Galant - Ogólne - Opinie, rankingi niezawodności, popularności etc
Anonymous - 26-02-2009, 21:49
AnoniM79 napisał/a: | Mialem Nissana Primere P11, ktora jest uwazana za niezniszczalny | Chyba bardziej chodziło o P10, bo z P11 to legendarne są silniki SR20 i ich wszelkie kombinacje, podobnie w Maximach, silniki VQ30
[ Dodano: 26-02-2009, 21:52 ]
Mirek Jurek napisał/a: | Zauwaz, ze Almera w przedziale 8/9 lat plasuje sie w pierwszej 10ce | hehe i dlatego, jeżdzę almerą. A tak poważnie, to chodziło o N15, a nie o N16 składaną w Anglii, bo te straciły już swoją japońską niezawodność, choć ja osobiście od ponad roku, nie mogę powiedzieć nawet jednego złego słowa o niej. No może poza tym, że już mnie strasznie znudziła
Anonymous - 27-02-2009, 07:57
herson napisał/a: | Chyba bardziej chodziło o P10, bo z P11 to legendarne są silniki SR20 i ich wszelkie kombinacje, podobnie w Maximach, silniki VQ3 |
Nie nie, P10 jest niezniszczalna ale mnie chodziło o P11 przed liftem, a nie P11.144, która już została "popsuta".
W każdym razie na pewno powinna być sklasyfikowana znacznie wyżej niż np. Galant. Tam nie ma problemów takich jak np.: źle działająca skrzynka biegów, rdzewiejące nadkola i inne typowe mankamenty Misia. Almerka też ma swoją legendę. Gdyby jeszcze te Nissanki wzbudzały troszkę więcej emocji wyglądem. A tu zero. Już sedes wzbudza więcej...
Pzdr
|
|
|