[92-96]Colt CA0 - [CAxA] oznaczenie auta
rosomak1983 - 04-02-2009, 22:04
A moze ktos wywalił klime???
pawela - 05-02-2009, 10:24
londolut napisał/a: | pawela napisał/a: | położenia świateł były zawsze w płatnej opcji | To jest akurat do przemyśleń. Jak może być regulacja świateł w opcji |
oczywiście, że tak
W KAŻDYM CA0 (a właściwie w każdym aucie) otwierasz maskę, w lampach masz wbudowane śrubki do ustawiana na przeglądzie.
DODATKOWO możesz sobie zamówić w opcji by światła były regulowane elektrycznie z wnętrza kabiny, a po to by jak Ci siądzie 5 osób obniżyć strumień. Na 10 znanych mi Coltów GLXi i GTi elektryczną regulację ma ze 3-4
emilok - 05-02-2009, 11:06
[quote="pawela"][quote="londolut"] pawela napisał/a: | W KAŻDYM CA0 (a właściwie w każdym aucie) otwierasz maskę, w lampach masz wbudowane śrubki do ustawiana na przeglądzie.
DODATKOWO możesz sobie zamówić w opcji by światła były regulowane elektrycznie z wnętrza kabiny, a po to by jak Ci siądzie 5 osób obniżyć strumień. Na 10 znanych mi Coltów GLXi i GTi elektryczną regulację ma ze 3-4 |
Ja mam najsłabszą wersję 1.3 GLi z wszystkim na korbkę;P a taką regulację z kabiny mam, 5 stopniowe pokrętełko które działa tylko przy zapalonym silniku (więc chyba elektryczne)
Owczar - 05-02-2009, 11:09
Ja miałem regulację z kabiny w łądzie 2107 Tylko chyba hydrauliczną, ale była ;P
Myślałem, że taka regulacja to raczej standard, bo w lancerze C62A GLXi miałem..
Tomekp - 05-02-2009, 11:29
pawela napisał/a: | londolut napisał/a: | pawela napisał/a: | położenia świateł były zawsze w płatnej opcji | To jest akurat do przemyśleń. Jak może być regulacja świateł w opcji |
oczywiście, że tak
W KAŻDYM CA0 (a właściwie w każdym aucie) otwierasz maskę, w lampach masz wbudowane śrubki do ustawiana na przeglądzie.
DODATKOWO możesz sobie zamówić w opcji by światła były regulowane elektrycznie z wnętrza kabiny, a po to by jak Ci siądzie 5 osób obniżyć strumień. Na 10 znanych mi Coltów GLXi i GTi elektryczną regulację ma ze 3-4 |
Zgadzam się z Pawłem, świetnym przykładem jest otomoto czy allegro gdzie często widać Colty GLXi z elektryką itd. ale elektrycznie ustawianych lamp nie ma - jest tylko pusta wnęka na pokrętło (ale bez zadnych dziur, co by ktoś nie powiedział że było ale już nie ma ) więc jest to zdecydowanie wyposażenie dostępne jako opcja
londolut - 05-02-2009, 12:10
pawela napisał/a: | Na 10 znanych mi Coltów GLXi i GTi elektryczną regulację ma ze 3-4 | A ja miałem total-golasa, pokrętło mam ale nie działa Morda po dzwonie i lampy DEPO
Anonymous - 05-02-2009, 14:24
Ja u siebie tez mam el. regulacje swiatel i regulacje podswietlenia licznika A co z podgrzewanymi lusterkami? w kazdym colcie z elektrycznymi lusterkami jest ten bajer?
pawela - 05-02-2009, 16:32
Cytat: | Morda po dzwonie i lampy DEPO |
U mnie jedno ori, drugie Depo.
Cytat: | A co z podgrzewanymi lusterkami? w kazdym colcie z elektrycznymi lusterkami jest ten bajer? |
wg instrukcji tak
Tomekp - 05-02-2009, 16:39
pawela napisał/a: | A co z podgrzewanymi lusterkami? w kazdym colcie z elektrycznymi lusterkami jest ten bajer?
wg instrukcji tak |
A według service manuala i praktyki z allegro nie . Jest wersja elektrycznych luster bez podgrzania (wtyczka 3-pin). Spotykane dużo rzadziej ale osobiście widziałem.
pawela - 05-02-2009, 17:37
o proszę
Jogurt - 05-02-2009, 21:29
mój ma full wypas w takim razie poza szyberkiem (bo klimy nie lubie)
londolut - 05-02-2009, 21:39
Jogurt napisał/a: | poza szyberkiem | Daj spokój, jakbym mógł to bym wywalił szyber. Jak mróz to kwiczy, tapicerka się na około niego telepie wr.. a ja nie lubię jak coś puka, stuka itp.
Misiek :) - 07-02-2009, 11:57
hmm... ja nie mam abs, poduszek, klimy i halogenów, pozatym mam wszystko:)
podgrzew i el lusterka, reg podświetl deski, regulacja świateł od werwnątrz...:)
A szyber fajna sprawa:D
Jogurt - 07-02-2009, 18:42
londolut napisał/a: | Jogurt napisał/a: | poza szyberkiem | Daj spokój, jakbym mógł to bym wywalił szyber. | miałem na myśli że chciałbym mieć ori jak miałem w cjo-tce - elektryczny nie świszczący
wenclubmx - 09-02-2009, 20:17
ja tam w sumie tez mam prawie full opcje:)2 poduchy elektryka szyb swiatel lusterek z podgrzewaniem.nie mam szybera i ciesze sie bo z tym tylko problemy sa...moj kumpel ma i nie ma zadnej zaslony wiec jak swieci slonce to ostro dajei mu przez szybe po karku;p
a tak z innej beczki o co chodzilo z tymi coltami malibu??
|
|
|