To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sigma/Diamante Ogólne - Budziki

Anonymous - 09-02-2009, 19:42

krzysius napisał/a:
herdi bez obrazy !!!!używam tego określenia do kolegów którzy wiedzą co robią ,jak znajde kase to z pewnością to zakupie pozdrawiam MITSUMANIAK

Nie no luz, nie chodziło mi o samo słowo Koleś ale o cały zwrot czy mam się zawstydzić czy Cie bić za sarkazm hahhahahahahhaha ;)

VirMan - 13-02-2009, 17:32

Tak z ciekawości , jeśli bym chciał to podświetlić diodami , to nie bedzie problemu ? czy to dedykowane podświetlenie i nie da siepokombinować ? I czy kolorystykędało by sięnieco przerobić mp pod licznikiem dać miles bo wszystko mam w milach :P i kontroleczki pozamawiać w konkretnych miejscach , to bym sobie diodki tam wstawił, ( obok normalnego poziomu paliwa , poziom gazu ,zeby mi nie dynało coś pod deską:)
plus 2-3 diodki. bo podświetlenie hcę zrobić w kolorze zielono-morskim , mam taki lakier :) plus pomarańczowe , najlepiej jakby logo mogło być inne - moge podesłać JPG , i generalnie takie dobre na trasy :)

[ Dodano: 13-02-2009, 17:34 ]
wogóle jeśli robicie wnętrza , to ile to kosztuje ?

Anonymous - 14-02-2009, 16:38

Wiesz co tak napisałeś żę ni cholery nie rozumiem o co Ci chodzi :mrgreen:
VirMan - 14-02-2009, 20:27

chodzi mi o wykonanie zegarów , na tej podkładce rozprazającej białej , i to podświetlę diodami . Nie chcę żeby było takie oczobijne , wiec chciałem podświetlić po swojemu , no i umoeścić kilka kontrolek własnych.. mozę lepiej by było jakbym narysował.. well.. chodzi mi o mniej wiecej taki zestaw budzikó , ale żebym mógł sobie to podświetlić po swojemu ( razem z wskazówkami , bo zauważyłem że na Twoim się nie swiecą ) i zamontować kilka kontrolek konkretnie koło benzyny cztery diodki równolegle z paskami poziomu benzyny , na gaz , oraz do tcl.
Anonymous - 14-02-2009, 21:19

VirMan napisał/a:
chodzi mi o wykonanie zegarów , na tej podkładce rozprazającej białej , i to podświetlę diodami . Nie chcę żeby było takie oczobijne , wiec chciałem podświetlić po swojemu , no i umoeścić kilka kontrolek własnych.. mozę lepiej by było jakbym narysował.. well.. chodzi mi o mniej wiecej taki zestaw budzikó , ale żebym mógł sobie to podświetlić po swojemu ( razem z wskazówkami , bo zauważyłem że na Twoim się nie swiecą ) i zamontować kilka kontrolek konkretnie koło benzyny cztery diodki równolegle z paskami poziomu benzyny , na gaz , oraz do tcl.

Tarcze do automatu w trakcie opracowywania, nie wiem czy poświetlisz diodami, bo tam masz jeszcze fabryczną pleksę pod spodem ale jak franciszka sobie uważa, tarcze wykonać można każdą jedną :)

VirMan - 14-02-2009, 21:25

Myśle ,ze to nie problem , deskę rozbierałem , i jakoś nie widziałem problemu :) - zrobię sobie na razie szczelinki na diody od gazu przy poziomie paliwa , jak będzie możliwość spotkać sie jakoś , albo coś bardziej na żywo , to bardzo chętnie narysuję , opowiem o co mi chodzi , i jakby co zapłacę za wykonanie :)
Anonymous - 14-02-2009, 21:28

VirMan napisał/a:
Myśle ,ze to nie problem , deskę rozbierałem , i jakoś nie widziałem problemu :) - zrobię sobie na razie szczelinki na diody od gazu przy poziomie paliwa , jak będzie możliwość spotkać sie jakoś , albo coś bardziej na żywo , to bardzo chętnie narysuję , opowiem o co mi chodzi , i jakby co zapłacę za wykonanie :)

Jak będą skany automatu to mi narysujesz na nich co byś chciał i cześć. No za wykonanie to na pewno bo ja Was dotował nie będę ;)