To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - Spotkanie w styczniu?

iza - 19-01-2009, 21:32

oj tak hihi CZARCIK lubi w mlyncu jesc RYBKE HIHI
jacek11 - 20-01-2009, 16:54

Czarcik napisał/a:
przyjedziesz do młyna, to dowiesz się o co chodzi, bo to już niemal legenda

Pewnie kiedyś do Was zawitam,ale to chyba jeszcze nie teraz. :(

Ale jak coś,to wezmę przy okazji worek zboża do zmielenia :mrgreen:

konwen - 21-01-2009, 20:12

Hejka na 24 nie dam rady za dużo spraw na głowie mi się zwaliło. Postaram się przy najbliższym zlocie pojawić się i poznać was ( MANIAKÓW) :)
Pozdrawiam

misiek-misiek - 22-01-2009, 11:18

Czarcik napisał/a:
dowiesz się o co chodzi, bo to już niemal legenda

Znowu będziesz naszej "rybce" płetwy obgryzał? :twisted:

Co do mnie to niestety nie będę. Nie rodzina a znajomi się zjadą no i tzw. klops :P :mrgreen: Nie zobaczymy się tym razem.

P.S. Mam propozycję jak koledzy z Częstochowy. Ustalmy jakąś knajpkę miłą, i spotykajmy się raz w miesiącu np około 15tego tudzież innego dnia np. 3cia sobota miesiąca. Taką mam koncepcję (może trochę głupia, ale...) Ile osób się zjawi to się zjawi a poza takimi cyklicznymi spotami nie widzę przeszkód żeby się spotykać jeszcze częściej (ale namotałem).
Jeżeli taka propozycja już była to przepraszam :oops:

Pozdrawiam maniaczo :D

kamil73-73 - 23-01-2009, 00:52

Owszem była i nikogo nie zainteresowała.Sam proponowałem taki układ spotkań,ale niestety bez echa.Nadal jestem za stałą datą spotkań a nawet miejscem [zima itd]np. co 2 tygodnie 18-19 godz ,zawsze ktoś przyjedzie
Anonymous - 23-01-2009, 10:29

kamil73-73, Nie jesteś sam. Ja również pisałem o tym w temacie o zmianach w regionie Łódzkim.

>>>>POST<<<<

i jak do tej pory żadnych zmian.

Michał Powyżej jest temat o zmianach. Tam są już te kwestie poruszone, ale temat umiera śmiercią naturalną :)

Anonymous - 23-01-2009, 17:59

My będziemy na pewno. Tylko nie wiem jak z godziną albowiem Cari rzuciła palenie. Chooper powiedział bym walnęła w rozrusznik. tylko ja nie wiem gdzie mam rozrusznik.
kamil73-73 - 23-01-2009, 19:36

Będziemy[ale czemu nie na Zgierskiej obok wypożyczalni,tam też jest Młyniec,a nie na jakimś widzewie] :finga: :finga: :finga: :butthead: a teraz napiszcie gdzie dokładnie jest Wasz Młyniec
Anonymous - 23-01-2009, 20:25

To i ja postaram się zajrzeć. Fajnie tylko, żeby ktoś zamieścił lokalizacje, tym bardziej że jutro będę musiał dotrzeć tam bez autka(ale przynajmniej może się uda jakiejś zupki chmielowej skosztować :twisted: ).
yaro1976 - 23-01-2009, 23:13

Firefly napisał/a:
zupki chmielowej skosztować :twisted: ).

buahahaha Fire spójrz na swój podpis w stopce :lol: :lol: :lol: toś mnie rozbawił wieczorową porą ...

Anonymous - 24-01-2009, 00:31

Nie wiem co jest śmiesznego w mojej stopce. To nie jest mój wymysł tylko cytat pewnej osoby o dużym autorytecie na uczelni i wysokim stopniu naukowym. :mrgreen:
iza - 24-01-2009, 01:46

ehh ja sie na spocik nie zalapieeeeee niestety jestem w PRACYYYYYY ](*,) ](*,) ](*,)
ZYCZE WAM MILEJ ZABAWY A MOZE PODJEDZIECIE :D :D nie daleko macie :D :D :D :D

Anonymous - 24-01-2009, 11:31

każdy teraz odpala zumi.pl

http://www.zumi.pl/trasa....&type=1&scale=4

oto tu jest

iza - 25-01-2009, 01:01

:D co mozna powiedziec spotkanie jak zwykle SUPEROSSSSSSSSSSSSSSSSSS :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Anonymous - 25-01-2009, 01:22

Chciałem dojechać, już wszystko miałem poukładane, a tu nagle zaczynam grać w gałe o 14.30 i dzwoni telefon, że trzeba jechać w trasę. Rodzinie w takich wypadkach odmawiać nie wypada i właśnie(tj. 1 w nocy) udało mi się wrócić do domu. A teraz wypijam browarka za zdrowie wszystkich mitsułodziaków którzy się dziś odliczyli... :biggrin: