To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Space Stara - [MSS 1.6] Proszę o ocenę znawców modelu.

JCH - 28-01-2009, 13:12

KaWu napisał/a:
Jezeli macie ksiazki serwisowe bo macie bite w Mitsu tylko pieczatki serwisu? A gdzie wpisy co bylo robione? Bo w tej jego ksiazce nie ma. Jest tylko standardowa strona co i przy jakim przebiegu sie powinno sprawdzac i wymieniac.
Serwis bije tylko pieczątkę w miejscu gdzie przewiduje książka serwisowa. Listę czynności masz na fakturze, zleceniu..... ja brałem zawsze fakturę.

Pasa mogłeś nie zauważyć - jest on sprytnie schowany w podsufitce - nie zwisa sobie tak ot ;)
Fotele na boczkach też nie mają zaślepek tylko tak jak w spodniach/majtkach - nieduża metka z napisem SRS albo AIRBAG.

xjacobs - 28-01-2009, 14:35

A więc napisze tylko to, czego jestem pewien, bo pojawiło się pare nieścisłości :)

ten ss jest z roku modelowego 2004, a wiec nowe zegary, napis space star poszedl na lewą strone :)

jaka to wersja? To jest comfort - lusterka w kolorze nadwozia, halogeny, cd, 4 szyby z prądem, osłony progu no i chromowane listwy - właśnie: coś musiało sie stać z lewej strony, na przednich drzwiach jest "chrom", ale niewyrazny, natomiast na tylnych jej brak...

trzeba przelecieć samochód czujnikiem lakieru, chociaż magnesowym i bedzie wszystko wiadomo :)

edycja: do autora tematu - kliknij pomógł, jeżeli jest ktoś taki w tym wątku :)

KaWu - 28-01-2009, 15:04

xjacobs napisał/a:

edycja: do autora tematu - kliknij pomógł, jeżeli jest ktoś taki w tym wątku :)

O to sie nie martw-wszyscy dostali :)

Aaaa i mam nowsze wiadomosci. Dzwonilem jeszcze do tego co sprzedaje wypytac: pas z tylu podobno jest pod sufitem.
Ale mowi: tylko wie Pan. To 17000 to jest moja cena netto. Ja chce dostac z Vatem :D

jarek - 28-01-2009, 21:11

W mojej książce serwisowej też są tylko pieczątki i stan licznika,ale w ASO powinni udzielić informację co było i kiedy robione.Nie miałem żadnych problemów z uzyskaniem informacji,tylko nie wiem czy tak samo jest w polsce!
xjacobs - 28-01-2009, 21:12

w mojej książce wypisane są tylko wymiany filtrow, olejow, klocków i rozrządu :)
futrzany - 30-01-2009, 22:46

A co do ceny to nie wydaje mi się rewelacyjna bo to 17 tys netto , a za prawie 21 tyś jest w czym powybierać
KaWu - 31-01-2009, 00:54

futrzany napisał/a:
A co do ceny to nie wydaje mi się rewelacyjna bo to 17 tys netto , a za prawie 21 tyś jest w czym powybierać

Masz racje - dlatego go odpuscilem.

Dzis przeszla mi okazja sprzed nosa. Ladny SS z 2000 roku z silnikiem DiD-dopiero sciagniety.
Jak podjechalem dzis to wlasnie mi powiedzieli ze sprzedany. Poszedl za 10000zl.

xjacobs - 31-01-2009, 01:24

KaWu napisał/a:
futrzany napisał/a:

Dzis przeszla mi okazja sprzed nosa. Ladny SS z 2000 roku z silnikiem DiD-dopiero sciagniety.
Jak podjechalem dzis to wlasnie mi powiedzieli ze sprzedany. Poszedl za 10000zl.
hmm nie wiem w jaki sposób znalazł się tam did - wsadzali je dopiero od 2001 :)
lolofontello - 31-01-2009, 09:16

xjacobs napisał/a:
KaWu napisał/a:
futrzany napisał/a:

hmm nie wiem w jaki sposób znalazł się tam did - wsadzali je dopiero od 2001 :)

Ja mam DIDa z 2000 roku, a poniżej świeżo poruszony ten temat:
http://forum.mitsumaniaki...p=421740#421740

cns80 - 31-01-2009, 18:00

KaWu napisał/a:
Ladny SS z 2000 roku z silnikiem DiD-dopiero sciagniety.
Powiedział bym że to nie okazja tylko "okazja". Na DiDa to trochę za tanio.
KaWu - 02-02-2009, 09:34

cns80 napisał/a:
KaWu napisał/a:
Ladny SS z 2000 roku z silnikiem DiD-dopiero sciagniety.
Powiedział bym że to nie okazja tylko "okazja". Na DiDa to trochę za tanio.

No nie wypadalo mi go ogladac juz jak byl sprzedany. Ale na pierwszy rzut oka bylo ok.