Space Star Techniczne - [MSS ALL] ELEKTRYKA Podgrzewane lusterka
Anonymous - 18-01-2009, 20:25
Zacznij szukać na forum, wszystko masz opisane w tym temacie.
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=28103
Robson86 - 18-01-2009, 20:29
misiumisiu napisał/a: | Jeśli włączysz ogrzewanie tylnej szyby powinny grzać lusterka (choć nie wszystkie wersje mają ogrzewane lusterka |
Dokladnie, wlacza sie je przyciskiem z ogrzewaniem tylnej szybki. Jesli nie masz zawsze mozesz dolozyc stosujac chociazby ogrzewana "mate" pod lusterka...
Pozdroo
kik00 - 03-02-2009, 14:27
Jestem posiadaczem 1,6 Family i powiem, że lusterka sa podgrzewane i nie były specjalnie zamawiane podczas kupna:)
Włącznik ten sam co do ogrzewania tylnej szysby:)
Anonymous - 06-02-2009, 16:36
Ciekawą rzecz opisujecie .Ja mam gdi -glx i nawet nie wiedziałem , że mogą być podgrzewane ale jeszcze dziś to sprawdzę.
Anonymous - 07-02-2009, 23:09
witam mam problem, z moim MSS wersja komfort lewe lusterko albo nie grzeje albo z opoznieniem , prawe jest ok i tylnia szyba tez, czy to moze byc jakas przerwa w doplywie pradu do lusterka??? dodam ze ustawianie dziala normalnie...dziekuje
cns80 - 08-02-2009, 21:34
Rolski, to raczej uszkodzenie wkładu. Mam to samo, ale sprawdzałem i zarówno masa jak i "+" dochodzą do lusterka. Jak zamieniłem lewy wkład z prawym to się potwierdziło.
torqual - 03-12-2009, 15:40
Witam,
odświeżę ten temat.
Co zrobić gdy jedno z lusterek nie grzeje, czy trzeba wymieniać cały wkład, czy może odpowiada za to jakiś bezpiecznik.
pozdrawiam
GP
Anonymous - 03-12-2009, 19:59
Na początek wyjmij cały wkład i przeczyść wtyczkę, która zasila matę pod szklanym wkładem (właśnie ona odpowiada za podgrzewanie). Mogła zaśniedzieć i dlatego nie grzeje. Do skrzynki z bezpiecznikami też warto zajrzeć
cns80 - 04-12-2009, 11:59
torqual, możesz spróbować w jakimś punkcie naprawiającym takie wkłady. Najczęściej siada ścieżka, albo nie łączy na tych nitach, którymi są przymocowane do ścieżek konektory.
marek1125 - 06-04-2016, 22:28 Temat postu: [MSS DID] Podgrzewane lusterko w przedlifcie - pytanie Cześć Miśki.
Mam auto sprzed liftu. Dostałem lusterko od strony kierowcy ogrzewane za małe pieniądze i chciałbym je wykorzystać. Rozebrałem już drzwi, ale to nie jest takie proste. Mam problem, aby pociągnąć przewód ze środka auta do drzwi. Zastanawiam się gdzie by to podłączyć, aby jak najmniej się napracować. Na początku jak się zabierałem do roboty myślałem o głośniku, ale na mierniku ma on bardzo niskie napięcie i to był chyba głupi pomysł. Jakieś propozycje?
Bizi78 - 07-04-2016, 07:21
Ja bym się podłączył pod ogrzewanie tylnej szyby jak w oryginale .
|
|
|