Nasze Miśki - "Niebieski Delfinek" EA5A :] Nie wesoło :/
MacFly - 30-01-2009, 00:09
Rafal_Szczecin napisał/a: | gratki, widze,ze choroba zwana mitsumaniakami juz Cie wciagnela |
No ba
Choć kierunków dziś nie wymieniłem :/ Poczekają chyba do soboty, jak oczywiście do pracy mnie nie ściągną
A Grill przyjdzie ( mam nadzieję ) dopiero w przyszłym tygodniu :/
Rafal_Szczecin - 30-01-2009, 00:18
spoko, nie jestes pierwszy i moge Cie zapewnic, ze nie ostatni ktory zostal pochlaniety przez mitsumaniakalizm
hehe wytrzymasz do przyszlego tygodnia narazie to nic tylko ciesz sie jazda .
MacFly - 04-02-2009, 23:49
Grill już dostałem, czeka narazie do soboty
Kierunki już założone
W sobotę, ew. niedziele wybiorę się na jakoś może sesję to pokaże jak on się teraz prezentuję
MacFly - 22-02-2009, 19:32
Więc białe kierunki w błotniku i z przodu już są, oryginalny grill, musiałem całe sprzęgło wymienić ( winny był temu zachowaniu docisk ), no i oponki TOYO T1R 205/55 R16 na tył. Choć tutaj się nie popisałem i teraz tył mi się w ogóle nie podoba, myślałem że będzie ciut wyżej od 205/50, takie mam z przodu, ale teraz jest masakra
I chyba co do "modów" mojego Gala, to chyba wsio :/
Kilka zdjęć
rosomak1983 - 22-02-2009, 23:02
MacFly, Fajna lotka!!! Jednen z ładniejszych Galantów. Tylko felgi bym dał inne.
Ale autko super ładne!
Juiceman - 23-02-2009, 02:42
Galuś fajnie się prezentuje MacFly może zwerbujesz srebrnego Galanta w wersji USA na forum ;>
MacFly - 23-02-2009, 20:36
rosomak1983 napisał/a: | Jednen z ładniejszych Galantów. Tylko felgi bym dał inne. |
no to mnie zaskoczyłeś kolego Ale fajnie że się podoba innym
Co do felg, to się pomyśli z czasem, aktualnie nie mam nic już grosza, nie wiem jak uda mi się przeżyć do końca miesiąca A felgi to kwestia gustu, mi się one tak sobie podobają, ale lepiej mieć takie alu niż śmigać na stalówkach
Juiceman napisał/a: | MacFly może zwerbujesz srebrnego Galanta w wersji USA na forum ;> |
A skąd wiesz że on jest w wersji USA ;>
Chyba raz widziałem właściciela.
A mam pytanko odnośnie stożka pod maską, montował to ktoś, jest jakiś dedykowany, i jaki jest odgłos silnika Bo o przyroście mocy nie wspomnę
Może ktoś posiada jakiś filmik ?? Bo chciałbym posłuchać jak on brzmi
pawliku - 23-02-2009, 20:39
MacFly napisał/a: | Co do felg, to się pomyśli z czasem | Fele bym zostawił bo są fajne
MacFly napisał/a: | aktualnie nie mam nic już grosza, nie wiem jak uda mi się przeżyć do końca miesiąca | e tam, ważne że masz takiego fajnego galusia
rosomak1983 - 23-02-2009, 21:00
MacFly napisał/a: | :oops: no to mnie zaskoczyłeś kolego Ale fajnie że się podoba innym
Co do felg, to się pomyśli z czasem, aktualnie nie mam nic już grosza, nie wiem jak uda mi się przeżyć do końca miesiąca A felgi to kwestia gustu, mi się one tak sobie podobają, ale lepiej mieć takie alu niż śmigać na stalówkach |
hehe fele sa niczego sobie Ładniutkie, nie rozum mnie zle. Tyle ze bym dał ładniejsze jeszcze. Generalnie zachwycam sie twoim galem min z powodu koloru i lotką z tyłu (to odróznia go od innych) Pozatym sedan i galant No cudeńko jak dla mnie. Piekności....
Juiceman - 23-02-2009, 21:45
MacFly napisał/a: |
A skąd wiesz że on jest w wersji USA ;>
Chyba raz widziałem właściciela.
|
A o stąd :
Studiuje na mojej uczelni tylko na zaoku : )
EDIT:
Kurde teraz spojrzałem FZG - Żegań FZA - Żary ; / Sry za OT
MacFly - 23-02-2009, 23:32
Juiceman napisał/a: | FZG - Żegań |
Żagań
Juiceman napisał/a: | Sry za OT |
Nie ma za co
A co do Gala to mówimy o tym samym kuchenka gazowana na kółkach i z automatem
Jak dobrze pójdzie to może w czwartek tj. 26.02 będę we wrocku Ale to zależy wsio od mojej kochanej siostry ( bo tam studiuję ) i od szefa, czy dostanę wolne :/ bo mam zamiar w końcu wpaść i zobaczyć Wrocław No i przetestować Gala na dłuższej trasie Więc się może pojawi niebieski gala FZA we wrocku
Juiceman - 24-02-2009, 01:32
Zapraszam serdecznie : )
fck - 17-03-2009, 18:42
ja chce sedana!
piekny jest i dbaj lepiej niz o dziewczyne
Banolito - 17-03-2009, 19:30
widze że mody następują momętalnie gratulacie wozu...... niech spisuje się zacnie
MacFly - 18-03-2009, 15:11
fck napisał/a: | ja chce sedana!
piekny jest i dbaj lepiej niz o dziewczyne |
Możesz sprzedać i kupić sedana Polecam 2,5 V6 :]
Dziewczyny nie mam, więc dbam jak tylko mogę
I zmienione podświetlenie zegarów,
Jeszcze mi zostaję zmiana podświetlenia klimatronika i chyba to już będzie finito z modów Gala :/
|
|
|