Nasze Miśki - Mój miśkowóz :D:D
costa brawa - 29-05-2009, 21:13
Misiek juz jakis czas -jakies 2 miesiace - temu otrzymal nowe sprezynki zakupione okazyjnie za mniej niz pol ceny i siedzi NIZEJ czyli tak jak powinien byc fabrycznie !!!
narazie fotki zaraz po zabiegu i po jakims czasie jak sie ulozyly
seir - 30-05-2009, 16:53
Zamontowali Ci Eibach'y -30mm?
wilk88 - 30-05-2009, 18:23
Ten samochód jest taki zły, że aż strach na niego patrzeć KOZAK!
costa brawa - 30-05-2009, 23:22
seir, zamontowaŁEM sobie dokadnie eibach pro kit -30
a za 9 dni nastąpi ciemność wewnatrz samochodu fotki będą zaraz po zabiegu
Banolito - 31-05-2009, 08:57
costa brawa napisał/a: | a za 9 dni nastąpi ciemność wewnatrz samochodu fotki będą zaraz po zabiegu |
oj ciemność będzie pasować nawet bardzo...
costa brawa napisał/a: | seir, zamontowaŁEM sobie dokadnie eibach pro kit -30 |
a siedzi jak mój na seri
costa brawa - 13-06-2009, 14:23
Zamontowalem wczoraj sobie takie oto cos - narazie na próbe - jeszcze tylko troche kombinacji zeby jakąś przegrode zrobic i zamontowac orginalny dolot zimnego powietrza tylko musze go troche "udoskonalić"
niestety to co chcialem przedewszystkim kupic to nie bylo - ale mysle ze niedlugo bedzie
pawela - 13-06-2009, 14:47
w tej chwili spodziewaj się spadku mocy Bardzo gorące powietrze, bardzo skrócony dolot.
Ale jeśli przewidujesz obudować filtr to działaj
costa brawa - 13-06-2009, 15:34
ale dolot nie jest skrocony- fabryczny filt jest w tym samamy miejscu a tylko puszka duza i dolot z pod maski ktory jest przeprowadzony bardzo waska rura takze na jedno wychodzi w tej chwili - jest kryza na przeplywomierzu i filtr tylko mosze go obudować i zrobic zimni nawiew z jakies miejsca
Zreszta - narazie na próbe - zobaczymyjak bedzie - jak źle to zaloze spowrotem seryjny dolot
Nev-X - 13-06-2009, 18:11
Nie ma co Gal kozak a te czarne fele w nim poprostu coś pięknego.
costa brawa - 13-06-2009, 20:08
dzis byla jazda probna.... poprstu bajka jak to sie "drze" teraz
zadne wydechy i takie tam dolot to jest dzwiek
a spadku mocy - nawet tak jak jest teraz nie odczuwam zadnego - a nawet powiem ze lepiej sie zbiera w srednim zakresie obr - moze poprostu zludzenie ale napewno nie jest gorzej takze po obudowaniu powinno byc lepiej
maroon - 08-07-2009, 16:48
Myślałem o zamontowaniu takiego filtra do siebie ale czy wydobywający się z niego dźwięk nie będzie przeszkadzał w dłuższych trasach.. Robiłeś już dłuższe trasy po zamontowaniu tego cudeńka?
costa brawa - 09-07-2009, 23:21
dzwiek stozka wogole nie przeszkadza... to jest w tym najlepsze ... dopiero jak przycisniesz mocniej to dopiero go slychac ale nie jest to uciazliwy huk czy cos w tym stylu tylko fajny mily dzwiek zasysanego powietrza taki warkot ... ciezko to nazwac ale super
tak do 3 tys obr to bez roznicy delikatny pomruk od 3-4 zaczyna juz go byc slychac wyraznie a przy 5-6 to juz normalnie bajka
spalanie nie wzrasta moc nie spada (przynajmniej nie zauwazylem roznicy chociaz jeszcze nie obudowalem - nie bylo czasu :/ )
A tak z nowosci ... to nowe kółka zakupilem - prostuja sie wlasnie bo troszku krzywe byly a na juz mi nie sa potrzebne to wole zrobic tak jak ma byc niedlugo fotki beda - bo kolega Owczar prosil o fotki do artykulu
maroon - 15-07-2009, 00:56
Dzięki za odpowiedz . Chyba czas się porządnie zastanowić nad montażem stożka. Jak zabudujesz to cacko to wstaw jakieś foto
Ps Fajna fura
costa brawa - 18-07-2009, 20:20
Nawiazujac do stozka to wlasnie dzis go wyciagnalem - poniewaz nie mialem zadnej koncepcji jak go zabudowac ladnie i zrobic konkretny nadmuch - trzeba to kiedys na spokojnie zrobic
a tak dla odswiezenia wizerunku auta - felgi AVANCE dwie noweczki oponki i dwie prawie nowki
Uprzedzajac wypowiedzi - wiem ze na tamtych byl fajny bandyta ale za to na tych dostojniej - chociaz jest koncepcja zeby je zrobic na czarno - ale to tylko koncepcja
napewno duzo lepiej sie prowadzi na tych kolkach
a i jeszcze znaczek sobie zrobilem - folia 3M odblask
Rafal_Szczecin - 18-07-2009, 21:57
czyzby woda w halogenie ?
|
|
|