To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - "Niebieski Delfinek" EA5A :] Nie wesoło :/

MacFly - 30-01-2009, 00:09

Rafal_Szczecin napisał/a:
gratki, widze,ze choroba zwana mitsumaniakami juz Cie wciagnela ;)

No ba :P

Choć kierunków dziś nie wymieniłem :/ Poczekają chyba do soboty, jak oczywiście do pracy mnie nie ściągną ;)

A Grill przyjdzie ( mam nadzieję ) dopiero w przyszłym tygodniu :/

Rafal_Szczecin - 30-01-2009, 00:18

MacFly napisał/a:
No ba

spoko, nie jestes pierwszy i moge Cie zapewnic, ze nie ostatni ktory zostal pochlaniety przez mitsumaniakalizm ;)

hehe wytrzymasz do przyszlego tygodnia :D narazie to nic tylko ciesz sie jazda .

MacFly - 04-02-2009, 23:49

Grill już dostałem, czeka narazie do soboty :D
Kierunki już założone :D

W sobotę, ew. niedziele wybiorę się na jakoś może sesję to pokaże jak on się teraz prezentuję ;)

MacFly - 22-02-2009, 19:32

Więc białe kierunki w błotniku i z przodu już są, oryginalny grill, musiałem całe sprzęgło wymienić ( winny był temu zachowaniu docisk ), no i oponki TOYO T1R 205/55 R16 na tył. Choć tutaj się nie popisałem i teraz tył mi się w ogóle nie podoba, myślałem że będzie ciut wyżej od 205/50, takie mam z przodu, ale teraz jest masakra :(

I chyba co do "modów" mojego Gala, to chyba wsio :/

Kilka zdjęć

rosomak1983 - 22-02-2009, 23:02

MacFly, Fajna lotka!!! Jednen z ładniejszych Galantów. Tylko felgi bym dał inne.
Ale autko super ładne! 8) :wink:

Juiceman - 23-02-2009, 02:42

Galuś fajnie się prezentuje :) MacFly może zwerbujesz srebrnego Galanta w wersji USA na forum ;>
MacFly - 23-02-2009, 20:36

rosomak1983 napisał/a:
Jednen z ładniejszych Galantów. Tylko felgi bym dał inne.

:oops: no to mnie zaskoczyłeś kolego :) Ale fajnie że się podoba innym ;)
Co do felg, to się pomyśli z czasem, aktualnie nie mam nic już grosza, nie wiem jak uda mi się przeżyć do końca miesiąca ;) A felgi to kwestia gustu, mi się one tak sobie podobają, ale lepiej mieć takie alu niż śmigać na stalówkach :P

Juiceman napisał/a:
MacFly może zwerbujesz srebrnego Galanta w wersji USA na forum ;>

A skąd wiesz że on jest w wersji USA ;>
Chyba raz widziałem właściciela.

A mam pytanko odnośnie stożka pod maską, montował to ktoś, jest jakiś dedykowany, i jaki jest odgłos silnika :twisted: Bo o przyroście mocy nie wspomnę :roll: ;)

Może ktoś posiada jakiś filmik ?? Bo chciałbym posłuchać jak on brzmi :mrgreen:

pawliku - 23-02-2009, 20:39

MacFly napisał/a:
Co do felg, to się pomyśli z czasem
Fele bym zostawił bo są fajne :)
MacFly napisał/a:
aktualnie nie mam nic już grosza, nie wiem jak uda mi się przeżyć do końca miesiąca
e tam, ważne że masz takiego fajnego galusia :D :D :D :)
rosomak1983 - 23-02-2009, 21:00

MacFly napisał/a:
:oops: no to mnie zaskoczyłeś kolego :) Ale fajnie że się podoba innym ;)
Co do felg, to się pomyśli z czasem, aktualnie nie mam nic już grosza, nie wiem jak uda mi się przeżyć do końca miesiąca ;) A felgi to kwestia gustu, mi się one tak sobie podobają, ale lepiej mieć takie alu niż śmigać na stalówkach

hehe fele sa niczego sobie :wink: Ładniutkie, nie rozum mnie zle. Tyle ze bym dał ładniejsze :D jeszcze. Generalnie zachwycam sie twoim galem min z powodu koloru i lotką z tyłu (to odróznia go od innych) :) Pozatym sedan i galant :) No cudeńko jak dla mnie. :) Piekności....

Juiceman - 23-02-2009, 21:45

MacFly napisał/a:

A skąd wiesz że on jest w wersji USA ;>
Chyba raz widziałem właściciela.

A o stąd :

Studiuje na mojej uczelni tylko na zaoku : )

EDIT:

Kurde teraz spojrzałem FZG - Żegań FZA - Żary ; / Sry za OT :wink: :doubt:

MacFly - 23-02-2009, 23:32

Juiceman napisał/a:
FZG - Żegań

Żagań ;)

Juiceman napisał/a:
Sry za OT :wink: :doubt:

Nie ma za co :)

A co do Gala to mówimy o tym samym :) kuchenka gazowana na kółkach i z automatem ;)

Jak dobrze pójdzie to może w czwartek tj. 26.02 będę we wrocku ;) Ale to zależy wsio od mojej kochanej siostry ( bo tam studiuję ) i od szefa, czy dostanę wolne :/ bo mam zamiar w końcu wpaść i zobaczyć Wrocław :) No i przetestować Gala na dłuższej trasie 8) Więc się może pojawi niebieski gala FZA we wrocku

Juiceman - 24-02-2009, 01:32

Zapraszam serdecznie : )
fck - 17-03-2009, 18:42

ja chce sedana!
piekny jest i dbaj lepiej niz o dziewczyne :lol:

Banolito - 17-03-2009, 19:30

widze że mody następują momętalnie gratulacie wozu...... niech spisuje się zacnie :mrgreen:
MacFly - 18-03-2009, 15:11

fck napisał/a:
ja chce sedana!
piekny jest i dbaj lepiej niz o dziewczyne :lol:

Możesz sprzedać i kupić sedana ;) Polecam 2,5 V6 :]
Dziewczyny nie mam, więc dbam jak tylko mogę ;)

I zmienione podświetlenie zegarów,

Jeszcze mi zostaję zmiana podświetlenia klimatronika i chyba to już będzie finito z modów Gala :/