FAQ & How to? - Xenony a xenony
Uwex - 05-02-2009, 11:50
Zhan - co się tak wnerwiasz ? A nie wkurza Cię , że ciągle się pytają o to samo ?
Jeśli coś jest niedobre , to trzeba o tym pisać i już . Jeśli koleś ma zamiar jeździć i oślepiać innych ( wiem ,wiem - tylko inni oślepiają , ja nigdy ! ) to czemu mu nie przypomnieć setny raz , że to nie w porządku ? I wcale nie jest to OT .
Anonymous - 05-02-2009, 18:17
dylson to prawda w wiekszosci aut samopoziomowanie dziala tylko raz po uruchomieniu slinika, lecz np. w Omedze C lampy sa poziomowane co 1 s a to juz naprawde dobry sprzet
Zhan - 05-02-2009, 18:39
Uwex napisał/a: | Zhan - co się tak wnerwiasz ? A nie wkurza Cię , że ciągle się pytają o to samo ?
Jeśli coś jest niedobre , to trzeba o tym pisać i już . Jeśli koleś ma zamiar jeździć i oślepiać innych ( wiem ,wiem - tylko inni oślepiają , ja nigdy ! ) to czemu mu nie przypomnieć setny raz , że to nie w porządku ? I wcale nie jest to OT . |
wnerwiam sie bo to dzial techniczny, tylko dla tego...
sam kiedys mialem zamiar przerobic lampy i okazalo sie, ze znalezienie rzeczowej informacji na ten temat okupione jest koniecznoscia czytania dziesiatek powtarzajacych sie komentarzy, bardzo malo technicznych.
zgadzam sie, ze trzeba pietnowac to co nie dobre na drogach ale twierdzenie, ze kazdy kto ma przerobione lampy oslepia innych to jak dla mnie jest lekka przesada.
Uwex - 06-02-2009, 07:42
Zhan - Oczywiście , że nie każdy . I na tym poprzestańmy .
|
|
|