Sporty Motorowe - KTÓRE EVO JEST THE BEST ???
Rafal_Szczecin - 03-07-2005, 12:43
Jackie napisał/a: | ........znaczy 1 kolejka jest Twoja, 2 moja..... |
a 3 moja ???
Anonymous - 13-07-2005, 08:49
Lancer Evo VIII MR FQ-400
Nie ma klepszego auta na świecie i nigdy nie będzie.
THE BEST!!!
Student - 13-07-2005, 09:16
Ankieta niepełna MR-400
Hubeeert - 13-07-2005, 10:02
Pełna - nawet MR 400 to dalej EVO VIII a jak zaczniemy się rozdrabniać na modele to ja proponuję ZERO FIGHTERA umieścić i Makinen Edition + jeszcze jakieś rajdowe i wyjdzie galimatias.
polsaler - 13-07-2005, 10:31
DOKŁADNIE PANIE HUBEEERCIE !!!!!
Jackie plan jest niemal genialny !!!! Co do tamtej dyskusji na temat wyższości nowych wersji Lancera zdania nie zmienię . Lancer EVO VI to najbardziej drapieżny i surowy wojownik OS-ów i szos ale jak już nadmieniałem technika nieustannie zapier...a do przodu i pod względem stricte technicznym nie oddałbym głosu na VI mimo ,że wizualnie jest nie do pobicia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rafal_Szczecin - 13-07-2005, 11:00
no dobra ale ta ankiete mozna bylo odebrac na kilka sposobw, ja znam co najmniej 3(trzy)
1.(pierwszy ) to ten ktore jest najladniejsze i tutaj jest tylko jedna odpowiedz.EVO VI
2.(drugi ) to to ktore jest najszybsze, najbardziej wypasione, najnowsze a co za tym idzie odpowiedz jest wg mnie tylko jedna : EVO IX bo EVO X (concept car) tak naprawde jeszczcze nie ma.
3.(trzeci ) jest to polaczenie pierwszego i drugiego, i tutaj wg mnie (teraz pewno kilka osob sie nie zgodzi ) jest to znow EVO VI bo jest to poprostu najpiekniejsze EVO ze wszsystkich a do tego wypasione, moze nie tak jego najnowsza generacja, no ale sorry IX moze i przypomina sporowe auto, moze nawet nim jest, ale nie ma juz tej zadziornosci jak VI.
takie moje zdanie, czakam teraz na Wasze
polsaler - 13-07-2005, 14:13
Rafałku każdy kto w ankietce bierze udział sam musi sobie postawić pytanie co dla niego jest wyznacznikiem najlepszego EVO . Dla jednych będzie to wygląd dla innych osiągi a dla jeszcze innych będzie to fakt czy taki to a taki lancerek był produkowany w kolorze zgniłej pomarańczy . Kryteria oceny samochodów są sprawa barrrdzo indywidualną . Fakt jest taki , że w pytanku z ankietki była prośba o uzasadnianie swoich wypowiedzi
Rafal_Szczecin - 13-07-2005, 14:54
Szymonku alez oczywiscie i calkowicie sie z Toba zgadzam dla kazdego sa to takie a nie inne kryteria ktore wybiera on sam.
Jackie - 14-07-2005, 11:37
polsaler napisał/a: | Lancer EVO VI to najbardziej drapieżny i surowy wojownik OS-ów i szos |
I o to mi właśnie chodziło!!Ale na piwerko to jesteśmy umówieni, right??;)
Hubeeert - 14-07-2005, 11:39
III była the best a Wy się nie znacie
Jackie - 14-07-2005, 11:49
Hubeeert napisał/a: | III była the best a Wy się nie znacie |
Warning!!!!!
Don't feed the Troll!!!!
Przyszedł i zaczął mieszać, no. Toż to normalnie spammer 100-lecia;)
Hubeeert - 14-07-2005, 12:20
Słuchaj trollu (z małej litery bo mały jesteś) to była ostatnia wersja EVO gdzie nie trzeba było tego całego bzdetnego AYC odpinac bo go nie było. Nie mówiąc o tym że miała pasek rozrządu po własciwej stronie a nie od dupy strony. EVO III było dla mnie i jest nadal najlepsze - potem były próby ucywilizowania (stąd AYC ajć ) czego ja nie cierpię - samochodem jeździć albo umiesz i jeździsz długie lata albo żadna elektronika i inne gówno Cię tego nie nauczy. To EVO III była najbardziej zblizona do tego ideału knajpianego zabijaki/drogowego bandyty. Oczywiście IMO. A Wy mieczaki myslcie co chcecie.
Tak poza tematem - jak myślisz czemu ten Misiek mi się podoba Einsteinie Bo nie miał tych wszystkich elektronicznych dupereli które myślą za ciebie w czasie jazdy ABS EBD AYC TC PMES i całej tej reszty śmieci. A jeżdżąc nim szybko cały czas trzeba być skoncentrowanym bo jak nie to szczątki (Twoje i samochodu) będą zbierać na dość długim odcinku. To jest jazda na krawędzi i to lubię.
P.S.
Phi EVO VI - the best - ROTFL
Rafal_Szczecin - 14-07-2005, 12:25
Hubi nawet nie zaczynaj Evo Vi rzadzi i tak bedzie(kazdy ma swoje zdanie, ale tez kazdy kto uwaza ze VI nie rzadzi poprostu sie nie zna ), a do tematu czemu kochasz swojego colcika to moze jakis osobny temat bo teraz robisz OT i ja sie tez do tego przylacze , uwazam ze Twoj misiek podoba Ci sie za to jaki jest, jak wyglada (ponad czasowy wyglad) i za to jakie ma serduszko (oj tutaj kilka kucykow jest ) i jeszcze za to oczywiscie ze jest soba i ma swoje kaprysy, za to ze tez z Toba rozmawia (zwariowalem ) i jeszcze za to ze jest nie powtarzalny i w zyciu go nie zamienisz, nie sprzedaz bo go kochasz i wolisz go spalic niz oddac komus kto go zakatuje
rafi.
Hubeeert - 14-07-2005, 12:32
Mitsubishi Evolution 3 4G63T. It's said to be the highest horsepower and the easiest to handle 4G63T. Do your homework and you'll know why until now Evolution 3 still holds the record for the fastest 4G63 in the world.
And who's the man??
misia27 - 14-07-2005, 13:27
Hubeeert napisał/a: | And who's the man?? |
you
|
|
|