To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chce kupić VR4 - Kolejne VR4 do kupienia?

swinks_UK - 26-01-2011, 22:53

Ma 260 bhp jak już mamy sie czepiać :badgrin:
I ten tekst: "zdjęcie silnika jest poglądowe" - jaja panie... :D

Jackall - 27-01-2011, 20:46

swinks_UK napisał/a:
I ten tekst: "zdjęcie silnika jest poglądowe" - jaja panie... :D

dokładnie, nie rozumiem ludzi co takie rzeczy robią i piszą... Zdjęcie poglądowe to można dać jak się sprzedaje kilka pordzewiałych blach z przedwojennego auta. Nie ma to jak poważne podejście do tematu.

kisian - 07-02-2011, 21:15

Co prawda nie do końca na temat, ale znalazłem vr-4 na poznańskich blachach... Ktoś z forumowiczów?
http://suchen.mobile.de/f...de&pageNumber=1

yaro1976 - 07-02-2011, 21:21

kisian napisał/a:
Co prawda nie do końca na temat, ale znalazłem vr-4 na poznańskich blachach... Ktoś z forumowiczów?
http://suchen.mobile.de/f...de&pageNumber=1

owszem, to jest VR-ka Rocha

pawliku - 07-02-2011, 23:47

hmm ciekawe czemu nie wystawia go w polsce ? :P
swinks_UK - 08-02-2011, 09:04

pawliku, ty to tak z czysto polskiej serdeczności?

Zauważyłeś coś w tym ucie, wiesz coś o czymś, masz coś do tego auta, to napisz, jeśli nie to daj se na wstrzymanie.

Hubeeert - 08-02-2011, 09:17

pawliku bo w Polsce nie ma chętnych na zapłacenie za zadbany samochód tyle ile jest on wart.
W Polsce wciąż jeszcze pokutuje zwyczaj kupowania najtańszego gówna ulepionego na silikon, trytytki i drut wiązałkowy bo jest tanie.
W Polsce jak pokazuje życie niemożliwe staje się możliwe - np "udany" przeszczep tyłu Legnum do Galanta itd.

Stąd wystawienie go w DE. A może jeszcze dlatego, że osobiście widziałem zadbanego C58A za 2500 EURO...

roch_27 - 08-02-2011, 10:03

pawliku napisał/a:
hmm ciekawe czemu nie wystawia go w polsce ?
swinks_UK napisał/a:
Zauważyłeś coś w tym ucie, wiesz coś o czymś, masz coś do tego auta, to napisz, jeśli nie to daj se na wstrzymanie.
dokładnie.
Widziałeś go, jechałeś, etc. :?: Więc daj sobie luzu z głupimi podtekstami - dobrze Ci radzę 8) :finga:
Poza tym to co napisał Hubeeert w pełni wyjaśnia dlaczego nie w PL :)
Od siebie dodam, że chętnych z PL już kilku było, jednak jak się pytali o koszty utrzymania (paliwo, części eksploatacyjne typu klocki, tarcze, częstotliwość wymiany olejów w silniku, dyfrach, w AYC etc., etc. ...) to wyglądali tak :? :roll: :| i już się pojawiali/ nie odzywali.
Co z tego że ktoś się napili na auto jak arab na kurs pilotażu i mówi że takie auto jest jego marzeniem, jak później się okazuje że oprócz marzeń o posiadaniu tego auta trzeba mieć pieniądze na jego utrzymanie :lol:
I tu można przytoczyć słowa Bartka : jeżeli nie stać Cię na utrzymanie dwóch VR-4 - to nie kupuj żadnego. :twisted:

gigant87 - 08-02-2011, 12:29

Kurcze... mogłem dla Mamy wziąć... cena dobra, automat, wygodny i napęd na 4 koła. :D
pawliku - 08-02-2011, 20:13

ło matko widze ż sie burzycie a ja tylko zapytałem :) widze że nie można zdania zakonczyć smiesznymi emotikonami ...
swinks_UK - 08-02-2011, 20:27

Bo trzeba umieć dobierać słowa i ponosić odpowiedzialność.
Jak widzisz tak sformułowałeś posta że został odebrany w ten a nie inny sposób. A forum to nie śmichy chichy przy piwie, czytają to też inni użytkownicy.

Anonymous - 08-02-2011, 22:50

Jeszcze dwa argumenty za wystawieniem VR4 w DE - w Polsce mało osób wie co to Galant, a co dopiero Legnum VR4, po drugie - w Polsce Legnum VR4 traktowany jest głównie jako marzenie (niestety wielu osób po prostu na niego nie stać), które np. Niemcy mogą zrealizować... Bogatszy kraj - tyle.
robertdg - 08-02-2011, 23:45

kuzi napisał/a:
Niemcy mogą zrealizować... Bogatszy kraj - tyle.
Niemcy mogą rejestrowac RHD i znając ich mentalnośc, to nawet w Niemczech nie łatwo będzie sprzedać takie auto, nie pomyślcie, że ja coś źle życze, czy jakoś tak, taka poprostu kontemplacja mi się nasuwa.
kochajj - 09-02-2011, 08:34

robertdg napisał/a:
kuzi napisał/a:
Niemcy mogą zrealizować... Bogatszy kraj - tyle.
Niemcy mogą rejestrowac RHD i znając ich mentalnośc, to nawet w Niemczech nie łatwo będzie sprzedać takie auto, nie pomyślcie, że ja coś źle życze, czy jakoś tak, taka poprostu kontemplacja mi się nasuwa.

tak, ale jazda autem RHD w ruchu LHD nie nalezy do najprzyjemniejszych, wiec podejrzewam, że tojest bardzo dużym plusem tego auta...

Hubeeert - 09-02-2011, 08:44

kochajj napisał/a:
ale jazda autem RHD w ruchu LHD nie nalezy do najprzyjemniejszych
jeździłem ponad pół roku, nie narzekałem.