To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Łódzkie - PROSZĘ O POMOC

jacek11 - 26-02-2009, 18:24

Za tą cenę,to myślę,że można lepsze autko kupić.
I ten ulany dekiel..... :?

Anonymous - 26-02-2009, 18:30

Zapomniałem dodać że:

ŚRODEK MIAŁ ŁADNY :) ale dla mnie to tylko tyle :)

kamil73-73 - 26-02-2009, 20:46

Środki to one mają wszystkie ładne,ale na zewnątrz i to w Zduńskiej Woli to na 99,9% dzwon.Nasz pierwszy którego oglądaliśmy jeszcze w Pabianicach[godz.wieczorne] był cudny,środeczek malina,jazda próbna odjazdowa.Kiedy za miesiąc wybraliśmy sie na ostateczne oględziny za dnia już do Zd Woli emocje opadły.Lakierek ,blachareczka ,korozja-rozczarowanie.Nasze drugie podejście dużo lepsze prawie idealne ale znalazły się wady,było -minęło.Dodam iż sprzedający też był ze Zduńskiej.Panowie SZACUNEK dla WAS za porządne oględziny szkoda że moje auto takiej nie miało. [..a może to i dobrze bo może bym go nie kupił i ''skończył bym w Bemce'']
sebus2000 - 27-02-2009, 01:07

No to moi drodzy w końcu pora na wypowiedź autora tematu :)

Co do oględzin do teraz jestem w szoku :shock: Nigdy Panowie Chooper i Forest_TAft nie spodziewałbym się z waszej strony takiego zaangażowania i szczególnie tak profesjonalnego. To dzięki wam uniknąłem daremnej podróży, za co chcę wam bardzo, bardzo podziękować. Jestem dumny z tego (miejmy nadzieję w jak najbliższej przyszłości) że będę należał do tak wspaniałej społeczności jak Mitsumaniacy :) Powtórzę się po koledze wyżej - WIELKI SZACUN, jeszcze raz dziękuję Panowie.

Obiecuję, że przy najbliższej możliwej okazji odwdzięczę się najlepiej jak tylko będę mógł :mrgreen:

pamar - 27-02-2009, 09:22

sebus2000 napisał/a:
Jestem dumny z tego (miejmy nadzieję w jak najbliższej przyszłości) że będę należał do tak wspaniałej społeczności jak Mitsumaniacy Powtórzę się po koledze wyżej - WIELKI SZACUN

TAAK, piękna akcja!!!! BRAWO PANOWIE :-({|= :notworthy:

Anonymous - 27-02-2009, 12:10

Jak jechać to z Efektem......90% zasług należy się Chooperowi......