Outlander II GEN Techniczne - bluetooth
KowaliK - 21-11-2009, 23:36
marekg87, jeśli bardzo zależy Ci na skonfigurowany swojego Appla z Outkiem, zawsze możesz wgrać 'jailbreaka' (czy jak to się tam nazywa) do telefonu i po problemie z Blutoothem. Nigdy tego nie robiłem, ale na forach jest sporo instrukcji jak to zrobić.
marekg87 - 22-11-2009, 11:53
Oczywiście skąpstwo wylazło ze mnie, dali za zeta to się wzięło. Po reprymendzie lecę kupić jakiś "normalny" telefon, he he
Grześku - 24-11-2009, 11:15
Hmmm, mam iPhona 3GS i sparowanie go przez bluetootha zajęło mi 2 min.
Czyli tyle co wcześniej TyTn II.
Działa bezproblemowo; przed samym połączeniem mam jeszcze wybór (opcja na wyświetlaczu telefonu) czy chce 'na głośno' czy konspiracyjnie do ucha
marekg87 - 24-11-2009, 11:34
Właśnie wczoraj wgrałem jail break'a, a wlaściwie zrobił to za mnie kumpel, bardziej zaawansowany iphonowiec i skonfigurowalismy przez blutotha z outkiem, chodzi dobrze. dzięki wszystkim za rady...
zalesik - 24-11-2009, 20:25 Temat postu: Re: bluetooth
KkAaZz napisał/a: | Witam, ponownie Panowie i Panie poruszam temat zestawu głośno mówiącego. Korzystałem z waszych rad dotyczących konfiguracji i...nic. On nic nie krzyczy, nie mówi, itd. Po wielu próbach w końcu telefon coś zobaczył i poprosił o wpisanie kodu. No i na tym koniec. Plissss o pomoc, co z tym uczynić? Wóż mam z USA |
Jest jeszcze opcja, że nie masz zamontowanego modułu bluetooth, samochód jest natomiast pod niego przygotowany (przyciski na kierownicy i instalacja kablowa). W USA każda z opcji jest za osobną dopłatą, poprzedni właściciel mógł nie dokupić
|
|
|