łodzi tablice z "F" na końcu auta otrzymywały gdzieś na przełomie I-IV.2004
pavulon - 28-03-2009, 16:31

Co sadzicie o tym wynalazku. godne uwagi, bo nieco zastanawiam sie aby obnizyć auto to cós moze mi pomóc. :)
http://cgi.ebay.pl/91-99-...A1%7C240%3A1318

Anonymous - 28-03-2009, 20:38

Wiesz ze seryjne amorki tego nie wytrzymaja?? Licz sie z tym a po drugie czy zestaw na 277 zl moze byc cos wart?? :shock: Poczekaj i kup chociaz Teina za pare stowek wiecej
udi - 28-03-2009, 21:31

nie sadze zeby bylo to cos dobrego skoro na foto widac srednice sprezyn mniej wiecej taka sama,a w przednim zawieszeniu w 3000gt sprezyny sa dwa razy wieksze jezeli chodzi o srednice niz tylne.Ja mam gwint TEINA i go polecam
Anonymous - 28-03-2009, 22:29

:mrgreen: A kto go moze nie polecic, mysle ze jest to jedne z najlepszych zawieszen oferowanych do vr4 ale cena tez zaporowa.
Anonymous - 29-03-2009, 17:02

...JA NIE POLECAM GWINTU TEINA JĘZELI CHODZI O CODZIENNE UŻYTKOWANIE--MASAKRYCZNA DESKA! (przynajmniej mój był taki- model FLEX)
pavulon - 29-03-2009, 20:56

Udi poleca teina i wiem ze ma bardzo szeroki wachlarz regulacji. i jesli zona jego stwierdziła ze ustawienia standart sa za miękkie :) to chyba dobry wybór :) a ten badziew z e bay moze by go wypróbowac w sumie to nie zawiele kosztuje :)
Anonymous - 29-03-2009, 22:23

Jezeli chce sie utwardzic i obnizyc zawieszenie to czego sie oczekuje od niego ,ze nie bedzie deska?? W usa oferowany jest tylko FLEX wiec pewnie innego wyboru nie miales. Tez mialem go kupowac (FLEX) lecz na stronie tein.pl mozna poczytac jakie jest przeznaczenie danego modelu zawieszenia,ja mam super street bo nie potrzebowalem az takich zawiasow jakim jest model FLEX i na swoje nie narzekam ,ustawione mam max twarde i takie w mojej ocenie mialo byc.Nie mozna skreslic lub nie polecac danej firmy, w tym przypadku teina bo ktos zle dobral zawieszenie do stylu uzytkowania.
udi - 30-03-2009, 21:36

Zgodze sie z toba VR4. Ja tez mam Super Street.Wiadomo ze model Flex jest jeszcze bardziej hardcorowy niz Super Street.Flex jak sama firma twierdzi jest bardziej preferowany na tor niz do jazdy codziennej,a Super Street jak sama nazwa wskazuje.
Ja swoja zawieche mialem ustawiona na srodek twardosci a teraz przestawilem na max twarde. Raz mialem ustawione na max miekkie i jest wtedy porownywalne z orginalem.Jezdze na Teinie juz prawie rok i go nie zmienie

Anonymous - 30-03-2009, 22:11

TROCHE SIĘ NIE ROZUMIEMY... A GDZIE W USA ALBO W NIEMCZECH SĄ TAKIE K.....GÓWNIANE DROGI JAK W POLSCE??
-mam znajomego który jeżdzi na SUPER STREECIE I JADĄC Z NIM MYŚLAŁEM NA POCZĄTKU ŻE TO JEST NIEMOŻLIWE ŻE JADE NA GWINCIE TEIN-a (był tak komfortowy w porównaniu z moim!)
a propo:model Flex wystepuje w dwóch odmianach ,starej czyli FLEX-mój- i nowej MONO FLEX!
porównanie tych dwóch odmian nie ma wogóle sensu...
Tak jak Udi piszesz:TEIN FLEX MA PRZEZNACZENIE BARDZIEJ NA TOR NIŻ NA DROGI Z "KOCIMI ŁBAMI",DZIURAMI itp.a MONO FLEX JUŻ JEST O W I E L E BARDZIEJ "KOMFORTOWY" PRZY TYCH SAMYCH NASTAWACH!
...a co do twojej wypowiedzi VR4 może kiedyś bedziesz miał okazje pojeżdzić z zamontowanym Tein Flexem szybciej po polskich drogach z niższym profilem opony to wtedy zrozumiesz o czym mówie. . .

Anonymous - 31-03-2009, 22:38

Miki 3kgt napisał/a:
JA NIE POLECAM GWINTU TEINA JĘZELI CHODZI O CODZIENNE UŻYTKOWANIE
no chyba sie nie rozumiemy ,to ty nie polecasz gwintu Teina?? czy polecasz teina ale nie model flex? Proponuje zamknac temat ,bo prowadzi do nikad

[ Dodano: 01-04-2009, 23:13 ]
Nie kupujcie nic na allegro od pana piotras511 a juz napewno nie godzcie sie na zadne tranzakcje poza serwisem,totalny oszust.Towar niezgodny z opisem

gres - 30-04-2009, 09:12

przepraszam jeśli już było , http://motoaukcja.interia...4626644#gallery
czyje to przyznać sie?