To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Miśki KaWu

werdew - 21-02-2009, 22:57

No to mamy podobne (przynajmniej optycznie :wink:
Tylko moj jest ubogi, 2xjasiek,szyber-brak,klima-zwykla.
Nic do roboty,tylko jezdzić :lol: , no moze powinienem w koncu zmienic tylną lampe bo kierunek jest bez plastiku :?

ps. Zobacz twoj jest 97, moj 98, masz klimatronic i 4 jaski a ja spryskiwacze na reflektory.
Dziwnie robili te modele :? . pytanie dodatkowe - czy masz pod fotelem pasażera zmieniarke CD? bo mi wyszło ze to montowali fabrycznie.
pozdrawiam.

KaWu - 23-02-2009, 10:22

kochajj napisał/a:
musze Cie zmartwić... świece wyglądaja DOBRZE...

No to teraz sie bede martwil :) Dzieki.

trawkins napisał/a:
kup NGK Platynowe

Mysle ze nie ma sensu-pali dobrze na tych swiecach. No prawie dobrze bo aku jest slaby i przy mrozie czuc ze ledwo ciagnie.
Tym bardziej ze mam jeszcze takie same swieczki nowe -kupione do poprzedniego Lancera-mialy byc zmienione ale niestety nie bylo juz mu dane...

werdew napisał/a:
pytanie dodatkowe - czy masz pod fotelem pasażera zmieniarke CD? bo mi wyszło ze to montowali fabrycznie.

Ok sprawdze, bo nawet jeszcze go nie sprzatalem i nie zagladalem pod fotele.

Z ostatnich zmian w autku:
- nowe pioro tylniej wycieraczki
- wymieniony filtr kabinowy
- czyszczenie nawiewow...
- no i zamontowanie podkladek "MM" :)

KaWu - 02-03-2009, 07:28

Jako, ze na tygodniu przyszla paczka...

...i w sobotni wieczor sie nudzilem - to pozyczylem garaz od tesciowej :)
Narazie zamontowane na opaski zaciskowe-nie mialem pasujacych kolkow a i tak Wowik chce ja jeszcze przymierzyc do siebie:

rosomak1983 - 03-03-2009, 00:27

KaWu, a co to jest ? Jakies osłony na podwozie domyslam sie.. Ale to seryjne? I z czego wykonane?
Juiceman - 03-03-2009, 02:15

rosomak1983 napisał/a:
KaWu, a co to jest ? Jakies osłony na podwozie domyslam sie.. Ale to seryjne? I z czego wykonane?

To tak jakbyś chciał od początku to tu. :wink:

LANCERION - 03-03-2009, 09:53

to przeciez oslona pod silnik...
KaWu - 03-03-2009, 12:46

Tak rosomak1983, tak jak przedmówcy napisali: to jest osłona pod silnik.
Wykonana chyba z ABS.

KaWu - 06-03-2009, 16:04

Z nowości:
- misiek dziś dostał nowy akumulator bo stary już dogorywał...
- no i zrobilem przeglad techniczny - wszystko w porzadku poza malym ale Pana diagnosty.
Sprawdzal swiatla i zobaczyl ze sa ksenony i rzecze "wie Pan że jakbym się uparł to przeglądu mógłby Pan nie przejść z takimi światłami".
Pytam-a co źle świecą - on mówi, że nie: ale są przepisy że jak są ksenony to lampy mają mieć wycieraczki albo chociaż spryskiwacz. A i powiedział że standardowe klosze lamp nie są przystosowane do ksenonów dlatego mógłbym mieć o wiele lepsze światła jakbym lampy całe zmienił :)

KaWu - 02-04-2009, 12:10

Uaktualniam: uwaga w Kamiennej Górze na tory... wczoraj właśnie wyciągałem urwaną śrubę wbitą w zimową oponę :(

Miałem wypełniacz / zaklejacz kół - kiedyś tak reklamowany, że nie trzeba wozić zapasówek. Nie wiem jakie to ma opinie - ale u mnie się nie sprawdził. Także jak ktoś jezdzi bez zapasówki i z tym sprayem, radzę uważać :!:

Anonymous - 02-04-2009, 13:26

Tak dla formalności, które tory w Kam Górze ?
Cała moja rodzinka tam mieszka :)

PS. Nawet tam się urodziłem.

KaWu - 02-04-2009, 15:41

Jadąc z Lubawki-> mijam po lewej PKS i za 500m sa tory. Po lewej jest Stacja Kontroli POjazdow a po prawej CPN. Pozniej sa tylko swiatla
rosomak1983 - 02-04-2009, 19:41

KaWu napisał/a:
Miałem wypełniacz / zaklejacz kół - kiedyś tak reklamowany, że nie trzeba wozić zapasówek. Nie wiem jakie to ma opinie - ale u mnie się nie sprawdził. Także jak ktoś jezdzi bez zapasówki i z tym sprayem, radzę uważać :!:

nie rozumiem ludzi którzy z tym jeżdza... a co jesli zrobi sie dziura/rozdaqrcie na 5cm???

KaWu - 03-04-2009, 06:26

no wlasnie sie zastanawiam- u mnie po wyjceniu sruby w sumie duzej dziury nie ma, bo guma sie zeszla. A i tak spray nie dal rady. Pierwszy raz mialem ze sprayem do czynienia i ostatni :)
KaWu - 06-04-2009, 10:20

No od piątku u mnie zagościły wreszcie koła z letnimi oponkami.
Także w 15".
Fotki słabe bo na szybkiego robione telefonem.

Dekle niestety dostałem do felg tylko 2 sztuki. No ale rozeznałem temat i mam dorobione 4 szt. płaskich.

KaWu - 10-04-2009, 08:24

NO i wczoraj po 20 min pobycie u rodziców...wracam na parking a tam rysa na drzwiach i jeszcze mala na blotniku. Widać "niedzielni" kierowcy wyciągają auta na święta...