To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - co za profanacja...

pawliku - 20-01-2009, 21:16

CichyTom napisał/a:
... a tymczasem jakieś polo pomyka z 3-litrową V-ką
:twisted: :twisted: :lol:
Hubeeert - 20-01-2009, 21:49

CichyTom napisał/a:
... a tymczasem jakieś polo pomyka z 3-litrową V-ką :lol:

2.9 VR6 lub 3.2 VR6 :D

Krzyzak - 21-01-2009, 09:57

Sruba napisał/a:
Krzyzak napisał/a:
ale nie dla kierowcy z tylu - juz mam dosc tych smrodow i kopciuchow na drogach...

a ten dalej swoje.
to nie jeździj, nie będziesz miał przed sobą kopciuchów :lol:

ha ha - to moze niech on nie jezdzi - zatruwa srodowisko i innych
dzis znow - Slowackiego, przede mna passhit
myslalem, ze to ciezarowka przed nim tak smrodzi, ale jak ta skrecila, to dalej smrod...
Sruba - ty dalej swoje :P ;)

sruba - 21-01-2009, 10:18

mam inne rozwiązanie (bo widzę, że jednak będziesz jeździł) - włączaj sobie w samochodzie "obieg wewnętrzny powietrza" i nie będziesz miał problemu z shitowatymi dieslami TDi.
Krzyzak - 21-01-2009, 13:34

Sruba, szyby paruja...
a wlaczam niestety dopiero, jak juz stwierdze i sie troche nawdycham...

sruba - 21-01-2009, 15:26

jechałem dzisiaj przez cały Gdańsk do klienta :wink:
wyjechałem z Głównego Miasta i dotarłem aż na Osowę. specjalnie całą drogę zwracałem uwagę na kopciuchów. no i... owszem - jeden Polonez, jedna Nubira i Fiat CC. trochę podkopcali. tak na pierwszy rzut oka. cała masa TDi jak widać. żeby było śmieszniej - na Spacerowej jechałem z golfem w dieselku. i nie musiałem zamykać obiegu...

reasumując:
masz albo bardzo mocno wyczulony węch, albo przesadzasz.
bo chyba nie chcesz powiedzieć, że jesteś pechowcem i to zdarza się tylko tobie...

Anonymous - 21-01-2009, 15:31

Jak dla mnie porazka. Z takiego auta musi sie wydobywac rasowy dzwiek a nie klekot. Diesle niech sobie beda w dupowozach a tam gdzie liczy sie moc niech zostana benzyny a najlepiej niech maja jeszcze turbinke albo dwie :mrgreen:
wojtas - 21-01-2009, 17:42

Kolejny dowód na to, iż ludzka wyobraźnia jest bez granic. [-o<
Morfi - 21-01-2009, 17:50

Śruba przyznaj się , że oddałeś silnik temu pojazdowi, a sam teraz masz pod maską VR6 :D
sruba - 21-01-2009, 20:45

Morfi napisał/a:
Śruba przyznaj się , że oddałeś silnik temu pojazdowi, a sam teraz masz pod maską VR6 :D

nieeeee... nie widze potrzeby. od kilku dni brykam juz sluzbowa Yariska, a Golf wlasnie przechodzi pierwsze zabiegi zwiekszajace moc (chip). na wiosne (po wymianie turbiny i kilku innych drobnych zabiegach) powinien miec juz cos kolo 200 KM :D

swoją drogą VR6 to jednostka Volkswagenowska.
pewnie chodziło ci o V6 :wink:

Jogurt - 21-01-2009, 21:13

wojtas021180 napisał/a:
Kolejny dowód na to, iż ludzka wyobraźnia jest bez granic. [-o<
ja tu raczej widzę tjunera, który akurat wsadził taki silnik bo miał. w każdym razie pasuje jak ... zeby się obyło bez redbulla powiem tak: jak świni siodło :axe:
Morfi - 21-01-2009, 23:21

Sruba, brałem przykład z nazewnictwa Hubeeert'a :P
Hubeeert napisał/a:
2.9 VR6 lub 3.2 VR6

rosomak1983 - 22-01-2009, 02:09

Sruba, chyba juz jest rzeczywiscie zwolkswageniony bo gada od rzeczy.
Sruba napisał/a:
nieeeee... nie widze potrzeby.

chyba nie ma co porównywac wolkswagenowskiego 1.9Tdi z chipem do mitsubishi 2.9VR6 :lol: :lol: :lol:

cns80 - 22-01-2009, 08:01

Sruba napisał/a:
reasumując:
masz albo bardzo mocno wyczulony węch, albo przesadzasz.
bo chyba nie chcesz powiedzieć, że jesteś pechowcem i to zdarza się tylko tobie...
Eeee tam ;)
Jak Darkowi nalepisz znaczek TDI na 1,8T to też powie że kopci i śmierdzi :twisted:

Co do tego silnika to mi się to podoba. Jeśli udało mu się go wsadzić bez cięcia podłużnic i ustawiony jest symetrycznie to należą się brawa. Ma ekonomiczny i nadal bardzo szybki samochód :)

londolut - 22-01-2009, 09:31

rosomak1983 napisał/a:
mitsubishi 2.9VR6
Oryginalnie w GT3000 jest 3.0 V6 ;)