Małopolskie - Prosba o pomoc
Marcino - 11-10-2006, 23:25
Witam
Panowie, porzebuje pomocy, tzn nie ja dokaldnie a moj brat.
Padła mu tylna belka w R19 cośz drązakmi chyba mie wiedziałem. Nie orintujecie sie gdzie mozna tanio cos do r19 dostać w krakowie i gdzie mozna by to zrobić? moze macie znjaomych... znjaomości..
Sprawa dość pilna bo w domu ma małą 5 dniową córeczke. Jak by co to dajcie znać.
Ja niestety mam za daleko, choć kto wie czy do piknego krakowa nie wrócę kiedyśna stałe, a napewno zawitam w okolicach 1 listopada
POzdrawiam.
Adaho_krak - 12-10-2006, 02:43
R19 chodzi Ci o renault 19 ?? Nie kumam, jeśli chodzi o renault to mam megaspeca od francuzów i części załawi i naprawi Na ul. Żmujdzkiej tel. 012 416 35 00 gostek robi tylko francuzy od nastu lat. Ponoć najlepszy w Kraku i wcale nie najdroższy. Polecam kiedyś miałem Cytryne BX i tylko on mu dawał rady
Marcino - 12-10-2006, 06:46
Tak chodzi o renault 19. dzieki dzisiaj zadzwonimy do niego.
Pozdrawiam
Adaho_krak - 14-10-2006, 12:46
No problem napisz co załatwiłeś !!
Anonymous - 04-12-2006, 20:15
Siema Panowie Otoz mam do was pytanie.
Kolega ma CJO z 97 roku ostatnio mial niewielka stluczke.W zwiazku z tym potrzebuje prawe swiatlo do CJO lub klosz do niego( swiatla i migacze dzielone) oraz zderzak bo peknal w miejscu mocowania do podluznicy.Czy ktos moze z was posiada uzywke?lub moze polecic kogos w rozsadnych peniadzach?
Kolega bedzie wdzieczny za jakiekolwiek info , sam z braku czasu nie jest zalogowany na MM dlatego zwracam sie w jego imieniu
pozdrawiam
bwr
|
|
|