To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Świętokrzyskie - Pierwszy spot 2009- niedziela 11.01

Krzys - 23-12-2008, 22:50

"szkoła jazdy by Krzys" :D :D :D (zartuje :P ) Boomba nas nauczy :)
JacekOlowiak - 23-12-2008, 22:52

to jest 3 laików :)

chciałbym to zorganizować na zasadzie wstępnych terminów od Was.
Później załatwię obstawę straży i medyków bo z nimi mam niezły kontakt - do tego pojawi się pewnie nasz tygodnik starachowicki - co Wy na to?

Krzys - 23-12-2008, 22:55

zapowiada sie grubsza impreza :D
sion2002 - 23-12-2008, 23:03

Mnie odpowiada. Tymczasowo na większość terminów jestem otwarty - szczególnie tych wypadających w soboty lub niedziele - z wiadomych przyczyn najlepiej za jasnego :twisted:
cactooz - 23-12-2008, 23:10

JacekOlowiak napisał/a:
pojawi się pewnie nasz tygodnik starachowicki - co Wy na to?

Niema sprawy, o ile nie napiszą artykułu w stylu FAKT'u np.: "W Polsce Kryzys, a oni trwonią benzynę" :mrgreen: miło by było przeczytać o MM na łamach prasy.

Co do terminu jestem bardzo elastyczny jeśli tylko można tam pojeździć wieczorem (oświetlenie), bo żeby zjawić się tam w porze obiadowej musiałbym wziąć dzień wolny z pracy co nie jest łatwe.

Anonymous - 23-12-2008, 23:21

Ależ się rozkręciło, oczywiście jestem za-eclipse jest sprawny, gotowy i chętny(nareszcie). Wygląda na to,że możnaby zorganizować większe latanie bokiem=zaprosić kumpli i zrobić sobie wycieczkę całą kolumną.

Dobrze kojarze i jest to miejsce gdzie odbywało się dawniej motokopytko? Jeśli mnie pamięć nie myli ten teren został wykupiony a wstęp zabroniony, miło że to się nareszcie zmieniło 8)

Cytat:
Ecli chętnie wreszcie przetestuję - mam nadzieję, że tylko uporam się z ostatnim co jest nie tak w misiu do tego czasu - strasznie się grzeje - aż muszę na ogrzewaniu prawie cały czas jeździć. Tak czy inaczej piszę się - tymczasowo nawet szkolenia mi się pokończyły

Sprawdziłeś termostat i wentylator chłodnicy tak jak Ci radziłem ? A może to tylko padnięta kontrolka na zegarach, bo widziałem że zachowywała się co najmniej dziwnie. Jeśli chcesz podjedź po świętach, podłubiemy razem a przy okazji zrobimy Ci sleeping eyes.

Cytat:
dwa razy spadł i dwa razy tam byłem... 8) jakos Cie nie zauwazyłem :? po za tym wolałbym inna miejscowke bo oststnio miałem zwarciie z policją :evil:

Ostatnio jak spadł latałem sam z jakimś bmw, aż się zdziwiłem że ludzie się nie zjeżdzają...

JacekOlowiak - 23-12-2008, 23:28

cactooz napisał/a:
JacekOlowiak napisał/a:
pojawi się pewnie nasz tygodnik starachowicki - co Wy na to?

Niema sprawy, o ile nie napiszą artykułu w stylu FAKT'u np.: "W Polsce Kryzys, a oni trwonią benzynę" :mrgreen: miło by było przeczytać o MM na łamach prasy.

zakładam, że moja siostra, która ten artykuł napisze nie wspomni o benzynie :D

sion2002 - 30-12-2008, 08:09

Gdzie ten śnieg?

Rozmawiałem wczoraj z kolegą (Ecli GS) - jeśli wstrzeli się w termin także chętnie się pisze. Gdy będziemy mieli już jakiś konkretny czas ze śniegiem zdzwonię się także z gościem od VR4, o którym kiedyś wspominalem.

Pozdrawiam

Krzys - 30-12-2008, 18:20

noo nooo tez go chetnie poznam :D tez czekam na snieg :cry:
Anonymous - 02-01-2009, 16:33

Panowie mamy śnieg!!!! i co bedzie?? Organizujemy cos?? Ja jestem na Tak tylko zebym miał wolne w robocie i mozna uderzac gdzies poszalec cos.... Hmm??
Krzys - 02-01-2009, 19:06

to cooo niedziela 4.I ??? :D
sion2002 - 02-01-2009, 20:09

Qrcze. Bez ręcznego i zrobionego grzania będzie lipa.

Dopiero w poniedziałek oddaję samochód do zrobienia

cactooz - 03-01-2009, 13:27

Powiem szczerze że wypłukało mnie troszki z kasy - święta+sylwek+wesele kumpla a do 10-go jeszcze troche.
Na razie trenuję sobie lokalnie żeby na kompletnego głupa nie wyjść :P
Ale jakby ktoś jakąś fachową "literaturę podrzucił to byłbym wdzięczny.

Anonymous - 03-01-2009, 14:19

aaaa to sie planuje machanie pupeczkami :) ))))) to pięknie :) )))))) Tylko nie w niedziele bo mam nocke:// eh wekend po tym wekendzie mam wolne:) boczki to piękna sprawa:))))
sion2002 - 03-01-2009, 19:42

Mnie tez by pasowal bardziej przyszly weekend - juz powinienem miec wszystko zrobione.