Zloty i Spoty - Głupota jednego z forumowiczów na spocie MM
apikus - 27-01-2009, 22:12
Deo napisał/a: | "parking nie jest drogą publiczną, mogłeś nie przyjmować mandatu, a to że Cię straszyli zabraniem prawka to tylko byś się wydygał" |
Deo jeśli masz coś mi do powiedzenia to proszę. To ja mówiłem o tym, że na parkingu nie obowiązują przepisy ruchu drogowego. Jak możesz sprawdzić nie zabrałem na forum ani razu głosu w sprawie Twojego wypadku, więc uważaj co mówisz. I nie oskarżaj innych.
Ale skoro chcesz to Ci powiem. Nie jest to prawda, że się zagapiłeś czy byłeś zmęczony. Chciałeś nam pokazać jak jeździ "mistrz kierownicy" i pokazałeś. Miej jaja i się w końco przyznaj.
Jak sam powiedziałeś przez cały parking jechałeś 50 - 60 km/h. Co jest na monitoringu, bo za to chcieli zabrać Ci prawo jazdy. Tak jedzie zmęczony człowiek? Mówisz, że nikt nie wie jak jeżdzisz. Chyba się mylisz. Dwa spoty i dwa "popisy". Powiesz, że normalnie jeździsz inaczej? Kogo chcesz przekonać? Mnie nie przekonasz.
Jeśli chodzi o Twoje serce to może nie powinieneś się tym zasłaniać, bo jak wszyscy wiedzą to nie jest Twój pierwszy wypadek. Prawda? Ostatnio jakieś 5 miesięcy temu. Ile samochodów już rozbiłeś? I nie mówię tu o rajdach. Bo pod Orbitą chwaliłeś się, że kilka ich było. Nauczyło Cię to coś? Chyba nie bardzo. Więc jak dbasz o serce? Chcesz kogoś wziąć na litość jaki jesteś biedny? Mnie to nie wzrusza.
Myślisz czasem o innych? Cieszysz się, że poznałeś Agę, ale czy Ty potrafisz o to dbać? Wiesz co Ona poczuje jak zginiesz lub pójdziesz do więzienia? To co zrobiłeś pokazało, że dla Ciebie nie liczy się nikt. Rozumiesz? Nikt. ani Aga, ani Twoja rodzina. Ja nie mówię o nas, bo to już pokazałeś.
Wiesz cieszę się, że tym razem nie wziąłem dzieci z sobą, bo nie wiem gdzie w chwili wypadku by były.
Ja już nie wierzę, że kiedykolwiek wyciągniesz wnioski i czegokolwiek się nauczysz. Cały czas brniesz w to, że nic się nie stało.
Życzę Ci, abyś przynajmniej przez pewien czas nie wsiadał do samochodu jako kierowca. Będzie bezpieczniej dla Ciebie (przecież masz chore serce) i dla innych.
Pozdrawiam
Andrzej
Anonymous - 27-01-2009, 22:54
czekajcie, a czy przypadkiem kilka tygodniu temu nie byla spora dyskusja z kierowca tego lancera ktory to uczyl kogos jezdzic na recznym?
bo jesli tak to widac kiepski z niego nauczyciel
Anonymous - 27-01-2009, 23:28
arturro napisał/a: | czekajcie, a czy przypadkiem kilka tygodniu temu nie byla spora dyskusja z kierowca tego lancera ktory to uczyl kogos jezdzic na recznym?
bo jesli tak to widac kiepski z niego nauczyciel | Tak to niestety ten sam koleś.
londolut - 27-01-2009, 23:36
Soldi napisał/a: | Proszę o zapoznanie się z TYM | I ja się tym zajmę.
|
|
|