To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sigma/Diamante Ogólne - diamante '92 za 13.5 k :)

Anonymous - 24-02-2009, 12:55

A oglądał może ktoś TEN egzemplarz ??? Coś dziwnie tanio :)
Rajek - 24-02-2009, 15:47

jest piekna...
VirMan - 24-02-2009, 16:06

wklejałem koledze tę samą aukcję :) Kwestia tego co ktoś lubi - mnie bardzo sie kolor podoba - ogólnie z wyglądu :) Ktoś to wystawiał jakieś poł roku temu również - nie wiem czy ta sama osoba. cena była nieco wyższa :) trzebaby zapytać.
wojtas - 24-02-2009, 20:04

Bardzo ładnie wygląda na tych felgach. tylko że gościu sprzedaje ją na orginalnych 15'
Jak na 95' trochę ubogo wyposażona, ale ogulnie ktoś miał świetny pomysł na to autko.

Anonymous - 24-02-2009, 21:40

Przy obecnym stanie rzeczy, moim skromnym zdaniem więcej niż 8 tyś zł za Sigmę to już dużo. Teraz bardzo ciężko jest sprzedać auto. Jednak trzeba przyznać, że ta pomarańczowa jest nietuzinkowa :)
zbyszek05 - 24-02-2009, 22:55

ta pomarańczowa jest już z 8 raz w ciągu pól roku ....i była kiedyś za 8 tysiacza pln ...szkoda że koleś nie moze jej sprzedać ....trzeba byłoby wejść w archiwum allegro wtedy dokładnie jest pokazane ile....była wystawiana
a co do ceny sigm to 24V w automacie czy w manualu zawsze były wyżej cenione .....z tym że manuali już nie ma :finga:

VirMan - 24-02-2009, 23:31

a ja wole automaty :P
PAWEŁ - 26-02-2009, 17:56

Witam wszsytkich choć nie każdy jest zbyt miły - widzę że ładnie moja aukcja sprzedaży auta jest opisana - zpewniam że auto jest warte swojej ceny - silnik który kupiłem od łukasza jest w stanie idealnym - podobmnie jak całe auto - jedyne czego nie zdążyłem zrobić to lakieru- reszta jest w większości nowa - a po za tym to czy trafi się jakiś głupek jak to niektórzy cytowali - to raczej kwestia gustu - nie sprzedawałbym czegoś co jest doskonałe bo po co - ale niestety muszę bo nie mam możliwosci zabrać auta ze sobą, i cenię ten samochód a jeśli cena dlakogoś za wysoka niech nie kupuję - widziałem kilka diamante z 92 roku o wiele drożej i nie w takim stanie jak mój. także pozdrawiam . :wink:
VirMan - 26-02-2009, 18:24

Nikt tu niemiły nie był chyba :) - ja nie zauważyłem :) pozatym ciekawe co tam jest w tym autku - jakie wyposażenie i wogóle , moze byś opisał , bo mój kolega chce kupić takie jak moje (a spodobało mu się) i jak premie mu dam , to pewnie kupi jakies :) więc możesz go szerzej opisać :) plusiki , minusiki itd :) :):)
PAWEŁ - 26-02-2009, 22:39

jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem - a oferta jest skierowana tylko do tych osób które uszanują te auto - to jest do mnie mail w sprawie kontaktu - odsyłam maila w odpowiedzi w raz ze zdjęciami i szczegółowym opisem. - p.neugebauer@op.pl.
pozdrawiam wszystkich