To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Kupiłem czerwoniutkiego Colta 1.6 GLX z 96 roku :)

pawela - 30-12-2008, 10:57

Gratuluję! :) Wiadomo, każde autko wymaga dopieszczenia, a ile przy tym satysfakcji :D
rosomak1983 - 30-12-2008, 11:41

pawela napisał/a:
Gratuluję! :) Wiadomo, każde autko wymaga dopieszczenia, a ile przy tym satysfakcji :D

dokałdnie na samym poczatku tez załowałem kasy na auto, a teraz hmmm.... lubie wydawac na niego, oczywiscie z rozsadkiem.... :D

PJ - 30-12-2008, 12:50

Silniczek jest sprawny, w ogóle jeżdżę z silniczkiem zawieszonym na jednej lince. Dzisiaj byłem w ASO i taki podnośnik musieliby sprowadzić z Holandii i wyniosło by to 550zł, w jednym sklepie z częściami używanymi gość sobie za niego policzył 350 zeta :/. Troszkę mnie wkurzają te ceny...
rosomak1983 - 30-12-2008, 14:16

PJ napisał/a:
Silniczek jest sprawny,

wiec na bank linka
PJ napisał/a:
Dzisiaj byłem w ASO

tam sie raczej nie kupuje :wink:
PJ napisał/a:
w jednym sklepie z częściami używanymi gość sobie za niego policzył 350 zeta :/. Troszkę mnie wkurzają te ceny...

spoko luz Trawor Ci go sprzeda znacznie taniej... albo na alegro popatrz. Nie łam sie. Ostatecznie wymiana linki to chyba 100 zł kosztuje.

Marcin-Krak - 30-12-2008, 14:20

Gratuluję i ciesze się że poszukiwania zakończyły się Coltowo :D

Co do linki - nie ma czasem w warszawie zakładu zajmującego się dorabianiem linek :?:

Piwor - 30-12-2008, 15:29

PJ, na Bielanach. :)
PJ - 30-12-2008, 16:14

Na allegro nie znalazłem póki co niestety... Muszę się wyrobić przed przeglądem rejestracyjnym, który będzie tuż po nowym roku, więc chyba kupię u tego typa za grubą kasę, potem może naprawię ten mechanizm i odsprzedam komuś. No chyba, że ktoś by miał po życzyć mechanizm na dzień lub 2, znaczy do rejestracji ;) . A skąd wiadomo, że Tawor ma ten mechanizm? Odpowiedział coś?
W Łomiankach jest taki zakład, który dorabia linki, ale nie wiem czy jeszcze istnieje. Byłem tam wczoraj i mieli zamknięte. Pytałem się i nikt nic nie wie, ktoś powiedział, że mogli splajtować, bo kiepsko na tym wychodzili,
Mam prośbę, jak ktoś ma pewniaka to niech powie, bo na 18:00 jestem ustawiony z tym typem. W sumie nawet jak by ktoś mi udostępnił ten mechanizm za jakąś opłatą na dzień lub dwa też by stykało :) .

Piwor: ale gdzie dokładnie na Bielanach? Bo ja na Chomiczówce.

Piwor - 30-12-2008, 16:59

No to kawałek jest, bo ja przy trasie AK.
rosomak1983 - 30-12-2008, 17:31

PJ, niestety Trawor nie ma tego.... Szkoda ze nie mozesz czekac bo naprawde mozna to kupic o wiele taniej.... Proponuje negocjowac z gosciem cene... :wink: albo podbic lewy przeglad. POZDRO
DJwiewiórka - 30-12-2008, 18:00

:) No to wszystko dobre, co się dobrze kończy
Gratuluję zakupu i szerokości z pzyczepnością :D