To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Mój miśkowóz :D:D

costa brawa - 29-05-2009, 21:13

Misiek juz jakis czas -jakies 2 miesiace - temu otrzymal nowe sprezynki zakupione okazyjnie za mniej niz pol ceny :) i siedzi NIZEJ czyli tak jak powinien byc fabrycznie !!! :D
narazie fotki zaraz po zabiegu i po jakims czasie jak sie ulozyly :)

seir - 30-05-2009, 16:53

Zamontowali Ci Eibach'y -30mm? :)
wilk88 - 30-05-2009, 18:23

Ten samochód jest taki zły, że aż strach na niego patrzeć :) KOZAK!
costa brawa - 30-05-2009, 23:22

seir, zamontowaŁEM sobie :D :) dokadnie eibach pro kit -30
a za 9 dni nastąpi ciemność wewnatrz samochodu fotki będą zaraz po zabiegu :)

Banolito - 31-05-2009, 08:57

costa brawa napisał/a:
a za 9 dni nastąpi ciemność wewnatrz samochodu fotki będą zaraz po zabiegu :)

oj ciemność będzie pasować nawet bardzo... :oops:

costa brawa napisał/a:
seir, zamontowaŁEM sobie :D :) dokadnie eibach pro kit -30

a siedzi jak mój na seri :mrgreen: :mrgreen:

costa brawa - 13-06-2009, 14:23

Zamontowalem wczoraj sobie takie oto cos :P - narazie na próbe - jeszcze tylko troche kombinacji zeby jakąś przegrode zrobic i zamontowac orginalny dolot zimnego powietrza tylko musze go troche "udoskonalić"

niestety to co chcialem przedewszystkim kupic to nie bylo - ale mysle ze niedlugo bedzie :)

pawela - 13-06-2009, 14:47

w tej chwili spodziewaj się spadku mocy ;) Bardzo gorące powietrze, bardzo skrócony dolot.
Ale jeśli przewidujesz obudować filtr to działaj :)

costa brawa - 13-06-2009, 15:34

ale dolot nie jest skrocony- fabryczny filt jest w tym samamy miejscu a tylko puszka duza i dolot z pod maski ktory jest przeprowadzony bardzo waska rura takze na jedno wychodzi w tej chwili - jest kryza na przeplywomierzu i filtr tylko mosze go obudować i zrobic zimni nawiew z jakies miejsca

Zreszta - narazie na próbe - zobaczymyjak bedzie - jak źle to zaloze spowrotem seryjny dolot :)

Nev-X - 13-06-2009, 18:11

Nie ma co Gal kozak :D a te czarne fele w nim poprostu coś pięknego.
costa brawa - 13-06-2009, 20:08

dzis byla jazda probna.... poprstu bajka jak to sie "drze" teraz :D
zadne wydechy i takie tam dolot to jest dzwiek :)
a spadku mocy - nawet tak jak jest teraz nie odczuwam zadnego - a nawet powiem ze lepiej sie zbiera w srednim zakresie obr - moze poprostu zludzenie ale napewno nie jest gorzej takze po obudowaniu powinno byc lepiej :)

maroon - 08-07-2009, 16:48

Myślałem o zamontowaniu takiego filtra do siebie ale czy wydobywający się z niego dźwięk nie będzie przeszkadzał w dłuższych trasach.. Robiłeś już dłuższe trasy po zamontowaniu tego cudeńka? :wink:
costa brawa - 09-07-2009, 23:21

dzwiek stozka wogole nie przeszkadza... to jest w tym najlepsze ... dopiero jak przycisniesz mocniej to dopiero go slychac ale nie jest to uciazliwy huk czy cos w tym stylu tylko fajny mily dzwiek zasysanego powietrza taki warkot ... ciezko to nazwac ale super :D
tak do 3 tys obr to bez roznicy delikatny pomruk od 3-4 zaczyna juz go byc slychac wyraznie a przy 5-6 to juz normalnie bajka :)
spalanie nie wzrasta moc nie spada (przynajmniej nie zauwazylem roznicy chociaz jeszcze nie obudowalem - nie bylo czasu :/ )

A tak z nowosci ... to nowe kółka zakupilem - prostuja sie wlasnie bo troszku krzywe byly a na juz mi nie sa potrzebne to wole zrobic tak jak ma byc :D niedlugo fotki beda - bo kolega Owczar prosil o fotki do artykulu :)

maroon - 15-07-2009, 00:56

Dzięki za odpowiedz :) . Chyba czas się porządnie zastanowić nad montażem stożka. Jak zabudujesz to cacko to wstaw jakieś foto :mrgreen:
Ps Fajna fura :wink:

costa brawa - 18-07-2009, 20:20

Nawiazujac do stozka to wlasnie dzis go wyciagnalem - poniewaz nie mialem zadnej koncepcji jak go zabudowac ladnie i zrobic konkretny nadmuch - trzeba to kiedys na spokojnie zrobic :)

a tak dla odswiezenia wizerunku auta - felgi AVANCE :) dwie noweczki oponki i dwie prawie nowki :)

Uprzedzajac wypowiedzi - wiem ze na tamtych byl fajny bandyta ale za to na tych dostojniej :) - chociaz jest koncepcja zeby je zrobic na czarno - ale to tylko koncepcja
napewno duzo lepiej sie prowadzi na tych kolkach
a i jeszcze znaczek sobie zrobilem - folia 3M odblask :D

Rafal_Szczecin - 18-07-2009, 21:57

czyzby woda w halogenie ?