To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Jak najlepiej jechać do Włoch z Warszawy ?

JCH - 23-03-2009, 21:32

Jack napisał/a:
Natomiast na zachodzie to nemal reguła że diesel jest droższy do bezołowiowej
Do tej pory ze znanych mi krajów tylko Szwajcaria miała droższego diesla. Nie wiem jak Irlandia :? ale jak widać na razie mamy Szwajcarię ;)
loki7777 - 12-05-2009, 19:04

Panowie a w co sie zaopatrzyc (moto-assistance i jak to sie ksztaltuje) na taka "wycieczke" bo zastanawiam sie czy jechac samemu czy tez autobusem.
jak z noclegami, trasa przez Niemcy i Austrie.

Anonymous - 12-05-2009, 22:00

ja assistance zadnego nie mialem, poza tym, że wymieniłem dojazdówke na pełny zapas( czyli wtedy nieuzywaną zimówke :) ) także wypowiedzieć sie moge tylko ad noclegu

Wiec ja rezerwowalem sobie przez net hotel w Modenie. Trafialem tam tak ze na viamichelin znajdowalem trase i tam możnabyło gdzieś kliknąc coś w rodzaju nocleg/hotel etc i wybierało się w zalezności jaki chcesz standard cene i odległość od autostrady. Pokoje 3 osobowe kosztowały 100Euro. mozna było odrobine taniej. Nie wiem jak wygląda sprawa z jedna osobą ale pomimo ze był lipiec to w hotelach było pusto

JCH - 12-05-2009, 22:17

loki7777, napisz coś więcej - skąd / dokąd jedziesz, na jak długo, w jakim celu - chcesz tam coś zwiedzać i być dłużej, czy ma to byś skok w te i z powrotem?
loki7777 - 13-05-2009, 09:09

Z Chodziezy (woj. wielkopolskie), do Castel st pietro terme (Bolonia), okres 2 tygodni, zakwaterowanie mam w miejscu docelowym;) Cel:turystyka;) Oczywiscie powrot jak najbardziej po 2 tygodniach. AM szacuje czas podrozy na ok 16 godzin. Kierowca raczej jeden czyli ja - chyba ze dziewczyna pojedzie na autostradzie w Niemczech.
4 osoby.
A moze ktos wybiera sie w tamte strony (Włochy) w 2 tygodniu lipca?