[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Sportback Invite 1.8 -wrazenia i pytania po jezdzie testowej
ElemenT - 03-01-2009, 12:50
no to wybrałeś identyczne auto jak ja
do zobaczenia na drodze
Anonymous - 03-01-2009, 12:54
To prawda stosunek ceny do wyposażenia w invite jest naprawdę niezły.
A czujniki bym Ci polecał, przydają się
Anonymous - 03-01-2009, 14:53
ElemenT napisał/a: | no to wybrałeś identyczne auto jak ja
do zobaczenia na drodze |
Mysle (obym sie mylil) ze przy obecnej sprzedazy Lancerow i ich cenie
w niedlugim czasie bedzie duzo duzo wiecej tych aut niz obecnie..
Minus taki ze auto nie bedzie rzadkoscia,
PLus ze mozliwe ze poprawi sie jakosc niektorych ASO...
Pozdr
AK
Anonymous - 03-01-2009, 15:43
Cytat: | 3. Xenony - jakos nie jestem zwolennikiem. |
nie jezdziles chyba autem wyposazonym w xenony w nocy ze tak mowisz:)
dwakola napisał/a: |
ENGINES TDI ARE FOR SENIOR CITIZENS |
tak tak i co jeszcze
Anonymous - 03-01-2009, 16:38
Pozdr
AK |
Co rozumiesz w tym przypadku pod pojęciem "jakość" ?
[ Dodano: 03-01-2009, 16:41 ]
deenbe, ja tak samo nie znoszę TDI - wydobywające się z nich infradźwięki zanadto pobudzają mój żołądek
Anonymous - 03-01-2009, 16:57
jaceksu25 napisał/a: | dwakola napisał/a: |
Pozdr
AK |
Co rozumiesz w tym przypadku pod pojęciem "jakość" ?
[ Dodano: 03-01-2009, 16:41 ]
deenbe, ja tak samo nie znoszę TDI - wydobywające się z nich infradźwięki zanadto pobudzają mój żołądek |
Bylem w stolicy na dwoch jazdach testowych..
W jednym ASO sprawa wygladala tak, ze rozmowa i ustalenia telefoniczne w sprawie jazdy testowej to jedno,
a jak pojechalem na miejsce to zupelnie inaczej to wszystko wygladalo.
Dodatkowo sprzedawca wiedzial bardzo malo nt tego samochodu, wiecej wiedzialem czytajac forum i
specyfikacje w internecie.
W drugim ASO bylo juz duzo duzo lepiej.
Co ma liczba aut do jakosci ? Wydaje mi sie ze moze to powodowac powstawanie kolejnych ASO i
ich konkurencje... co powinno sie przelozyc na ich jakosc.
Nazw ASO nie podaje celowo.. Jak ktos chce to PW poprosze
Pozdr
AK
Anonymous - 03-01-2009, 17:05
Co ma liczba aut do jakosci ? Wydaje mi sie ze moze to powodowac powstawanie kolejnych ASO i
AK |
Zgadzam się z tym.... ale jak zmobilizować do jeszcze szybszego poprawiania swoich standardów ( oczywiście z korzyścią dla klienta) "tych na górze", bo jak wiadomo nawet najlepsze ASO nie jest w stanie samodzielnie rozwiązać niektórych usterek.
Anonymous - 03-01-2009, 17:11
jaceksu25 napisał/a: | dwakola napisał/a: |
AK |
Zgadzam się z tym.... ale jak zmobilizować do poprawienia swoich standardów ( oczywiście z korzyścią dla klienta) "tych na górze", bo jak wiadomo nawet najlepsze ASO nie jest w stanie samodzielnie rozwiązać niektórych usterek. |
Fakt,
Moze ktos ma wejscia w Yakuzie ??
W koncu tylko oni sie moga z japoncami dogadac
Pozdr
AK
Anonymous - 03-01-2009, 17:14
Yakuza tu nic nie ma do gadania
Anonymous - 03-01-2009, 17:43
jaceksu25 napisał/a: | deenbe, ja tak samo nie znoszę TDI - wydobywające się z nich infradźwięki zanadto pobudzają mój żołądek |
wspolczuje pewnie cierpisz przez taka ilosc ktora jezdzi po drogach
Anonymous - 03-01-2009, 17:57
deenbe napisał/a: | jaceksu25 napisał/a: | deenbe, ja tak samo nie znoszę TDI - wydobywające się z nich infradźwięki zanadto pobudzają mój żołądek |
wspolczuje pewnie cierpisz przez taka ilosc ktora jezdzi po drogach |
na szczęście nie, bo jeżdżę perfekcyjnie wygłuszonym Coltem
Anonymous - 03-01-2009, 18:03
jaceksu25 napisał/a: | na szczęście nie, bo jeżdżę perfekcyjnie wygłuszonym Coltem |
to chyba nie jest seryjnie wygluszony
Anonymous - 03-01-2009, 18:05
to było złośliwe stwierdzenie oczywistej oczywistości
Hubeeert - 04-01-2009, 01:22
jaceksu25 napisał/a: | Yakuza tu nic nie ma do gadania |
To akurat za wiele wspólnego z prawdą nie ma
piomic - 04-01-2009, 20:16
dwakola napisał/a: | 1. Opony dobrze ze sa na normalnym profilu - przy naszych drogach imo niskoprofilowe to pomylka. | Mam te niższe - nie narzekam, przy tym rozmiarze to jest prawie 10 cm grubości opony, z powodzeniem wystarcza. A wygląd o niebo lepszy, fele 16 są... piękne inaczej. Ale ja lanser jestem... dwakola napisał/a: |
2. Przecimgielne - ponoc swiatla sa na tyle dobre ze nie potrzeba ich. | Fakt, da się obejść bez tego. dwakola napisał/a: |
3. Xenony - jakos nie jestem zwolennikiem. | Jeździłem już na xenonach, lepiej widać, ale... Nie aż tyle lepiej, żeby dopłacać. Poza tym mam uraz bo mnie wku..ją u tych z przeciwka. dwakola napisał/a: |
4. Audio - raczej slucham ciszej niz glosniej. | Przy tym ciszej właśnie słychać różnicę. Jak wypuszczę Niemena to ciary na plecach... dwakola napisał/a: |
5. Czujniki parkowania - mam nadzieje ze uda mi sie dolozyc do Invite. | Ja dostałem przypadkiem (miało nie być) i niestety szare, przydatne jak ktoś na lusterkach nie umie bo w szybie nie wycofasz. dwakola napisał/a: |
6. Skora tez mnie nie rajcuje i podgrzewanie.. | Skóra chętnie, podgrzewanie pewnie też (nie miałem dotąd) ale nie za tą kasę. dwakola napisał/a: |
7. Dostep bez kluczyka czy lampy doswietlajace to dla mnie gadzet. | Dostęp tak, gadżet ale te lampy bym sobie wypróbował.
|
|
|