Sigma/Diamante Ogólne - KUPNO SIGMY!!!!!
VirMan - 26-03-2009, 15:30
ja nie wiem.. ale jak ktoś to kupił , to bęidze miał roboty z tym. .. zresztą nie tak szybko , jak teraz sprzedał to i tak bujał sie pól roku
Zajc3w - 26-03-2009, 15:57
Piotr Z napisał/a: | VirMan wiesz że tą z lublina sprzedał i to dosyć szybko - wiesz tą co ogladałeś, ciekaw kto kupił może ktoś z nowych forumowiczów |
Nie wiem kto by to kupił....chyba że na części, i to blacharskie bo reszta się raczej nie nadawała z tego co VirMan pisał.
lukasz12 - 26-03-2009, 16:20
Piotr Z napisał/a: | z jakiej miejscowości była ? |
Gdzieś spod Warszawy o ile dobrze pamiętam, to ten link http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7968525
ale działa
Zajc3w - 26-03-2009, 16:35
dziwne ze wymienił i mieszalnik i wtryskiwacze - jakiś podwójny gaz ma , czy co
mike_p - 26-03-2009, 19:34 Temat postu: Kupno SIGMY!!! Witam..
tak, nosilem sie z zamiarem zakupu tezje sigmy, ale po wczesniejszcyh 3 telefonach do wlasciciela i porzadnym wypytaniu o wszystko, wlasciciel zaczal mnie zbywac, az wreszcie napisal mi ze dla mnie to ogloszenie jest nieaktualne. Umotywowal to tym, ze ma dosc moich pytan odnosnie tego samochodu... To ciekawe jak tu sie dowiadywac wstepnie, skoro nie mozna pytac?:) a jestem z Krakowa, wiec rzecza normalna jest ze chce jak najwiecej sie podowiadywac.
Chyba caly problem polegal na tym, ze wmiare znam budowe samochodu, a i Sigme mialem, wiec tez wiem z grubsza co jej moze dolegac...
Tak wiec nie chce tu niczego stwierdzac, ale wydaje mi sie ze to jest jakas mina..
Piotr Z - 26-03-2009, 20:27
hmm ciekawe zachowanie jak na sprzedającego, szkoda tylko tego który zakupił tę sigmę , a może jej nie sprzedał ?
[ Dodano: 26-03-2009, 20:32 ]
kolego mike_p migiem sie dopisać w temacie ile nas jest !
Anonymous - 27-03-2009, 07:30
a wczoraj stała fajna biała sedan na allegro ale dzisiaj już jej nie ma była ze Skierniewic może kupił ją ktoś od nas bo powiem ze szczerzyłem na nią zęby , z tego co rozmawiałem z właścicielem miała uszkodzona automat skrzynie (była na systemie awaryjnym) i do wymiany było łożysko kola tylnego ,ECS nie pracował (zwykle amory założone) a tak po za tym niby wszystko si było.
[ Dodano: 27-03-2009, 07:35 ]
lukasz12, ta sigma której podałeś link już tez wisi spory czas na aukcjach i widzę ze nadal gosciu jej nie może sprzedać
Piotr Z - 27-03-2009, 09:48
kosior 1975 biała ze skierniewic tez wisiała duzo czasu, może zeszła z portalu bo czs ogłoszenia minął, wiem bo co dzień filuję na otomoto, takie małe zboczenie
pamiętam chyba wszystkie auta od wrzesnia 2007
lukasz12 - 27-03-2009, 10:51
kosior1975 napisał/a: |
[ Dodano: 27-03-2009, 07:35 ]
lukasz12, ta sigma której podałeś link już tez wisi spory czas na aukcjach i widzę ze nadal gosciu jej nie może sprzedać |
No to jest ta o której VirMan mówił (niedzielajacy link) ale dziwne ze właściciel stwierdził że za dużo pytań Mike_p zadaje. To dzwine trochę - być może chce trafić na kogoś kto się nie zna i opchnąć auto z jakąś wadą...lepie jest jechać do Niemiec tam chociaż auta nie są tak wytłuczone, chociaż sam widzę że 24V już chyba nie da sie kupić (zresztą na mobile.de na 45 aut - 30 to kombi a 15 sedany)
zbyszek05 - 27-03-2009, 19:28
nie reklamuje ale sławek z suwałk ma dwie sigmy i z tego co wiem - kasa mu potrzebna
Slaw - 27-03-2009, 21:02
dzięki Zbyszek,widzisz tak to jest ,ze pod latarnia jest najciemniej .Mam dwie Sigmy,jedną chcę sprzedać bo w sumie nie jest mi potrzebna.W jednej i drugiej wszystko jest zrobione na tip top.Tymczasem ludzie szukają nie wiadomo czego ,myślą ,ze jak mniej zapłacą to zaoszczędzą .Prawda jest taka ,ze na okazję naprawdę jest ciężko trafić.U mnie wszystko działa i w razie czego zawsze służę pomocą gdyby coś się jednak zepsuło.Ale ludzie wolą szukać,więc nic na to nie poradzę .
Ryczymiś - 27-03-2009, 21:32
Mam tel. 603662930
Anonymous - 27-03-2009, 21:35
Piotr Z, skoro obserwujesz wszystkie sigmy od 2007 to i moja powinieneś znać stała w warszawie za 7000 pln jakiś rok temu a tobie Slaw, dzięki za pomoc gdybym to ja miał kupić to pewnie bym kupił ale widzisz ciężko jest tez kogoś namówić na takie auto zwłaszcza jak się na autach nie zna
zbyszek05 - 28-03-2009, 15:08
jeszcze napisze tak ....chcieliby kupić sigmę w ładnym stanie by wszystko działoło na extra za niewielkie pieniądze ....ale taka to tylko na części bo nikt dobrej sigmy za grosze nie sprzeda a przykład ...sigma z mrągowa którą opisywaliście
VirMan - 28-03-2009, 15:16
ja na mojego kocura w sumie juz 16k dałem , no ale furka wypasik i musiala kosztować swoje wogóle potrzebuję namiarów na gościa od tapicerki. Zdecydowanie chcę zrobić nową mechatą skórę na przód i jakby byli łaskawi też tapicerkęprzednich drzwi - gdzie takie coś robią ?
|
|
|